26 / 04 / 2024

Mustafa Fatih Mandev

Mustafa Fatih Mandev

SMZ İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Serhat Emre Mandev, Mustafa Fatih Mandev tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 1 Aralık'ta Aytop Sitesi'nde kuruldu.

Quadro Ferro İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Quadro Ferro İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün ÜSküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Fatih Demir tarafından kuruldu.

Mustafa Akay Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mustafa Akay Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih'te Mustafa Akay tarafından kuruldu.

Huzzak İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Huzzak İnşaat Anonim Şirketi Başakşehir’de  10  bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Fatih Demir tarafından kuruldu.

Bu ilçelerde ev fiyatları 2 katına çıktı!

İstanbul’da konut sektöründeki son durumu hakkında değerlendirmelerde bulunan Yüksek Mimar Mustafa Fatih Demir, konut alırken vatandaşın alt yapısı güçlü ilçeleri tercih ettiğini anlattı. Demir, “Konut satış fiyatlarının en fazla artış gösterdiği ilçeler arasında Beykoz ve Başakşehir geliyor'' dedi.

Mustafa Palancıoğlu Mimar ve Mühendislerle buluştu!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) Kayseri Şube Başkanı Fatih Kaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

Al Mustafa Company Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Mustafa Company Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Salman Owaıd Arwemı tarafından kuruldu.

Arttechcity Sanat Mimari Tasarım Teknoloji Limited Şirketi kuruldu!

Arttechcity Sanat Mimari Tasarım Teknoloji Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şahin ve Mustafa Fatih Demir ortaklığında kuruldu. 

Mustafa Demir'den Hasbahçe'nin imara açılacağı iddiasına yanıt!

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir bugün yapılan "Topkapı Sarayı'nın Hasbahçe'si 'denetimli inşaat'a açılıyor" başlıklı haber için açıklama yaptı...

Fatih Ormanı'nda yapılaşmaya ilişkin 4 sorun mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, Başbakan Yıldırım'a Fatih Ormanına yapılması planlanan projeyi, ağaç kesimini ve yapılaşmanın doğaya etkilerini sordu..

Suit Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Suit Yapı Anonim Şirketi Mustafa Fatih Baş, Taha Yazıcı ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mustafa Hasanoğlu Vakfı iftar yemeği 3 Haziran'da!

Mustafa Hasanoğlu Vakfı'nın düzenlediği iftar yemeği 3 Haziran'da Fatih Şehzade Mehmet Külliyesi'nde gerçekleştirilecek.

Fatih'te ev kiraları arttı!

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, projelerden, yatırımlarından, ilçe sorunlarından ve kentsel dönüşümden bahsetti. Demir, bölgede kira fiyatlarının arttığını açıkladı.

Fatih'te günlük kiralık 324 ev mühürlendi!

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, kiraya verilen günlük evlerin kayıt altına alınmaya başlandığını söyledi. Başkan Demir, uygun bulunmayan 324 evin mühürlendiğini açıkladı.

Mustafa Fatih Mandev Haberi

Mustafa Fatih Mandev

SMZ İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Serhat Emre Mandev, Mustafa Fatih Mandev tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 1 Aralık'ta kuruldu.


SMZ İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;A-İnşaat-İzolasyon 1-Arsa alımı, satımı,gerek malik olunan, gerekse başkalarına ait arsa ve araziler üzerine konut veya ticari sanayi maksatla inşaat yapmak, yaptırmak, kat karşılığı sözleşmeler yapmak, biten binalar ve diğerlerinin pazarlama işlemlerini gerçekleştirmek,malik olunan yada başkalarına ait her çeşit arazi ve arsanın ticari yönden en iyi ve en verimli şekilde geliştirilmesi ve değerlendirilmesi için gerekli faaliyetleri icra etmek. 2-Yurt içinde gerek yurt dışında her türlü resmi ve özel inşaat konut toplu konut bölgesel ve kentsel yerleşim merkezleri sanayi siteleri dekorasyon ve restorasyon işlerini yapmak 3-Amacı ile ilgili yurt içinde...