25 / 04 / 2024

mustafa ılıcalı

mustafa ılıcalı

Geçtiğimiz günlerde dernek binasının bulunduğu apartmanda çıkan yangından dolayı ziyarette bulunan Milletvekili Ilıcalı, yangından dolayı üzüntülerini dile getirerek, kısa sürede derneğe yeni bina tahsisi konusunda gerekenleri yapacaklarını dile getirdi

Erzurum Yakutiye Üç Kümbetler Projesi'nde son durum ne?

Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, Yakutiye Belediyesi tarafından yürütülen Üç Kümbetler Proje alanını gezerek gelinen nokta hakkında bilgi aldı.

Mustafa Ilıcalı kimdir?

2008 yılı itibariyle de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı danışmanlığı görevinde bulunan Mustafa Ilıcalı kimdir? Mustafa Ilıcalı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mustafa Ilıcalı..

İstanbul trafiğine tercihli yol çözümü!

Şeritlerde yapılacak düzenlemeyle İstanbul’un trafik sorununa acil çözüm arayan Kadir Topbaş'ın ulaşım danışmanı Prof. Dr. Ilıcalı, '4 yolcudan fazla araçlar için tercihli yol' çözümünü öneriyor.

İstanbul trafiğinin yıllık maliyeti 6 milyar TL!

İBB Ulaştırma Danışmanı Profesör Mustafa Ilıcalı, İstanbul'da sıkışık trafiğin 1 yıllık maliyetinin 6 milyar TL olduğunu açıkladı. Ilıcalı, İstanbul’un toplu taşıma konusunda belli bir mesafe aldıktan sonra servislerin kaldırılacağını söyledi...

Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı: 2015'te trafik rahatlayacak!

Bahçeşehir Üniversitesi’nden Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, megakentin trafik sorununu Milliyet’e anlattı... Ilıcalı: ‘Önümüzdeki yıl metro hattı 250 kilometreye çıkacak. Trafikteki yoğunluk büyük ölçüde azalacak’ dedi.

İstanbullular'ın yüzde 21'i ulaşımda otobüsü tercih ediyor!

Mustafa Ilıcalı, İstanbullular’ın yalnızca yüzde 3’ünün şehir içi yolculuklarında deniz ulaşımını kullanabildiğini, en fazla tercih edilen ulaşım aracının ise yüzde 21 ile otobüs olduğunu söyledi.

Mustafa Ilıcalı FSM Köprüsü için uyarı yaptı!

Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü 'nün, Boğaziçi Köprüsü'nden daha fazla yorulduğunu belirtirken Köprüye bir kamyonun etkisi binlerce aracın etkisinden çok olduğunu söyledi.

Mustafa Ilıcalı: Fatih Sultan Mehmet Köprüsü daha çok yoruldu!

Bahçeşehir Üniversitesi Ulaştırma Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün, Boğaziçi Köprüsü'nden daha fazla yorulduğunu belirtirken yorgunluğun en büyük nedenini de açıkladı....

Acun Ilıcalı'nın 20 milyon dolarlık Türk yapımı yatı ortaya çıktı!

Mengi Yay tarafından Acun Ilıcalı'ya özel olarak Tuzla'da bir tersanede üretilen 20 milyon dolarlık yat ortaya çıktı. İşte tüm detaylar ve yatın fiyatı...

Acun Ilıcalı’nın kaza yaptığı motosiklet Honda GL1800 Gold Wing kaç lira? İşte 23 Eylül 2022 Honda fiyat listesi

Ünlü televizyoncu ve medya patronu Acun Ilıcalı geçtiğimiz pazartesi kızı İlknur Banu Ilıcalı ile birlikte İstanbul’da motosiklet kazası geçirdi. Kolu kırılan Acun Ilıcalı ölümden döndü. Kızı ise kazayı yara almadan atlattı. Peki Acun’un kullandığı motosiklet Honda GL1800 Gold Wing ne kada güvenli.

Hasan Can Kaya hakkında bomba iddia! Acun Ilıcalı kefil oldu, Hasan Can Kaya 40 milyona villa aldı!

Sevilen ve beğenilen Konuşanlar programıyla her cuma günü Exxen'de ekrana gelen Hasan Can Kaya’nın 40 milyon TL'ye villa aldığı idda edildi. İşte detaylar...

Hasan Can Kaya, Acun Ilıcalı'nın evini aldı!

Yaptığı gayrimenkul yatırımlarıyla dikkat çeken Acun Ilıcalı’nın Ulus Yeşil Evler’de satışa çıkardığı tripleks villayı Hasan Can Kaya satın aldı.

Kanal İstanbul Türkiye'nin güç eksenini değiştirecek!

Kanal İstanbul projesine yönelik yorum yapan Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Kanal İstanbul'un güç eksenini Türkiye'nin lehine değiştireceğini dile getirdi. 

Kanal İstanbul stratejik ve ekonomik yönden büyük bir kazanım olacak!

İstanbul Ticaret Üniversitesi Ulaştırma Sistemleri Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Acun Ilıcalı Düzce'den arsa satın aldı!

Survivor'u Türkiye'de çekmek için hazırlıklara başlayan Acun Ilıcalı Düzce'nin Gölormanlı köyünde 50 dönümlük çiftlik arazisi satın aldı.

Acun Ilıcalı, Ulus Yeşil Evler’deki villasını satışa çıkardı!

Başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı, Ulus Yeşil Evler’deki villasını satışa çıkardı...

Acun Ilıcalı Altınkum'da vakıf arazisi mi alacak?

Televizyoncu Acun Ilıcalı'ya Didim'in gözde dev bir arazinin verildiği ileri sürülüyor.

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı’nın Kuruçeşme’deki villasını 125 milyon TL'ye sattı!

Acun Ilıcalı, eski eşi Şeyma Subaşı’nın Kuruçeşme’de yaşadığı villayı geçtiğimiz haftalarda satmıştı. 125 milyon TL’ye satılan evin yeni sahibi Mustafa Aktaş çıktı.

Acun Ilıcalı'nın Çeşme'deki evi sosyal medyayı salladı!

Çağla Ayça Altunkaya ile aşk yaşadığı iddia edilen Acun Ilıcalı'nın Çeşme'deki 20 milyon liralık malikanesi sosyal medyayı salladı.

Acun Ilıcalı, Survivor'daki ödül malikanesinin sahibini açıkladı!

Survivor'da ilk haftalardan bu yana verilen büyük ödüllerde lüks malikane kullanılıyordu. Acun Ilıcalı o malikanenin sahibini açıkladı!

Ocl İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Ocl İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Nazmi Öcal tarafından kuruldu.

mustafa ılıcalı Haberi

mustafa ılıcalı

AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, beraberindeki Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül ile Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği'ni ziyaret etti.


Geçtiğimiz günlerde dernek binasının bulunduğu apartmanda çıkan yangından dolayı geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Milletvekili Ilıcalı, yangından dolayı üzüntülerini dile getirerek, kısa sürede derneğe yeni bir bina tahsisi konusunda gerekenleri yapacaklarını dile getirdi.


Dernek Başkanı Recep Akgül ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, dernek çalışmaları hakkında bilgi sunumunda bulundu.



Erzurum...