20 / 04 / 2024

mustafa tatlıcı

mustafa tatlıcı

2005 yılında işadamı Mustafa Tatlıcı'nın Levent'te temel aşamasındaki 10 bin 400 metrekare taban oturumlu otel inşaatı, bankalara ve piyasaya olan borçlarından dolayı 52 milyon 240 bin liraya satışa çıkarılmış.

Tatlıcı Ailesi'nden Şehmus Tatlıcı vefat etti!

İstanbul'daki gayrimenkul yatırımlarıyla dikkat çeken Tatlıcı Ailesi'nin 3 kardeşinden Şehmus Tatlıcı vefat etti

Tadilat için başladığı evinin altından 2 bin yıllık yer altı şehri çıktı!

Kayseri'de Mimar Sinan'ın evinin bulunduğu sokakta oturan Mustafa Halıcıoğlu, 5 yıl önce tadilatına başladığı evinin altında 200 metre uzunluğunda 2 bin yıllık yer altı şehri buldu.

 Migros'ta filtre kahve makinesi 1.899 TL’ye, quartz ısıtıcı 299 TL’ye, Paşabahçe 6’lı tatlı tabağı 149,90 TL’ye düştü!

Kasım ayına dev indirimlerle giren Migros, tüm müşterilerini Migros şubelerine davet etti. Bu doğrultuda, filtre kahve makinesi 1.899 TL’ye, quartz ısıtıcı 299 TL’ye, Paşabahçe 6’lı tatlı tabağı 149,90 TL’ye düştü. İşte 1 Kasım 2023 Migros fiyat listesi...

Gerçek Grup Yapı Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Gerçek Grup Yapı Enerji Anonim Şirketi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Üstün, Nafi Ergül, Faruk Bilal Şener ve Mustafa Yağcı ortaklığında kuruldu. 

Zengin Yapıkur İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zengin Yapıkur İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Hakkı Celep, Mustafa Yazıcı ve Semih Serdar Zengin ortaklığında kuruldu.

Mustafa Destici'den asgari ücretle ilgili çarpıcı iddia

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, 5 bin 500 TL'ye çıkarılan asgari ücrete ilişkin çarpıcı iddialarda bulunarak hükümete çağrı yaptı.

Mehmet Taş'tan 'Mehmet Salih Tatlıcı'nın miras davasında bilirkişi krizi' haberi için tekzip!

35 yıldır inşaat mühendisliği ve gayrimenkul değerlendirme uzmanlığı alanında bilirkişilik yapan Mehmet Taş, 'Mehmet Salih Tatlıcı'nın miras davasında bilirkişi krizi' başlıklı haber ile ilgili tekzip yayınladı.

Lacco Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Hırdavat Ve Tekstil Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Lacco Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Hırdavat Ve Tekstil Dış Tic.Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Mustafa Çakıcı tarafından kuruldu.

Tatlıoğlu Vinç Oto Kurtarıcı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tatlıoğlu Vinç Oto Kurtarıcı Ticaret Limited Şirketi  Küçükçekmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Gürsel Han, İbrahim Han, Mehmet Han, Resul Han tarafından kuruldu.

Murat Levent Tatlıcı'nın miras davasında yeni gelişme!

2013 günü beyin kanseri nedeniyle hayatını kaybeden Murat Levent Tatlıcı’nın Amerikalı eşi Donna Marie Tatlıcı, kayınvalidesi Sevil Tülin Turner’e dava açtı. Amerikalı gelin, eşi Levent Tatlıcı’nın ölmeden 4 ay önce ABD’de hazırladığı vasiyetnamenin Türkiye’de de tanınmasını talep etti.

Mehmet Salih Tatlıcı'nın miras davasında yeni gelişme!

2009'da vefat eden Mehmet Salih Tatlıcı'nın oğulları arasında devam eden miras kavgası yeni gelişmeler yaşanıyor. ABD Florida Mahkemesi, miras davasında Mehmet Tatlıcı’yı haklı buldu. Mahkeme, Uğur Tatlıcı’nın 740 milyon dolar ödemesine karar verdi.

Salih Tatlıcı'nın miras davasında sular durulmuyor!

Türkiye'nin 3 milyar dolar ile en büyük miras davası olan Tatlıcı ailesinde ikinci eş Nurten Tatlıcı'nın hayatından endişe ettiği ortaya çıktı. Nurten Tatlıcı, üvey oğlu Mehmet Tatlıcı, sekreteri Serap Durmuş ile Gökhan D.'den can güvenliği olmadığı gerekçesiyle şikayetçi oldu.

Bagcı İnşaat Emlak Tekstil İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bagcı İnşaat Emlak Tekstil İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Bağcı tarafından kuruldu.

Sinan Tatlıcı'nın miras davasında sahte kira kontratı krizi!

Merhum iş insanı Salih Tatlıcı’nın ikinci eşi Nurten Tatlıcı, üvey oğlu Mehmet Tatlıcı’nın tebligatlarını almamak için sahte belgeler hazırladığını ileri sürerek şikayette bulundu. 

mustafa tatlıcı Haberi

mustafa tatlıcı



Tatlıcı'nın otel temeli 52 milyon YTL'ye satılık


Mustafa Tatlıcı'nın Levent'te temel aşamasındaki otel inşaatı bankalara ve piyasaya olan borçları dolayısıyla 52 milyon 240 bin YTL'ye satışa çıkarıldı


TEBERNÜŞ KİREÇCİ


    Dubaili Veliaht Prens El Maktum'un Levent'te inşa edeceği dev gökdelenin bitişiğinde yer alan Mustafa Tatlıcı'ya ait temel aşamasındaki otel inşaatı 52 milyon 240 bin YTL'ye satışa çıkarıldı.

    Levent İETT garajına bitişik olan otelin diğer tarafında Mövenpick Otel yer alıyor. Mustafa Tatlıcı bu inşaatın bulunduğu bölgeye otoparkları, tiyatroları, mağaza katlarının bulunduğu ve 10 bin 400 metrekare taban oturumlu, üzerinde 35 katlı otelin yer aldığı dev bir bina yapacaktı. 13 bodrumlu...