24 / 04 / 2024

Mustafa Ercan okul

Mustafa Ercan okul

Ula'da hayırsever işadamı merhum Hüseyin Ercan adına yapımı tamamlanmak üzere olan lise bahçesinin yanında bulunan hazineye ait yol sorunu aşılamadı. Okulun bahçesiyle ilgili yaşanan sıkıntılar Vali Güvençer'e iletildi.

Hafız Mustafa, Eskişehir’de okul ve kongre merkezi inşa edecek!

Türkiye'nin köklü lezzetlerini ve geleneksel tatlarını dünyaya tanıtan Hafız Mustafa, Eskişehir’de okul ve kongre merkezi inşa edecek.

Mustafa Varank: Malatyalı iş insanları 5 okul yaptıracak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Malatyalı İş İnsanları Derneği’nin düzenlediği buluşmaya katıldı. Mustafa Varank, iş insanlarının Malatya’da okul yaptırma sözü verdiğini belirtti...

Manavgat'a 4 yeni okul inşaatı!

Milli Eğitim Bakanlığı'nın eğitim ve öğretime geçme hedefi doğrultusunda Manavgat'ta 4 yeni okul inşa ediliyor. Manavgat Kaymakamı Mustafa Yiğit, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Tekirdağ'da "11 İlçeye 11 Okul" Projesi tamamlandı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 11 İlçeye 11 Okul Projesi kapsamında Büyükşehir Belediyesi Mustafa Kemal Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin yapımını tamamlayarak devir teslim ve açılış töreni düzenledi.

Mustafa Çelik: Sahabiye kolay bir proje değil!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılacak olan okul ve caminin temel atma töreninde konuştu.

Elazığ'da 2016-2017'de kaç tane okul, cami ve ev yapıldı?

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, Elazığ'da 2016-2017 arasında yapılan okul, cami, cem evi ve köy evi sayısını sordu..

Amasya'ya 20 derslikli okul geliyor!

Amasya’da valilik ile bir maden firması arasında 20 derslikli okul yapımı için protokol imzalandı. İmzalar Vali Salih Işık, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, iş adamları Musa Emmioğlu ile Mustafa Emmioğlu tarafından atıldı.

Kayseri Büyükşehir'den 5 yeni okul!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi beş ayrı okul yaptırarak eğitimin hizmetine sundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri'de sadece şahısların değil kurumların da hayırsever olduğunu belirtti ve eğitime her alanda destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Nilüfer Üçevler’in okul sorunu için önemli adım!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, okul sorunu yaşanan Üçevler Mahallesi sakinlerini sevindirecek açıklamalarda bulundu. Bozbey, belediye imkânları ile temin edilen bir alanı projelendirerek okul yapılması için Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teklif götüreceklerini söyledi.

Bursa Ertuğrul'un okul sorununu Nilüfer Belediyesi çözecek!

Başkan Burada karavanını Ertuğrul Mahallesi’ne taşıyan Başkan Mustafa Bozbey sorunları yerinde dinledi. Bozbey, okul ihtiyacı başta olmak üzere mahallenin tüm taleplerini yerine getirmeye çalışacakları sözünü verdi.

Mustafa Toprak'tan Menderes'e okul müjdesi!

İzmir Valisi Mustafa Toprak, Menderes Develi İlkokulu ve Ortaokulu'nda incelemede bulunarak 8 derslikli ilave yeni bir okul binası yapımı için çalışma başlattıklarını söyledi.

Mustafa Bozbey: Nilüfer’de devlet okuluna ihtiyaç var!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin “Nilüfer’de yeni okul kurulmasına Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Nilüfer Belediyesi destek vermiyor” şeklindeki açıklamalarına tepki gösterdi.

Kayseri Belediyesi 5 okul inşa ediyor!

Büyükşehir Belediyesi Kayseri’de eğitimin kalitesinin artması için desteklerini sürdürüyor. Başkan Mustafa Çelik, okul ihtiyacını görerek bu duruma duyarsız kalamayacaklarını belirterek, farklı mahallelerde beş okul yaptırdıklarını söyledi.

Mustafa Ercan okul Haberi

Mustafa Ercan okul


Ula'da hayırsever işadamı merhum Hüseyin Ercan adına yapımı tamamlanmak üzere olan lise bahçesinin yanında bulunan hazineye ait yol sorunu aşılamadı. Okulun bahçesinin küçük olduğunu ve bahçeye yapılacak basketbol sahası ile daha da daralacağını belirten hayırseverin yakınları, Ula Belediyesi'nden yolun imar değişikliğinin yapılarak okula devredilmesini istedi ancak olumsuz cevap aldı. 


Vali devreye girdi ama...

2 milyon 200 bin liraya mal olacak okulda incelemelerde bulunan Vali Güvençer, okulu yaptıran Mustafa Ercan'dan bilgi aldı. Ula İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Göktaş'ın da hazır bulunduğu ziyarette, okulun bahçesiyle ilgili yaşanan sıkıntılar Vali Güvençer'e iletildi.

Daha sonra CHP'li Ula Belediye Başkanı Ümit Karaaslan ile bir araya gelen Güvençer, imar değişikliği konusunu gündeme getirerek, "10-15 yıl sonra okulda öğrenci sayısı artacak. Okulun bahçesi zaten dar. Bahçeye voleybol ve...