27 / 04 / 2024

Mustafa Sandalın çocukları

Mustafa Sandalın çocukları

Çubuklu Vadi Konakları'ndaki evini satıp 3 milyon doların 2 milyon dolarını eski eşi Emina Jahovic'e veren Mustafa Sandal'ın geriye kalan 1 milyon dolar ile oğulları Yavuz ve Yaman için birer daire satın aldığı öğrenildi. 

İzmir Mavişehir’de ‘taşkın’ etkisi: Ev fiyatları dip yaptı!

Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ofisi Emlak Danışmanı Mustafa Elgün yaptığı açıklamada yaşanan yaşanan deniz kabarmasının Mavişehir bölgesindeki satılık ve kiralık ev rakamlarına olumsuz yansıdığını söyledi.

İhtiyaç sahibi olanlar hemen bu habere baksın! Bakanlıktan 3.708 TL nakit desteği

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı aracılığı ile yapılan, SED yardımı, alım gücü düşük vatandaşların çocukları için her ay muntazam bir şekilde hesaplara iletiliyor.  Her bir başvuru yapanın mevcut hesabına 3 BİN 708 TL transfer edildiğini Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, kamuoyuna ilan

Mustafa Tarman Kimdir? Mustafa Tarman evli mi bekar mı?

Mustafa Tarman kimdir? Mustafa Tarman’ın mesleği nedir? Mustafa Tarman nereden mezundur? İşte detaylar!

Mustafa Karahan kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Karahan kimdir? Kaç yaşında? Mustafa Karahan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mustafa Karahan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Mustafa Karahan'ın hayatına dair merak edilenler.

Mustafa AK kimdir? Ne iş yapar? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Ortak Yeminli Mali Müşavir Mustafa AK kimdir? Mustafa AK daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mustafa AK'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Mustafa AK`ın hayatına dair merak edilenler.

Mustafa Tutar kimdir?

Aksu Enerji ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Tutar kimdir? Mustafa Tutar daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mustafa Tutar`ın biyografisi...

DeFacto, deprem bölgesindeki bütün çocukların bir yıl boyunca giyim ihtiyacını karşılayacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve DeFacto arasında gerçekleşen protokole göre, deprem bölgesinde Bakanlığın himayesindeki bütün çocukların giyim ihtiyacı bir yıl boyunca DeFacto tarafından karşılanacak.

Ziraat Bankası kartı olanların çocuklarına müjde! Tam yüzde 50 indirim yapılıyor! Sakın kaçırmayın!

Ziraat Bankası kartı olanların çocuklarını sevindirecek haber geldi. Bankkart’ı olanlara tam yüzde 50 indirim yapılıyor! Bu fırsatı sakın kaçırmayın!

e-Devletten başvurun PTT'den 650 TL'yi hemen alın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirli vatandaşların çocuklarına destek vermeyi sürdürüyor. Türkiye Aile Destek Programı kapsamına yeni alınan çocuk yardımı ödemelerinin bu ay itibarıyla hesaplarına yatırılacağı açıklandı. İşte ayrıntılar...

e-Devletten hemen başvurun PTT'den 650 TL'lik çocuk desteğini alın! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirli vatandaşların çocuklarına destek vermeye başladı. Türkiye Aile Destek Programı kapsamına alınan çocuk yardımı ödemelerinin kasım ayı itibarıyla hesaplarına yatırılacağı açıklandı. 

Donald Trump'ın çocuklarına emlak manipülasyonu soruşturması!

ABD gündemini son zamanlarda meşgul eden bir olayda Donald Trump'ın çocuklarından geldi. ABD New York Başsavcılığı ABD eski Başkanı Donald Trump'ın çocuklarının taşınmazların değerlerinde manipülasyon yapıp yapmadıklarını tespit etmek amacıyla ifadeye çağırdı.

Bursa'daki konutların yüzde 79'u sigortasız!

Olay köşe yazarı Mustafa Özdal, bugünkü köşesinde Allianz Türkiye Oto Dışı Sigortalar Genel Müdür Yardımcısı Öktem Örkün'ün konut sigortası açıklamalarını kaleme aldı. İşte Mustafa Özdal'ın o yazısı...

Mustafa Aydın'dan AVM'lerde ortak gider açıklaması!

UFRAD Franchising Derneği Genel Başkanı Doç. Dr. Mustafa Aydın yaptığı açıklamada, “ AVM’lerde ortak gider şeffaflığı, markalarımızın ve sektörümüzün en büyük hakkı” dedi.

Mustafa Sandalın çocukları Haberi

Mustafa Sandalın çocukları

Ünlü isim Emina Jahovic'in Mustafa Sandal hakkında "Ekonomik krizde olduğuna inanmıyorum. Bana 740 bin TL nafaka borcu var. Adalate güveniyorum ve mahkemede benim gibi boşanmış tüm kadınlar için savaşacağım" sözleri çok konuşulmuştu.

Takvim'de yer alan habere göre; Emina'nın Sırp basınına verdiği bu demeç, tartışmalara neden oldu. 

"Haziran 2018'de boşandığımız tarihten itibaren 32 ay geçmesine rağmen yaklaşık 26 aylık sürede hiçbir şekilde nafaka ödemedi" diye konuşan Emina, açıklamalarına şu şekilde devam etti: "Belgrad'da ev alacaktı, ama almadı. Çocuklarının özel sağlık sigortasını ödeyecekti, tatil masraflarını karşılayacaktı. Bunlardan hiçbirini yerine getirmedi."

Bu olayın ardından eski eşini mahkemeye vererek, Sandal ile ilgili icra takibi başlatan Emina Jahovic, davasının arkasında duracağını açıkladı. Instagram'da 1.7 milyon takipçiye ulaşan 'gazetemagazin' de takipçilerine "Kim haklı?" diye sordu.

Ankete katılanların...