19 / 04 / 2024

Mustafa Turgut

Mustafa Turgut

Silifke Belediyesi şehir genelinde sürdürdüğü asfalt, parke ve yol yama çalışmalarının yanı sıra, tahrip olan sokaklarda da asfalt tamiratını sürdürüyor.

Silifke adliye binası bahçesinde çevre düzenlemesi yapıldı!

Silifke Belediyesi tarafından adliye binası bahçesinde çevre düzenlemesi yapıldı. Çalışmalar kapsamında adliye çevresinde parke taş döşemesi, asfalt yol yapımı, kaldırım, temizlik, yağmur suyu giderleri ve yeşillendirme çalışmaları gerçekleştirildi.

Regatta Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Regatta Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Turgut Sanberk Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL'lik sermaye ile 19 Ocak'ta Şişli, Abide-i Hürriyet Caddesi'nde kuruldu.

SLT Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SLT Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cahit Ağaya, Mustafa Turgut tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Temmuz 2013 tarihinde Şile'de kuruldu

Mersin Silifke kentsel dönüşümle cazibe merkezi olacak!

Mahalle ve esnaf gezilerinin yanı sıra düzenlediği toplantılarda da ilçe halkını bilgilendirmeye devam eden Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, hedeflerini anlattı.

Silifke’de 400 kişilik ilave tribün hizmete girdi!

Silifke Belediyesi tarafından şehir stadyumuna yaptırılan 400 kişilik ilave kapalı tribün hizmete girdi. Medcem Silifke Belediyespor’un Taraftar Grubu, Belediyespor’a yaptığı destek ve katkılarından dolayı Başkan Dr. Mustafa Turgut’a meşalelerle teşekkür etti.

Silifke Şehir Stadı'na 400 kişilik kapalı tribün yapılıyor!

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Silifke Şehir Stadında bulunan 1000 kişilik kapalı taraftar tribününün yetersiz kaldığını belirterek, stadyuma ilave 400 kişilik kapalı tribün yapacaklarını açıkladı.

Silifki'ye 4. köprü geliyor!

Mustafa Turgut, İlçede görev yapan basın mensuplarıyla bir araya gelerek, 29 Temmuz 2016 Cuma Günü gerçekleştirilecek olan 4. Köprünün Temel Atma Töreniyle ilgili bilgilendirme yaptı.

Konya Bozkır Şehir Konağı'nın yüzde 50'si tamam!

Bozkır Şehir Konağı'nda sona yaklaşılıyor. Konağın yüzde 50'si tamamlandı. Turgutlar İnşaat sahibi Mustafa Turgut, iş bitim süresinin 30 Eylül olduğunu ancak inşaatını bitim süresinden önce tamamlamayı hedeflediklerini belirtti.

Mustafa Koç Emlak Otomotiv İnşaat Tekstil Konfeksiyon Turizm Madencilik Enerji San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu.

Mustafa Koç Emlak Otomotiv İnşaat Tekstil Konfeksiyon Turizm Madencilik Enerji San.Tic.Ltd.Şti. Mustafa Koç tarafından 100 bin TL sermaye ile 6 Mayıs'ta Kartal, Orta Mahallesi, Turgut Reis Sokak'ta kuruldu.

Konya Bozkır Şehir Konağı'nın inşaatı ne zaman bitecek?

Konya Bozkır İlçe Kaymakamı Mustafa Demir, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Turgutlar İnşaat Sahibi Mustafa Turgut, yapımı devam eden Bozkır Şehir Konağını yerinde inceleyerek bilgilendirmelerde bulundu.

Mersin Silifke'de kamulaştırma yapılacak!

Silifke Belediyesi, 2016'nın ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut başkanlığında toplanan Ocak ayı meclisinde Turgut, yeni yılın tüm insanlığa, ülkeye ve ilçeye güzellikler getirmesini diledi.

Regatta Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Cafe Şubesi açıldı!

Regatta Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Cafe Şubesi, Mustafa Turgut Sanberk Şube Müdürlüğünde 20 bin TL sermaye ile 22 Aralık'ta Kadıköy, Moda Caferağa Mahallesi'nde açıldı.

Regatta Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Eğitim Şubesi açıldı!

Regatta Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Eğitim Şubesi, Mustafa Turgut Erben Şube Müdürlüğü'nde 20 bin TL sermaye ile 22 Aralık'ta Kadıköy, Eğitim Mahallesi'nde açıldı.

Silifke Belediyesi 4'ncü köprü için arsa satıyor!

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut başkanlığında bir araya gelen meclis üyeleri, 4. Köprünün yapılması için gündeme gelen bazı arazilerin satış talebini de oy birliğiyle kabul etti.

Mersin Atakent Plajı halka açılacak!

Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, Atakent sahilini halkın kullanımına ücretsiz açacaklarını söyleyerek, "İlçede yaşayan herkesin bu denizi ve sahili rahat bir şekilde kullanması gerekir" dedi

Silifke'nin otopark sorunu çözülecek!

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, bir yıllık hizmet döneminde yaptıkları çalışmaları kamuoyu ve basınla paylaştı. Turgut: "Silifke'de otopark sorununu çözmek için yeni projeler üretiyoruz. " dedi.

Mustafa Turgut Haberi

Mustafa Turgut

Belediyenin Fen İşleri Müdürlüğü asfalt ekipleri tarafından bozuk yollar kontrol edilerek onarımı yapılıyor. Bu kapsamda Yeni Sanayi Sitesinde yol bakım ve yama çalışmaları tamamlandı. Belediyenin önümüzdeki süreçte sanayi sitesi yollarını sıcak asfalt ile kaplayacağı belirtildi.


Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Yolların güzelliği, temizliği bir kentin karakterini bütün açıklığıyla ortaya koyar. Yolların doğru planlanması kadar doğru inşa edilmesi ve tabii bakımı, temizliği de o kentin çehresini yansıtır bize. Silifke’de yollara yaptığımız yatırımlarımız devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz de çalışmalarını düzenli bir şekilde sürdürüyor. Toplantılar neticesinde planladığımız mahalle bazlı iş programı çerçevesinde, ilçemiz sınırları içerisinde yer alan yolların düzenlenmesi adım adım ilerliyor. Mahallelerde sürdürdüğümüz yol bakım ve asfaltlama çalışmalarımızın yanı sıra sanayi sitemizin yollarında da bakım çalışması gerçekleştirdik. İlk olarak...