26 / 04 / 2024

mustafakemalpaşa deprem

mustafakemalpaşa deprem

Mustafakemalpaşa'da geçen ay meydana gelen deprem sonrası gözler kentsel dönüşüme çevrilirken, Başkan Sadi Kurtulan, sağlam konutlar için kolları sıvadıklarını söyledi.Kurtulan, "Depremle yaşamaya alışmalıyız." dedi.

Bursa'da 4.5 büyüklüğünde deprem!

Bursa'da meydana gelen deprem tedirgin etti. 4.5 şiddetindeki deprem İstanbul'da da hissedildi. Depremin erkez üssünün Bursa Mustafakemalpaşa olduğu öğrenildi...

Jeoloji Mühendisleri Odası'ndan Trabzon'a deprem uyarısı: Erzincan depremi Trabzon'u da yıkar!

Trabzon Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Semi Hamzaçebi, Erzincan'da olabilecek bir depremin Trabzon'u da yıkacağına dikkat çekerek önemli açıklamalarda bulundu. 

Milli Emlak Bursa'daki arsa ve arazileri 8 taksitle satıyor! Satış gününü kaçırmayın! 

Bursa Mustafakemalpaşa Milli Emlak, Bursa ili, Mustafakemalpaşa ilçesinde yer alan 8 adet arazi ile 1 adet arsayı 8 taksitle satıyor. Peki Bursa Mustafakemalpaşa'daki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Bursa’da imarlı 24 arsa satılacak! Arsaların fiyatları belli oldu!

Bursa ili, Mustafakemalpaşa ilçesinde yer alan tam 24 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların depolama alanı olarak kullanıldığı ve 24 Kasım’da kapalı teklif usulüyle satılacağı öğrenildi.

İki büyük ilçe belediyesi 246,5 milyonluk gayrimenkul satışı için düğmeye bastı!

Bursa’da iki büyük ilçe belediyesi seçim öncesi gayrimenkullerini satışa çıkardı. Osmangazi ve Mustafakemalpaşa belediyelerinin mülkiyetindeki arsaların satışı için düğmeye basıldı.

Bursa'da imarlı 3 arsa satılacak! Fiyatını görenler inanamıyor!

Bursa İli Mustafakemalpaşa Belediye Başkanlığı, Mustafakemalpaşa Güllüce'de yer alan imarlı 3 arsayı satışa çıkardı.

Amerikan hükümetinden Şekerbank'a deprem bölgesi için 100 milyon dolarlık kredi!

Şekerbank ile ABD hükümetinin finansal kuruluşu olan US International Development Finance Corporation (Amerikan Uluslararası Kalkınma Finans Kuruluşu-DFC), şubatta meydana gelen büyük deprem felaketinden etkilenen bölgenin kalkınmasına yönelik 100 milyon dolarlık bir kredi anlaşması imzaladı.

Prof. Dr. Okan Tüysüz: Deprem beklenen kentlerde bu asla yapılmamalı!

Jeoloji yüksek mühendisi Prof. Dr. Okan Tüysüz, sosyal medyada sıkça deprem uyarıları ve tavsiyeleri paylaşan bir isim olarak dikkat çekiyor. Son ABD depremini örnek göstererek, Tüysüz çarpıcı bir hatırlatmada bulundu. İşte, Okan Tüysüz'ün depremle ilgili yorumları...

İstanbul'dan Bodrum’a deprem akını! 3 günde taşınan var!

Yıllardır İstanbul’dan gidenlerin yerleşmek için en fazla tercih ettiği yerlerden olan Bodrum, Kahramanmaraş depremlerinin ardından ise adeta İstanbulluların göç akınına uğruyor. Peki neden Bodrum’u seçiyorlar?

Bursa'da 6 gayrimenkul satılıyor! 65 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla!

Bursa ili Mustafakemalpaşa Belediyesi, Bursa ili, Mustafakemalpaşa ilçesi, Kestelek, Ormankadı, Devecikonak, Hisaraltı ve Yenikızılelma Mahallelerinde yer alan 6 gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ Bursa Mustafakemalpaşa'da 2 bin 280 TL'den başlayan taksitle! 12 soruda TOKİ Mustafakemalpaşa!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Mustafakemalpaşa 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Mustafakemalpaşa projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Mustafakemalpaşa 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ'den ucuz konut bekleyen Bursalılar dikkat! Tarih açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığ'nın merakla beklenen Bursa Mustafakemalpaşa projesinin ihale tarihi açıklandı. İşte detaylar...

TOKİ'den Bursalılara son dakika müjdesi! O ilçede tam 683 ucuz konut inşa edilecek!

Dar gelirli aileleri düşük taksitlerle konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa Mustafakemalpaşa projesi için start verdi. İşte detaylar...

Bursa Mustafakemalpaşa'da 65 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! 

Bursa Mustafakemalpaşa Belediyesi, Bursa ili, Mustafakemalpaşa ilçesinde yer alan 31 arsa ve avlulu kerpiç misafirhaneyi 65 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. 

mustafakemalpaşa deprem Haberi

mustafakemalpaşa deprem

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ilçeye kurulacak Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri ile ilgili projeleri ve alt yapı çalışmalarını tamamladıklarını ve ihalenin yapılacağı günü beklediklerini bildirdi. 


Sosyal olarak hizmete sokabilecekleri bütün projeleri hazırladıklarım, önümüzdeki dönemde bunları hayata geçireceklerini ifade eden Kurtulan, "Mustafakemalpaşa'nın içinden geçen Kirmastı deresi var. Nazlı nazlı akan Kirmastı'nın etrafının cazibe merkezi haline gelmesi için yapılması gerekenleri tek tek gündeme aldık. Sosyal olarak hizmete sokabileceğiniz projelerimiz, yürüyüş alanlarından spor alanlarına, dinlenme alanlarından eğlence alanlarına kadar her yeri adım adım projelendirdik. Bunları da önümüzdeki dönem hizmete sokacağız. 

Vatandaşlar, yaşamaktan mutlu oldukları Mustafakemalpaşa'yı 2015 yılı içerisinde görecekler" dedi. 


DEPREMLE YAŞAMAYA ALIŞMALIYIZ 


Mustafakemalpaşa'nın en T önemli meselesinin deprem olduğuna vurgu yapan Kurtulan, "Depremle...