19 / 04 / 2024

Mustafa Serkan Tunçay kimdir

Mustafa Serkan Tunçay kimdir

Yeni Akdeniz İnşaat sahibi olan Mustafa Serkan Tunçay, inşaat sektörünün son durumu hakkında görüşlerini paylaştı. Tunçay, ekonomideki durgunluğun konut piyasasını da olumsuz etkilediğini söyledi.

Dünyanın en büyük adalet sarayı geliyor! Ankara Adliyesi 40 ay içinde tamamlanacak!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ankara'ya yapılacak yeni adliye binasının inşaat çalışmalarının başladığını belirterek, 40 ay içerisinde tamamlanacağını açıkladı. 

Tunç Şatıroğlu'ndan Fed faiz yorumu! Piyasa Fed'den mart ayında faiz indirimi bekliyor!

Dün ABD Merkez Bankası (FED) kritik faiz kararını açıkladı. Fed, politika faizini beklentiler dahilinde 22 yılın en yüksek seviyesi olan yüzde 5,25-5,50 aralığında sabit tuttu. Bu kararın ardından Tunç Şatıroğlu'ndan Fed'in mart ayı ile ilgili faiz yorumu geldi. 

İzmir Halk Konut'ta son dakika müjdesi: Anahtarlar Mart ayında verilecek! 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Dilber Apartmanı ile başlayan Halk Konut projesinde anahtar teslimlerinin Mart ayında yapılacağını belirtti. İşte detaylar...

Eylül ayında en fazla ihracat yapan ilk 5 il belli oldu!

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe, Türkiye'nin geçen ay 22,7 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdiğini ifade etti. Gültepe, "Sektörler özelinde baktığımız zaman bu ay 2 milyar 846 milyon dolarla kimya sektörünü ilk sırada görüyoruz” diye konuştu.

Ağustos ayı kira artış oranı ne kadar oldu?

Ağustos ayı kira artış oranı, temmuz ayı enflasyon verilerinin belli olmasının ardından belli oldu. 2023 yılı için kira artış oranı yüzde 25 olarak kararlaştırılmıştı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç yaptığı açıklama ile beraber, kira yüzde 25 zam sınırlamasının uzatıldığını belirtti.

Et ve Süt Kurumu'nun Ramazan ayı fiyatları kesinleşti! İşte fiyatlar!

Et ve Süt Kurumu'nun (ESK) Ramazan ayı fiyatları belli oldu. ESK Genel Müdürü Mustafa Kayhan, "MAP (modifiye atmosfer paketleme) ambalajlı birer kg’lik kıyma ve kuşbaşı vereceğiz. Kıymanın kilogramı 140 lira, kuşbaşının kilogramı da 150 TL’den market raflarında satılacak" dedi.

Depremin ağır hasar verdiği kentlerde 6 ay yeterli bulunmadı! Kredi ödemeleri için süre uzamalı

Kahramanmaraş merkezli bölge illerini etkileyen 2 büyük depremde vatandaşların banka kredilerinin 6 ay ertelenmesi kararı alınmıştı. Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Buluntu, 6 aylık sürenin yetersiz olduğunu söyledi.

Tunç Grup Hevedan Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tunç Grup Hevedan Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Ayşe Tunç tarafından kuruldu.

Çiftçiye gübre yerine mermer tozu satan TAHAP Başkanı Mustafa Sarıoğlu'ndan pes dedirten açıklama: Bu da bir gübre

Rize'de çay üreticilerine ucuz gübre diyerek satış yapılacağı duyuruldu. Çiftçiler ucuz gübreden satın alabilmek için kuyruk oldu. Gübrenin mermer tozu olduğu ortaya çıkınca 'kıyamet koptu' Çiftçiye mermer tozu satmaya çalışan Mustafa Sarıoğlu, 'O da bir gübre' diyerek kendini savundu.

İnşaat sektörü kalıcı toparlanma için destek bekliyor!

İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç, Mart ayı konut satış istatistiklerini değerlendirdi. Mart ayında konut satışlarındaki toparlanmanın kalıcı olabileceğini söyleyen Andıç yeni destek paketlerine ihtiyaç olduğunu dile getirdi.

Manas Kimyevi Kozmetik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Manas Kimyevi Kozmetik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Serkan Kulu tarafından kuruldu.

Tunç Soyer: Binaların deprem güvenlik karnesini çıkarmayı hedefliyoruz!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2021 yılı bütçesinde 200 milyon TL'lik bir kaynak ayırdıklarını söyledi. Soyer, öncelikli olarak İzmir’deki yapı stokunun envanterini çıkarmak istediklerini belirtti.

Tim Ay Mühendislik Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tim Ay Mühendislik Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kemal Aydın tarafından kuruldu.

Mustafa Serkan Tunçay kimdir Haberi

Mustafa Serkan Tunçay kimdir

Yeni Akdeniz İnşaat sahibi, inşaat mühendisi Mustafa Serkan Tunçay, sektördeki durgunluğun vatandaşın lehine olduğunu belirterek, konut almak isteyenlerin elini çabuk tutması gerektiğini söyledi. Tunçay, Şambayat ve Kabasakal'ın imara açılmasının hareketliliği üst seviyeye çekeceğini vurguladı.


Tarım sektöründe ticaret yaparken 2003 yılında inşaata adım atan İstanbul Üniversitesi inşaat Mühendisliği bolumu mezunu Mustafa Serkan Tunçay, ekonomideki durgunluğun konut piyasasını da olumsuz etkilediğini belirterek. "Müteahhitler yeni yatırım için elindeki konutları paraya çevirmek zorunda ancak satış istenildiği seviyede değil. Böyle olunca vatandaşlara müteahhit ile sıkı pazarlık yapma şansı doğdu ve buda konut almak için doğru zaman" diyor. 


FAİZLER DÜŞERSE PİYASA CANLANIR 

Tunçay, konut kredisinde banka faizlerinin yüksek oluşundan da yakınarak. "Faizle çok doğru orantılı bizim sektör. Faizler düştüğü zaman tabi ki sektör çok canlanıyor. Aylık ortalama yüzde...