23 / 04 / 2024

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, üç koldan yürüttüğü çalışmalarla Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nı baştan yaratıyor.

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda 2.etap çalışmaları başladı!

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı karayolu geçidi yapım çalışmalarında ikinci etaba başlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, deniz tarafında açtığı yeni servis yolu sayesinde 3 şerit trafiği koruyarak inşaata devam ediyor.

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda 2.etap çalışmaları başlıyor!

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı karayolu geçidi yapım çalışmaları sırasında trafik sıkışıklığına önlem olarak “kara tarafına” servis yolu açan İzmir Büyükşehir Belediyesi, hafta başından itibaren “deniz tarafında” da çalışmalara başlıyor.

İzmir’de yeni projeler ile yeşil alan artacak!

İzmir’de yeni projeler ile hem yeşil alan artırılacak, hem de halkın denize ulaşımı kolaylaştırılacak. Büyükşehir Belediyesi, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nda, karayolunu yeraltına alarak 42 bin metrekarelik yeşil alan oluşturacak.

İzmir Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nda trafik düzenlemesi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yapımını sürdürdüğü karayolu alt geçidi ve meydan projesi çalışmaları nedeniyle Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nda 10 günlük geçici trafik düzenlemesi yapılıyor. İşte ayrıntılar...

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı altgeçidine 1290 fore kazık!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Mustafa Kemal Sahil Bulvarı üzerinde yapımına başladığı karayolu alt geçidi inşaatında kullanılacak 1290 fore kazık çakılmaya başlandı. Yapım sürecinde çalışacak servis yolu için de denize dolgu yapılıyor.

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı Meydanı'nın inşaatı başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı trafiğini rahatlatmak ve bölgeye yeni bir soluk getirmek amacıyla Mithatpaşa Parkı önünde tasarladığı karayolu alt geçidinde inşaat çalışmalarına devam ediyor.

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda çalışmalar başlıyor!

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı trafiğini rahatlatmak ve bölgeye yeni bir soluk getirmek amacıyla Mithatpaşa Parkı önünde tasarlandığı açıklanan karayolu altgeçit inşaatı için son hazırlıklar tamamlandı.

Konak Tramvayı projesinin yeni revizyon planı ne?

Konak Tramvayı yeni bir revizyonla, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda hattı, mevcut gidiş-geliş üç şeritli yola dördüncü şerit olarak kara ve deniz tarafına döşenilecek. Bayram sonrası kamuoyuna açıklanacak revizyon sonrası inşaat çalışmalarına başlanacak.

İzmir Uçkuyular-Konak projesinde son karar ne?

Büyükşehir Belediyesi, Konak tramvayı projesinde Üçkuyular-Konak arası güzergahında ilk projeye geri dönecek. Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’ndan Mithatpaşa Caddesi’ne alınan güzergahın yeniden Sahil Bulvarı’na alınması için proje hazırlıkları tamamlandı

İzmir Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda altgeçit çalışmaları başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'na yapacağı algeçitin çalışmaları ağaç kesimiyle başladı. Bazı ağaçların sökülmek yerine kökünden kesildiğini söyleyen vatandaşlar, belediyeye tepki gösterdi

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda ahşap iskele inşaatı başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda yapımı için Milli Emlak'tan 425 gün onay beklediği 5 ahşap iskelenin inşaat çalışmalarına başladı..

İzmirli firmalar Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda ihale dışı mı bırakıldı?

Necip Nasır, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile ilgili şok bir iddiada bulundu. Nasır, Büyükşehir'in Mustafa Kemal Sahil Bulvarı taşıt altgeçidi yapımı için "açık ihale" yerine belirli istekliler arasında ihale usulünü seçerek, İzmirli firmaları ihale dışı

İzmir Mustafa Kemal Sahil Bulvarı yeraltına alınacak!

İzmir Mustafa Kemal Sahil Bulvarı yeraltına alınacak. Bölgedeki insanların denize ulaşmasını kolaylaştırmak için tasarlanan proje için bugün saat 10.00'da 'Mustafa Kemal Sahil Bulvarı Taşıt Alt Geçidi Yapılması' yapım ihalesine çıkılacak.

Ataşehir, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin imar planları için yeni adım!

Ataşehir Belediye Meclisi, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin Nazım İmar ve Uygulama İmar Planlarına ilişkin süreç için olağanüstü gündemle toplandı.

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planına itiraz!

Ataşehir ilçesi, 1/5000 ölçekli Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahallesi, Nazım İmar Planı'na ilişkin 18.01.2022 tasdik tarihli plan itirazı askıya çıkarıldı.

Bursa Mustafa Kemal Paşa Temizlik işçi alıyor

Bursa'da Mustafa Kemal Paşa Temizlik, özel güvenlik görevlisi olarak istihdam etmek üzere 1 işçi alımı yapacağını açıkladı. Açıklamaya göre son başvuru tarihi 15 Nisan 2022 tarihi.

Ataşehir Mustafa Kemal, Aşık Veysel, Yeni Sahra mahalleleri 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Mustafa Kemal, Aşık Veysel, Yeni Sahra, ve Yakın Çevresi Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin ( plan notu ilavesi ) 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Nazilli Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu'nun Nazilli Devlet Hastanesi'ne devredilmesi mecliste!

Nazilli Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu binasının depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle Nazilli Devlet Hastanesi'ne devredilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi'ndeki ticari alanlar kiraya verilecek!

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi bünyesinde yer alan bazı fakülte ve yüksekokul içerisinde bulunan, fast-food, kantin, oyun alanı ve kiralık dükkan gibi taşınmazlar 27 Ekim 2020 günü kiraya verilecek.

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahalleleri 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Ataşehir ilçesi, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahallelerine ilişkin 1/5000 ölçekli 22.02.2020 tasdik tarihli plan askıya çıktı.

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallerinin imar planı kabul edildi!

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallerinin imar planı, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabul edildi.

İzmir Vali Konağı 9 Eylül müzesi olsun önerisi!

İzmir Konak’ta Mithatpaşa Caddesi ile Mustafa Kemal Sahil Bulvarı arasında yer alan ve Vali Konağı olarak kullanılan tarihi bina evsizlere kaldı.

Avcılar Mustafa Kemal Paşa Mahallesi imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Avcılar İlçesi, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde yer alan bazı parsellere ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

Gazi Mustafa Kemal Atatürk sosyal tesisleri bugün açılacak!

Dumlupınar’da gazeteci Uğur Dündar’ın girişimleri ile Ankara-Yenimahalle Belediyesi tarafından yaptırılan Gazi Mustafa Kemal Atatürk sosyal tesisleri bugün açıldı.

Ahmet Hakan: Yeni havaalanının adı Mustafa Kemal olsun!

Ahmet Hakan, "Yeni havaalanının adı 'Mustafa Kemal' olsun" başlığıyla yayımlanan yazısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Milletimizin Gazi’ye hürmeti sonsuzdur. Milletimizin Mustafa’ya saygısında en küçük bir tereddüt yoktur." dedi...

Avcılar Mustafa Kemal Paşa Mahallesi imar planı askıda!

Avcılar İlçesi, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'ndeki bir alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı Haberi

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı


İzmir Büyükşehir Belediyesi, üç koldan yürüttüğü çalışmalarla Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nı yeniliyor. Üçkuyular'dan itibaren bulvarı takip ederek Konak'a ulaşacak tramvay hattının döşeme çalışmaları tamamlandı.


Mavişehir’den İnciraltı’na uzanan kıyı şeridinin yeniden tasarlanması hedefiyle başlatılan “İzmirdeniz - Kıyı Tasarım Projesi” kapsamında, bu bölgede yolun yeraltına alınmasını sağlayacak karayolu altgeçidi hayata geçiriliyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mithatpaşa Parkı önündeki trafiğin yeraltına alınmasıyla kazanılan 71 bin 500 metrekarelik alanı ise Demokrasi Şehitleri Meydanı'ı yapıyor.


İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, önemli kısmı tamamlanan ve Ekim sonunda açılması planlanan altgeçit şantiyesini ziyaret ederek inşaat çalışmalarını inceledi. Projenin hızlı bir şekilde ilerlemesinden memnun olduğunu söyleyen Başkan Aziz Kocaoğlu, trafiğin yeraltına alınmasıyla kentlileri denizle buluşturan ve kara tarafındaki tarihi dokuyu ise görünür kılan çok güzel bir meydan kazanılacağını  belirtti.


615...