20 / 04 / 2024

Mustafa Şevki Kavurmacı eyüp arazisi

Mustafa Şevki Kavurmacı eyüp arazisi

Mustafa Şevki Kavurmacı, Cihan Kamer ve merhum Hasan Doğan tarafından 2004 yılında alınan Eyüp'teki yeşil alan imarlı arazinin planı ticari alan olarak değiştirilmişti. 13 yıl arasında sonra tekrar plan değişikliğiyle arsanın imar planı "spor alanı"na alındı.

Ömer Faruk Kavurmacı için karar çıktı!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) iş dünyası yapılanması TUSKON'a yönelik davada, “FETÖ’ye üye olma” suçlamasıyla yargılanan Ömer Faruk Kavurmacı ile babası Mustafa Şevki Kavurmacı hakkında karar çıktı.

Ömer Faruk Kavurmacı için 15 yıla kadar hapis istemi!

FETÖ iş dünyası yapılanmasına yönelik soruşturmada, kapatılan TUSKON ve üye şirketlerine yönelik davadan dosyası ayrılan iş adamı sanıklar Ömer Faruk Kavurmacı, babası Mustafa Şevki Kavurmacı ve firari sanık Ahmet Said Kavurmacı'nın yargılandığı davada, savcının mütalaası belli oldu...

Ömer Faruk Kavurmacı'nın yargılandığı FETÖ davasında tanıklar dinlenildi!

FETÖ'nün iş dünyası yapılanmasına yönelik FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, kapatılan TUSKON'un başkanı Rızanur Meral ve genel sekreteri Mustafa Muhammet Günay ile Ömer Faruk Kavurmacı'nın da aralarında bulunduğu 86 sanığın yargılandığı davada, tanıklar dinlenildi.

Eyüp'teki çok değerli araziye ne yapılacağı belli oldu!

Mustafa Şevki Kavurmacı, Cihan Kamer ve merhum Hasan Doğan tarafından 2004 yılında alınan Eyüp'teki yeşil alan imarlı arazinin planı ticari alan olarak değiştirilmişti. 13 yıl arasında sonra tekrar plan değişikliğiyle arsanın imar planı "spor alanı"na alındı.

Mustafa Şevki Kavurmacı serbest bırakıldı!

FETÖ operasyonları kapsamında gözaltına alınan işadamları Mustafa Çıkrıkçıoğlu ve Mustafa Şevki Kavurmacı serbest bırakıldı.

Aspıre Lıfestyles Turkey Seyahat Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Aspıre Lıfestyles Turkey Seyahat Hizmetleri Anonim Şirketi 500 bin TL ile bugün Laurent Sabourı, Aıgul Shapranov, Brıan Shıng Loo,Berna Ayla Ökten ve Mustafa Şevki Ataç tarafından kuruldu.

Kadıköy Feneryolu'nun tek yeşil alanı için 2 bin imza!

Tuğlacıbaşı Hacı Mustafa Şevki Efendi Camii'nin hemen bitişiğindeki 5,5 dönümlük arazi üzerinde inşa edilecek proje kapsamında, fidanlık alanın yerine, ikinci bir cami, öğrenci yurdu, meşruta, kütüphane ve otopark yapılacak.

Vizyon İşletme Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Vizyon İşletme Yönetim Anonim Şirketi, Mustafa Şevki Kavurmacı, Ömer Faruk Kavurmacı ve Ömer Saçaklıoğlu tarafından 200 bin liralık sermaye ile 21 Ocak'ta Büyükçekmece, Mimarsinan'da kuruldu.

Mustafa Yıldırım: Kentsel dönüşüm kapsamında Anadolu Yakası’nda 2 butik projemiz olacak!

Tebernüş Kireçci'nin Emlak Kulisi programında bugünkü konuğu Anadolum İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yıldırım'dı. Kireçci, Mustafa Yıldırım’la Kurtköy’ü ve Anadolu Yakası’ndaki ucuz konut piyasasını konuştu...

Tebernüş Kireçci, Emlak Kulisi'nde Mustafa Yıldırım'ı ağırladı!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu ve şef editörü Tebernüş Kireçci, Skyturk 360'daki programı Emlak Kulisi'nde Mustafa Yıldırım'ı konuk etti

Tebernüş Kireçci'nin konuğu Anadolum İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yıldırım!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu ve şef editörü Tebernüş Kireçci, Skyturk 360'daki programı Emlak Kulisi'nde Anadolum İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yıldırım'ı konuk ediyor

Başkent Çimento'nun kurucularından Hacı Mustafa Tarman vefat etti!

Başkent Çimento Sanayi ve Ticaret AŞ'nin de kurucularından Hacı Mustafa Tarman vefat etti..

Maltepe Belediye Başkanı Prof. Mustafa Zengin'in sahil mücadelesi!

İstanbul'un en hızlı büyüyen ilçelerinden Maltepe'nin üç yıllık belediye başkanı Prof. Mustafa Zengin büyük bir sorunla mücadele ediyor

Mustafa Şevki Kavurmacı eyüp arazisi Haberi

Mustafa Şevki Kavurmacı eyüp arazisi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın dünürü Mustafa Şevki Kavurmacı, Atasay’ın sahibi Cihan Kamer ve eski Futbol Federasyonu Başkanı merhum Hasan Doğan tarafından 2004 yılında satın alınan, satıştan hemen önce yeşil alandan ticari alana, komşu arsalar da konut alanından çıkarılıp yeşil alan ilan edilen Eyüp’teki arazi, 13 yıldan sonra, plan değişikliğiyle “Ticaret ve Hizmet Alanları” fonksiyonundan çıkarılıp “Spor Alanı”na alındı.


Muhalefetin konuyu kamuoyu gündemine taşımasının ardından, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)’na bağışlanan, arazi, 23 Eylül 2013 tarihinde protokolle 49 yıllığına Spor Genel Müdürlüğü’ne devredilmişti. Söz konusu araziye ilişkin, Planlama Müdürlüğü’nün 7 Şubat 2017 tarihli talebi ile hazırlanan üst ölçekli plan tadilatı teklifi, önceki gün İBB Meclisi’nde “Kamu yararı” doğrultusunda oy birliğiyle kabul edildi.


2009 yılında bağış yoluyla TFF’ye geçen arazi üzerinde sadece...