26 / 04 / 2024

Mustafa Sarıgül kimdir

Mustafa Sarıgül kimdir

31 Mart yerel seçimleri için iddialı olan DSP Şişli Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül  “Gerçekleştireceğimiz projelerle Şişli’yi yeniden aydınlatacağız” dedi.

Şişli ve Nişantaşı yeniden cazibe merkezi olacak!

Şişli’nin ışığının söndüğünü iddia eden DSP Şişli Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, ''Nişantaşı’nın ışığı sönmüş vaziyette. Birçok marka, Nişantaşı’nı terk etmiş vaziyette. Biz istiyoruz ki Nişantaşı’nın ışığını tekrar yakalım'' dedi.

Şişli'nin çehresi kentsel gelişimle değişecek!

Şişli için hayata geçirmeyi planladığı yatırımları ve projeleri anlatan CHP'li Şişli Belediye Başkanı Adayı Mustafa Sarıgül, ''Kentin çehresini değiştirecek ve yeşil alanları artıracak uygulamalarımız olacak'' diye konuştu.

Mustafa Sarıgül projelerini 9 Mart'ta açıklayacak!

Seçim çalışmalarını sürdüren CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül; üçüncü köprü, viyadük ve diğer projeleriyle ilgili 9 Mart' ta basın toplantısı düzenleyeceğini söyledi.

Mustafa Sarıgül: İstanbul'da depreme karşı tedbir alacağız, binaları güçlendireceğiz!

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, "İstanbul'da 20 yıldır aynı anlayış devam ediyor ama yoruldular, heyecanları kalmadı. İstanbul'da yeni bir değişime, yeni bir enerjiye, yeni bir güzelliğe ihtiyaç var" dedi...

Mustafa Sarıgül kimdir?

İstanbul Şişli İlçesi Belediye Başkanı olan Mustafa Sarıgül kimdir? Mustafa Sarıgül ne zamandan beri belediye başkanlığı yapıyor? Mustafa Sarıgül bugüne kadar hangi işlerde bulundu? İşte Mustafa Sarıgül'ün biyografisi...

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'den siyasi partilere kira çağrısı!

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, partisinin toplantı salonunda düzenlediği basın toplantısında siyasi partilere kira çağrısı yaptı. İşte detaylar...

Mustafa Sarıgül: Deprem ve afet bakanlığı kurulmalı!

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, "Derhal deprem ve afet bakanlığı kurulmalıdır. İktidara sesleniyorum; lütfen beklemeyin, deprem ve doğal afetler bakanlığını kurun" diye konuştu.

Mustafa Sarıgül'den Kanal İstanbul açıklaması!

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, İstanbul'da bulunan ofisinde basın mensuplarıyla görüştü, açıklamalarda bulundu. Kanal İstanbul'la ilgili de konuşan Sarıgül, proje için "İstanbul gibi büyük bir kenti, adeta içinden çıkılamaz bir hale getirir" dedi.

Mustafa Sarıgül: Şişli'ye Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi yapmak istiyorum!

DSP Şişli Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül Habertürk'te soruları yanıtladı. Sarıgül 'manşet projem' diye nitelendirdiği planını şöyle açıkladı; ''Şişli'ye özellikle çok önemli kadın doğum ve çocuk hastanesi kazandırmak istiyorum'' dedi. 

Mustafa Sarıgül Şişli projelerini anlattı!

31 Mart yerel seçimleri için iddialı olan DSP Şişli Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül  “Gerçekleştireceğimiz projelerle Şişli’yi yeniden aydınlatacağız” dedi.

Manisa Sarıgöl yatırımları devam edecek!

İlçelerde görev yapan personel buluşmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç ve Bilgi İşlem Daire Başkanı Metin Memiş, Sarıgöl ilçesini ziyaret etti. Heyet, Sarıgöl’e yapılan yatırımların devam edeceğini söyledi.

Sarıgöl Gençlik Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde hayata geçirdiği, gençlerin kültürel, sosyal ve sportif anlamda vakitlerini geçirebilecekleri Sarıgöl Gençlik Merkezi Projesi'nde çalışmalar son sürat devam ediyor.

Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri'ne ilk kazma vuruldu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarıgöl’de hayata geçirilecek olan Kapalı Otopark ve Pazaryeri projesinde ilk kazma vuruldu.

Manisa Sarıgöl'e arıtma tesisi inşa edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Sarıgöl’ü atıksu kirliliğinden arındıracak olan atıksu arıtma tesisi için proje çalışmalarında sona gelindi.

TOKİ Gaziosmanpaşa Sarıgöl ve Yenidoğan 796 konut ihalesi 9 Mart'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul İli Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl ve Yenidoğan Mahalleleri'nde toplamda 796 adet konut inşa edecek.

Manisa Sarıgöl'e yeni mezbaha!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl’de yeni hayvan pazarına modernizasyon çalışmaları kapsamında yeni mezbaha inşaatını tamamladı. Yeni mezbaha, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı standartlarına uygun olarak yapıldı.

Manisa Sarıgöl'ün 10 mahallesine altyapı yatırımı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, 114 Mahalle Projesi kapsamında Sarıgöl’ün 10 mahallesinde hayata geçireceği altyapı çalışmalarına ait projelerin yersel tetkik ve zemin etüt çalışmalarını tamamladı.

Manisa Sarıgöl'ün yolları genişletiliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Sarıgöl Belediyesi işbirliği ile Sarıgöl’ü modern bir kent haline getirmek için çalışmalar devam ediyor. İlçede Alaşehir Caddesi’nde altyapı çalışmaları tamamlandı ve bordür ve kaldırım çalışmaları başladı.

Mustafa Sarıgül kimdir Haberi

Mustafa Sarıgül kimdir

DSP Şişli Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Şişli’ye garanti gözle bakıyor. Yapılacak çalışmalarla İstanbul’un kalbinin Şişli’de atacağını ve kentsel dönüşümden eğitime, sanattan spora vatandaşların yüzünü güldüreceklerini dile getiren Sarıgül, Şişli’yi yeniden marka haline getirecek bir dizi projeyi Milliyet'ten Eren Aka'ya anlattı. 

1400 araçlık kapalı otopark

İlçede trafik sorununa da neşter vurulacağını ifade eden Sarıgül, “İstanbul trafiğinin en yoğun olduğu bölgelerden olan Nişantaşı, Teşvikiye ve Topağacı’nın üç temel sorunu var; denetimsizlik, plansızlık ve çözüm üretilmemesi. Bu üç bölgede toplam 1400 araçlık yeni kapalı otoparklar yapacağız. Nilüfer Hatun Okulu’nun tarihi binasını koruyarak, arkadaki binayı yıkıp, çocuklarımıza modern bir eğitim binası kazandıracağız. Bu yeni bina önceki binanın yüksekliğini geçmeyecek. Altına 1000 araçlık kapalı otopark yapacağız. Ayrıca, High School bahçesi altına 400 araçlık otopark yapacağız....