25 / 04 / 2024

Mustafakemalpaşada eker süt ürünleri

Mustafakemalpaşada eker süt ürünleri

Eker Süt Ürünleri Gıda San. ve Tic. A.Ş tarafından; Süt ve Süt ürünleri işletme Tesisi kapasite artışı projesi için 15 Ocak 2015 günü saat 14:00'de halk toplantısı düzenlenecek.

Süt, şeker, un, poğaçadan sonra vatandaşların çok sevdiği bir ürüne daha zam. Fiyatlar 46 yıllık rekor kırdı

Süt, şeker, un, poğaçadan sonra vatandaşların çok sevdiği bir ürüne daha zam geldi. Vatandaşların çok sevdiği bu üründe 46 yıllık rekor kırıldı. Artık eski tadını vermeyecek.

Ekmek, un, süt, şeker, peynir derken bir zam da ona. Markette satılmıyor ama evlerin vazgeçilmezi

Türkiye'de enflasyonla birlikte ekmek, un, süt, şeker ve peynire zamlar gelmeye devam ediyor. Vatandaşların evde vazgeçilmez olarak kullandığı bir ürüne daha zam geldi.

Un, süt, şeker veya ekmek değil ama Türk milleti onsuz asla yapamaz. 3 ayda üçüncü kez zam geldi

Un, süt, şeker veya ekmek değil ama Türk milleti onsuz asla yapamaz. Evet yanlış duymadınız. Türk milletinin vazgeçemeyeceği bir ürüne yönelik büyük bir zam geldi.

Ayçiçek yağı, un, süt şeker derken nisan ayının zam şampiyonu belli oldu!

TÜİK tarafından açıklana verilere göre,  nisan ayında fiyatı en çok artan gıda Ayçiçek yağı, un, süt şeker derken nisan ayının zam şampiyonu belli oldu!

Migros'tan çılgın indirim kampanyası! Ayçiçek yağı, salça, et ve süt fiyatları dibe çekildi!

Ramazan ayına özel fırsatlar yağmur gibi yağıyor Markette! Ayçiçek yağı, 5 kilogram şeker, salça, et, süt ve kâğıt havlular gibi birçok üründe büyük indirimler sizleri bekliyor...

10 değil 20 değil yüzde 35 zam! Et ve süt ürünlerine dev zam kapıda! 

Şeker, ayçiçek yağı, ekmek derken bir zamda et ve süt ürünlerine geliyor. TÜSEDAD Başkanı Sencer Solakoğlu, kasım ayına kadar et ve süt ürünlerine en az yüzde 30-35 zam geleceğini söyledi. İşte Solakoğlu'nun dikkat çeken açıklamaları...

Ayçiçek yağı, yumurta, süt, şeker fiyatlarında dev kampanya! Şimdi almayan bin pişman olur

Ayçiçek yağı, şeker, süt, yumurta, un, fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Ayçiçek yağı, şeker, süt, yumurta, un ve daha bir çok ürün fiyatlarında büyük indirim yapıldı. Yeni market fiyatları tek tek duyuruldu.

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık!

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık toplam 250 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı. Kura çekilişinin 22 Nisan 2016 tarihinde yapılacağı projede daireler 2+1 olarak tasarlandı.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü kura çekilişi ne zaman?

Toplamda 250 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı TOKİ Eskişehir Tepebaşı projesinde daireler 2+1 olarak tasarlandı. Peki TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü kura çekilişi ne zaman?

Söğüt Bahçe Konutları Ankara satılık!

Söğüt Bahçe Konutları Ankara satılık dairelerin fiyatları 250 bin liradan başlıyor. Hemen teslim edilen Söğüt Bahçe Konutları'nda 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor...

2016 TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü emekli başvurusu!

Toplamda 250 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı olduğu projede dairelerin tipleri 2+1 olarak dizayn edildi. 2016 TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü emekli başvurusu bugün başlıyor.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli başvuru işlemleri!

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli başvuru işlemleri yarın başlıyor. Dairelerin 2+1 şeklinde tasarlandığı TOKİ Eskişehir Tepebaşı projesinde toplam 250 adet daire emekliler için satışa çıkarılıyor.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü başvuru şartları!

Kura çekiminin 22 Nisan 2016 tarihinde yapılması planlanılan projede daire tipleri 2+1 olarak tasarlandı. Projede 240 aya varan vade sağlanıyor. İşte TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü başvuru şartları...

Mustafakemalpaşada eker süt ürünleri Haberi

Mustafakemalpaşada eker süt ürünleri

Eker Süt Ürünleri Gıda San. ve Tic. A.Ş tarafından; Bursa İli Mustafakemalpaşa İlçesi  Tatkavaklı Mahallesi, Üçkurnalı Küme Evler, No:37  adresinde Süt ve Süt ürünleri işletme Tesisi kapasite artışı projesinin yapılması planlanmaktadır. Söz konusu faaliyet için Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla "Halkın Katılımı Toplantısı" yapılacaktır.


Toplantı Yeri: Muhtarın Kıraathanesi

Toplantı Saati: 14:00

Toplantı Tarihi: 15/01/2015

Proje Sahibi: Eker Süt Ürünleri Gıda San. ve Tic....