19 / 04 / 2024

Mustafa Ilıcalı erzurum raylı sistem

Mustafa Ilıcalı erzurum raylı sistem

Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, "Raylı sistem Bakanımızın, Milletvekillerimizin, Başkanımızın gündeminde. Asistanlarım ve Doçentim projeyi bir ay içerisinde tamamlayacak. Bu yıl içerisinde ihale edeceğini düşünüyorum." dedi.

 Exxen'de fiyatlar değişti: İşte 2023 Exxen paket fiyatları

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu dijital platform Exxen'in üyelik fiyatları ne kadar? İşte 2023 Exxen paket fiyatları

Şeyma Subaşı 'özel' kanalına zam yaptı! 66.99 lira olan ücret bakın kaç TL oldu?

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı ilk önce 66.99 lira olarak açıkladığı Instagram abonelik ücretine zam yaptı. Bakın Subaşı'nın talep ettiği yeni ücret ne kadar, kaç TL oldu?

TOKİ Erzurum projesinde son dakika! Tek bir ilçede inşa edilecek 239 yeni konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ Erzurum projesi için beklenen tarih geldi. Tek bir ilçede inşa edilecek 239 yeni konutu sakın kaçırmayın... İşte Erzurum TOKİ 2023 projesi ile ilgili detaylar...

Acun Ilıcalı'nın 20 milyon dolarlık Türk yapımı yatı ortaya çıktı!

Mengi Yay tarafından Acun Ilıcalı'ya özel olarak Tuzla'da bir tersanede üretilen 20 milyon dolarlık yat ortaya çıktı. İşte tüm detaylar ve yatın fiyatı...

Acun Ilıcalı’nın kaza yaptığı motosiklet Honda GL1800 Gold Wing kaç lira? İşte 23 Eylül 2022 Honda fiyat listesi

Ünlü televizyoncu ve medya patronu Acun Ilıcalı geçtiğimiz pazartesi kızı İlknur Banu Ilıcalı ile birlikte İstanbul’da motosiklet kazası geçirdi. Kolu kırılan Acun Ilıcalı ölümden döndü. Kızı ise kazayı yara almadan atlattı. Peki Acun’un kullandığı motosiklet Honda GL1800 Gold Wing ne kada güvenli.

TOKİ Erzurum projesi için tarih belli oldu! O ilçeye tam 488 ucuz konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Erzurum projesinin ihale tarihini duyurdu. Peki TOKİ'nin Erzurum projesi hangi ilçede yükselecek? Proje ne zaman ihaleye çıkacak? İşte merak edilen soruların yanıtla

TOKİ'den Erzurum'a binlerce ucuz ve yeni konut geliyor! İşte ilçe ilçe tarihleri belli olan o projeler!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzurum'da 1.770 yeni konut inşa edecek. Peki TOKİ Erzurum projeleri hangi ilçelerde inşa edilecek? İşte detaylar...

Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliği'ndeki değişiklik neleri etkileyecek?

Altensis Kurucu Ortağı Dr. Emre Ilıcalı yaptığı açıklamada Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliği’ndeki değişiklikleri ile ilgili önemli bilgiler verdi. İşte Ilıcalı'nın o açıklamaları...

Mustafa Hakan Özelmacıklı: Daha yeşil binaya ihtiyacımız var!

Dünya Habitat günü ile ilgili önemli açıklamalar yapan Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı konuyla ilgili olarak "Daha çok yeşil binaya ihtiyacımız var" dedi.

Çeşme’de sit alanında usulsüz yapılan yapılar için yıkım kararı!

Acun Ilıcalı ve futbolcu Mesut Özil’in ultra lüks villalarının da bulunduğu Çeşme Alaçatı’da Veryeriler İnşaat tarafından inşa edilen gayrimenkul projesine ilişkin İzmir 1 Numaralı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu'ndan dikkat çeken bir karar çıktı.

Hasan Can Kaya, Acun Ilıcalı'nın evini aldı!

Yaptığı gayrimenkul yatırımlarıyla dikkat çeken Acun Ilıcalı’nın Ulus Yeşil Evler’de satışa çıkardığı tripleks villayı Hasan Can Kaya satın aldı.

Kanal İstanbul Türkiye'nin güç eksenini değiştirecek!

Kanal İstanbul projesine yönelik yorum yapan Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Kanal İstanbul'un güç eksenini Türkiye'nin lehine değiştireceğini dile getirdi. 

Kentsel dönüşümde gözler sıfır enerjili binalarda!

Altensis Kurucu Ortağı Dr. Emre Ilıcalı, hız kesmeden devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yenilenen binaların “yeşil bina” şeklinde hayata geçirilmesinin sürdürülebilir kentler için büyük önem taşıdığını dile getirdi.

Mustafa Ilıcalı erzurum raylı sistem Haberi

Mustafa Ilıcalı erzurum raylı sistem

Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Kardelen TV'de yayınlanan "Gündem Özel" programına konuk oldu. Ilıcalı, 15 Temmuz darbe sürecini, Erzurum'un ekonomisini ve ulaşımını değerlendirerek gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. 


Darbe kalkışmasının 30'uncu gününde Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Kardelen TV "Gündem Özel" programında Ayhan Türkez ve Duygu Şahin'in sorulularını yanıtladı. Sunucu Şahin'in 30 günlük darbe sürecinde Erzurumlularla birlikteydiniz, demokrasi nöbetinde merkez ve ilçelerde tuttuğunuz nöbetlerde ne hissettiniz, o atmosferi bize anlatabilir misiniz sorusu üzerine Ilıcalı, "Darbe kalkışmasının olduğu gün Recep Akdağ'ın amcasının cenazesi için Erzurum'daydık. İçişleri Bakanımız Efkan Ala'da Erzurum'daydı. Efkan Bey'i havaalanından uğurladıktan sonra yeğenim aradı. Köprülerde bir anormallik olduğu söyledi. Oradaki karışıklıktan bahsetti. Bende önce inanamadım çünkü İçişleri Bakanımız bizimle beraberdi. Böyle bir durum...