27 / 04 / 2024

Mustafa Yılmaz

Mustafa Yılmaz

Uluslararası Petrol, LPG, Madeni Yağ Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı Petroleum Istanbul 2022 yılında yeni tip koronavirüs (Kovid-19 sebebiyle ekonomilerin zor bir dönemden geçtiğini aktaran Yılmaz, Rusya'nın Ukrayna'da başlattığı işgalde sürecin daha da zorlaştığını aktardı.

Kimler şarj istasyonu kurabilecek? Fiyatlar nasıl belirlenecek? Mustafa Yılmaz açıkladı!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, kurul kararıyla onaylanan Şarj Hizmeti Yönetmeliği’ne yönelik açıklama yaptı. Peki Kimler şarj istasyonu kurabilecek? Fiyatlar nasıl belirlenecek? İşte ayrıntılar...

Kadir Tokman'ın acı günü! Babası Mustafa Yılmaz Tokman vefat etti! 

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Tokman'ın babası Mustafa Yılmaz Tokman hayatını kaybetti. 

EPDK Başkanı Yılmaz'dan önemli İGDAŞ açıklaması! 

Enerji Piyasası Denetleme Kurulu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, İGDAŞ hakkında başlatılan soruşturmayla ilgili konuştu ve vatandaşların, mevzuata aykırı olarak kesilen faturaları ödemek zorunda olmadığını belirtti.

Efeler Mustafa Kemal Yılmaz Parkı açıldı!

Efeler Belediyesi, Umurlu Mahallesi’nin merkezinde bulunan harabeliği yıkıp bazı binaları da restore ederek vatandaşların güzelce vakit geçirebilmesi için düzenlediği ‘Mustafa Kemal Yılmaz Parkı’nı hizmete açtı.

Samira Deluxe Otel'in sahibi Mustafa Yılmaz vefat etti!

ANTALYA'nın Kaş İlçesi'nde oturan tanınmış turizmci 62 yaşındaki Mustafa Yılmaz, yeni yaptırdığı iş merkezine ait inşaatın ikinci katından düşerek yaşamını yitirdi.

Yılmaz Tunç Bartın'daki projeleri anlattı!

Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, İl Genel Meclis Üyesi Regaip Bayraktar ile birlikte Kozcağız Beldesinde esnaflarla bir araya geldi.

Yılmaz Kardeşler Ahşap Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmaz Kardeşler Ahşap Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemal Yılmaz, Cemal Yılmaz, Murat Yılmaz, Mustafa Yılmaz, Orhan Yılmaz tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Mustafa Yılmaz: Enerjide rekabetin geliştirilmesi temel hedefimiz!

EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, enerji sektörünün asli unsurunun tüketici olduğunu belirterek, " Tüketicilerin bilinçlendirilmesi ve haklarının korunması, en az arz güvenliğinin sağlanması kadar elzem " dedi.

Mustafa Yılmaz: Bayi de tüketici de bize teşekkür edecek!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz, akaryakıtta yeni metodolojinin fiyata olumlu yansıyacağını belirtti. Yılmaz, 4 Avrupa Birliği ülkesinin ortalama marjına Türkiye'deki maliyetlerin ekleneceğini anlattı...

Mustafa Yılmaz: Rüzgâr çevreyle en uyumlu enerji türü!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, yerli ve yenilenebilir enerji kaynaklarından azami ölçüde faydalanılması gerektiğini söyledi. Yılmaz "Rüzgâr çevreyle en uyumlu enerji türü" dedi

Mustafa Yılmaz: Enerji sektöründe artık sadece gerçek yatırımcılar olacak!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, enerji sektöründe yatırımların önünü açmak istediklerini ve bu kapsamda kamudan lisans alarak lisansların üzerine yatan çantacılara göz açtırmayacaklarını vurguladı...

Mustafa Yılmaz kimdir?

Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Vekili Mustafa Yılmaz kimdir? Mustafa Yılmaz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mustafa Yılmaz, ne zamandan beri bu görevde?

Mustafa Yılmaz: Geçen yıl 12 milyar dolarlık özelleştirme yapıldı!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Başkanı Mustafa Yılmaz: "Geçen yıl sadece elektrik dağıtım, üretim ve doğal gaz dağıtım özeleştirmeleri sonucunda 12 milyar dolarlık özelleştirme işlemi gerçekleşti" dedi.

Mustafa Yılmaz Haberi

Mustafa Yılmaz

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşla birlikte petrol fiyatlarındaki hareketlilik, akaryakıt fiyatlarına da yansımış oldu. Akaryakıt fiyatlarına ilişkin konuşan Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, piyasada yapısal bir sorun olmadığını vurgulayarak, tüketicinin sırtına yük olacak hiçbir hamleye onay verilmeyeceğini ifade etti.  

Akaryakıt sektörünün bu zorlu süreçten dolayı samimiyet sınavı verdiğini kaydeden Yılmaz, çıkarları için parça zarar gördüğünde özellikle sosyal medyayı kullanan EPDK’yi hedef alanları, tehdit edenleri, turnusol kâğıdı gibi ortaya çıkaran bir samimiyet sınavı olduğunu aktararak, EPDK’nin çığırtkanlıklara prim vermeceğini belirtti.

Akaryakıt piyasalarının ülke ekonomilerinin değerlendirilmesi bakımından önemli bir gösterge olduğuna işaret eden Yılmaz, akaryakıt piyasasında yatırımların hiç durmadığını vurgulayarak, piyasada yapısal bir sorunun olmadığını yineledi. İçinden geçtiğimiz bu zorlu dönemde sektör oyuncuları tarafından gündeme getirilen şikâyetlerin abartıldığını...