19 / 04 / 2024

Mustafa Ender Yılmazoğlu

Mustafa Ender Yılmazoğlu

Suada Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Ender Yılmazoğlu tarafından 40 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Temmuz tarihinde Maltepe, Altayçeşme Mahallesi'nde kuruldu

Tadilat için başladığı evinin altından 2 bin yıllık yer altı şehri çıktı!

Kayseri'de Mimar Sinan'ın evinin bulunduğu sokakta oturan Mustafa Halıcıoğlu, 5 yıl önce tadilatına başladığı evinin altında 200 metre uzunluğunda 2 bin yıllık yer altı şehri buldu.

Kaskal İnşaat Otomotiv Plastik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Kaskal İnşaat Otomotiv Plastik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmazoğlu tarafından kuruldu.

Mustafa Tivnikli kimdir? Nereli? Kaç yaşında? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş  Eksim Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Tedarik Zinciri Başkanı Mustafa Tivnikli Arıoğlu kimdir? Kaç yaşında? Mustafa Tivnikli daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mustafa Tivnikli'nin eğitim hayatı nasıldı?

Mustafa Büyükabacı kimdir?

Albaraka Türk Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Büyükabacı kimdir? Mustafa Büyükabacı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mustafa Büyükabacı biyografisi...

Çavuşoğlu Alp İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çavuşoğlu Alp İnşaat Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Alp Çavuşoğlu tarafından kuruldu. 

Bayraktar Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Bayraktar Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Mustafa Bayraktar, Bahaettin Tatoğlu, Mehmet Bayraktar, Mehmet Gürel Kapani ve Mustafa Salih Eser ortaklığında kuruldu.

Runo Emlak Gayrimenkul Alım Satım Ve Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Runo Emlak Gayrimenkul Alım Satım Ve Kiralama Limited Şirketi Bakırköy'de Onur Yıkılmazoğlu tarafından kuruldu.

Gae Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gae Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Ender Fıratoğlu tarafından kuruldu.

Çoruh Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çoruh Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe’de 200 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Uğur Işık ve Mustafa Ender Yılmazoğlu tarafından kuruldu.

Efm Yıldırım İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efm Yıldırım İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Şirketi Maltepe’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Ender Yıldırım tarafından kuruldu.

Yılmazlaroğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmazlaroğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Ali Yılmaz tarafından kuruldu.

Mustafa Varank: Milletin temsilcisi hazine arazisi işgali yapamaz!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın da ortak olduğu şirketin olan çiftlikteki bazı kaçak yapılarla ilgili son yaşananlara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yükseloğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yükseloğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Yükseloğlu tarafından kuruldu.

Mustafa Ender Yılmazoğlu Haberi

Mustafa Ender Yılmazoğlu

Suada Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Ender Yılmazoğlu tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 30 Temmuz'da kuruldu. Suada Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Şirket yurtiçi ve yurtdışında her türlü tesisleri,yapılarıeski ve yeni stilde saray,kasr ve villaları,münferit ve toplukonutları,siteleri,camileri,kütüphaneleri,kültür saraylarını müzeleri,üniversite binalarını,anfileri,kampüsleri,resmi ve özel okulları,hastaneleri,klinikleri ve poliklinikleri,sağlıkyurdu,huzurevi dinlenme tesislerini,çarşı,işhanı ve hertürlü haberleşme hatları ile ilgili her türlü alt yapı ve üstyapı tesisleri ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Suada Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Maltepe, Altayçeşme Mahallesi, Özdemir Sokak,...