25 / 04 / 2024

Mustafa Ercan ula okul

Mustafa Ercan ula okul

Ula'da hayırsever işadamı merhum Hüseyin Ercan adına yapımı tamamlanmak üzere olan lise bahçesinin yanında bulunan hazineye ait yol sorunu aşılamadı. Okulun bahçesiyle ilgili yaşanan sıkıntılar Vali Güvençer'e iletildi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığın'dan müjde! Bakanlık Samsun'a 10 tramvay alacağını duyurdu

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının alacağı on tramvayla yolcu kapasitelerinin yüzde otuz beş fazlalaşacağını belirttti. İşte ayrıntılar...

Ekonomist Mustafa Sönmez: Doların 24TL'ye ulaşması enflasyon tehlikesini artırıyor!

Ekonomist Mustafa Sönmez, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarda doların sürekli olarak rekor seviyelere çıkmasının ve Türk lirasının değer kaybetmesinin enflasyonu artırabileceği uyarısında bulundu. İşte ayrıntılar...

Evim Yuvan Olsun başvuruları 7 bin 792'ye ulaştı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen afetzedelerin geçici barınma ihtiyaçlarını gidermek amacıyla başlatılan "Evim Yuvan Olsun" kampanyasında başvuru sayısının 7 bin 792'ye ulaştığını söyledi.

Mimari bakış açısı Mustafa Çiçek ile farklılaşıyor!

Yaratıcı fikri en doğru tasarım ve estetik anlayışla birleştirerek günümüz modern mimarisi anlayışıyla bir araya getiren mimar Mustafa Çiçek, mimarinin kendine has inceliklerini de özgün tasarımlarıyla buluşturarak en doğru hizmeti uygun zevke ulaştırıyor.

Raylı Ulaşım Teknolojileri Enstitüsü Gebze'de kurulacak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Raylı Ulaşım Teknolojileri Enstitüsü’nü ilk etapta, TÜBİTAK MAM Enerji Enstitüsü'nde yaklaşık 100 uzmanla Gebze’de kuruyoruz'' dedi.

Mustafa Dündar: Merkezdeki fabrikalar da dönüşüme ayak uydurmalı!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar yaptığı açıklamada Bursa’nın en önemli ulaşım akslarından biri olan Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı çevresindeki fabrikaların şehir merkezi dışına taşınmasını istedi.

Nilüfer kentsel dönüşümde hedefine ulaştı!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Büyükşehir adaylığı ve Bursa'nın sorunları üzerine önemli açıklamalarda bulundu. Bozbey, Nilüfer'in kentsel dönüşümde çok ayrı bir boyuta ulaştığını ifade etti.

Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 12'nci kata ulaşıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 6 milyar TL’lik yatırımla hayata geçirilen Kayseri belediyecilik tarihinin en büyük projesi olan Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nde çalışmaların hızlandığını, ilk etap inşaatlarda 12. kata ulaşıldığını söyledi.

Ulaştırma Bakanlığı binalarının kira bedelleri TBMM'de!

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı tarafından kullanılan binaların yıllık kira tutarları meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, yıllık kira bedellerini Bakan Turhan'a sordu..

Ulaşımda askıya alınan ve öncelik verilen yatırımlar mecliste!

Ulaştırma Bakanlığı'nın askıya aldığı ve öncelik verdiği yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Ulaştırma Bakanlığı'na ait arsa ve araziler mecliste konu oldu!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, Ulaştırma Bakanlığı'na ait arsa ve araziler ile bunların satış ve kiralama işlemleri hakkında soru önergesi hazırladı...

Siirt'in ulaşım yatırımları TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, bu yıl Siirt'e yapılması planlanan ulaşım yatırımlarını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu..

Adıyaman'a yapılması planlanan ulaşım yatırımları TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu 2018 yılında Adıyaman iline yapılması planlanan ulaşım yatırımlarının neler olduğunu sordu..

Mustafa Ercan ula okul Haberi

Mustafa Ercan ula okul


Ula'da hayırsever işadamı merhum Hüseyin Ercan adına yapımı tamamlanmak üzere olan lise bahçesinin yanında bulunan hazineye ait yol sorunu aşılamadı. Okulun bahçesinin küçük olduğunu ve bahçeye yapılacak basketbol sahası ile daha da daralacağını belirten hayırseverin yakınları, Ula Belediyesi'nden yolun imar değişikliğinin yapılarak okula devredilmesini istedi ancak olumsuz cevap aldı. 


Vali devreye girdi ama...

2 milyon 200 bin liraya mal olacak okulda incelemelerde bulunan Vali Güvençer, okulu yaptıran Mustafa Ercan'dan bilgi aldı. Ula İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Göktaş'ın da hazır bulunduğu ziyarette, okulun bahçesiyle ilgili yaşanan sıkıntılar Vali Güvençer'e iletildi.

Daha sonra CHP'li Ula Belediye Başkanı Ümit Karaaslan ile bir araya gelen Güvençer, imar değişikliği konusunu gündeme getirerek, "10-15 yıl sonra okulda öğrenci sayısı artacak. Okulun bahçesi zaten dar. Bahçeye voleybol ve...