26 / 04 / 2024

müşteriye göre kredi faiz oranı

müşteriye göre kredi faiz oranı

İş Bankası konut kredilerinde ve tüm bireysel kredilerde devrim yapıyor. Yakında başlayacak uygulamayla kredi faiz oranları müşterinin siciline göre değişecek.

Asgari ücrete bu sene ara zam olacak mı? Son dakika açıklaması geldi: Bütçeler buna göre hazırlandı!

Merkez Bankası'nın "sıkılaşma" adımları hakkında konuşan İTO Başkanı Avdagiç, asgari ücrette ara zam konusunu da değerlendirdi ve tüm iş dünyasının bütçelerini buna göre yaptığının altını çizdi. Peki asgari ücrete bu sene ara zam olacak mı? İşte o açıklama..

Kredi kartı limitlerine seçim sonrası düzenleme mi geliyor? Gelire göre limit belirlenecek iddiası! 

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek kredi kartlarına yönelik bir düzenleme yapılacağına yönelik açıklamalarda bulundu. Kredi kartı limitlerinde düzenleme mi geliyor? Gelire göre limit mi belirlenecek? 

Kredi borçluları sayısı gün geçtikçe artıyor! Verilere göre tam 272 milyon kişinin kredi borcu var! 

Türkiye Bankalar Birliği tarafından paylaşılan verilere göre, kredi borçlularının sayısı her geçen gün artış göstermektedir. Ocak ve mart ayları arasında kredi kullanan kişi sayısı 7 milyon 116 bin olarak kaydedilmiştir. Artan ekonomik sıkıntılar nedeniyle bankalardan kredi alma gereksinimi artıyor.

Emeklilere Temmuz 2023 müjdesi geldi! Paralar TC kimlik numarasına göre hesaplara tek tek yatırılacak! Sakın kaçırmayın!

Emeklilere Temmuz 2023 müjdesi geldi! Paralar TC kimlik numarasına göre hesaplara tek tek yatırılacak... Sakın kaçırmayın...

KGM işçi alımı kura çekimi başladı! İllere göre kura tarihi belli oldu! Hemen öğrenin!

Karayolları Genel Müdürlüğü kura çekimi başladı. Başvuruda bulunan kişiler sorgulama ekranını araştırıyor. İşte il il kura sonuç sorgulama ekranı! İllere göre kura tarihi belli oldu! Hemen öğrenin!

2023 KYK burs ve kredi ödemeleri ne zaman yatıyor? TC kimliğe göre ödeme tarihleri

 KYK burs ve kredi ödemeleri için uzun süredir bekleyen öğrenciler için müjdeli bir haber geldi. Gençlik ve Spor Bakanlığı, TC kimlik numaralarına göre belirlenen ödeme tarihlerini duyurdu.

2023’de altın ve gümüş yeni rekorlar kıracak! İşte uzmanlara göre altın ve gümüş yıl sonunda tam bu kadar olacak!

‘Kıymetli Madenler 2023 Yılı Beklentileri’ adlı raporuna göre, bu yıl kıymetli madenler için pozitif bir yıl olacak. Raporda, altın ve gümüş başta olmak yıl sonunda kıymetli madenlerin ulaşacağı seviyelere ilişkin öngörülere tek tek yer verildi.

Gelire göre kredi faizi konut fiyatlarını artırır mı? Uzmanlar ne diyor?

Gelire göre konut kredisi faizi uygulamasını değerlendiren gayrimenkul sektörü uzmanları, konut talebinin canlanmasının fiyatları da yukarı çekeceğini belirtti. Uzmanlara göre gelir kıstası vergi mükellefi olmayan kesime haksız kazanç sağlayacak.

''Gümüş altına göre pozitif ayrışabilir” diyen İslam Memiş'ten şok gümüş yorumu

Altın fiyatları değer kaybederken yatırımcıları uyaran İslam Memiş ''Gümüş altına göre pozitif ayrışabilir” dedi.

Polis olmak isteyenlere müjde! YKS sonuçlarına göre Polis Akademisi 2500 kişi alacak

Polis adayları dikkat! 2500 polis alımı 2022 için Polis Akademisi tarafından ÖSYM, YKS ve TYT puanı sonuçlarına göre ilana çıkacak. Liseden mezun olmuş polis adayları için aranan gerekli şartlar neler? Polislik hakkında tüm merak edilenler burada.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın verdiği hedef tutturuldu! Bu marketler diğerlerine göre yüzde 10 daha ucuz

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, ‘’Bin market’’ hedefini tutturan Tarım Kredi Kooperatif Market, bininci mağazasını Artuklu’da açtı. Konuyla ilgili konuşan Genel Müdür Yıldırım, 81 ilde hizmet vermeyi hedeflediklerini vurgulayarak, diğer marketlere göre yüzde 10 daha uygun olduklarını söyledi.

Apartmanlarda otopark kullanımı neye göre belirlenir?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde apartmanlarda otopark kullanımı neye göre belirlenmesi gerektiğini konusunu kaleme aldı.

Sitelerde ortak giderlere katılım arsa payına göre mi belirlenir?

Posta yazarı Tamer Heper 'Biz 254 haneli bir sitede yaşamaktayız. Bazı evler dubleks, bazıları daire. İçme suyu borularımızdaki patlamaların önlenmesi için basınç düşürücü istasyonlar yapılacak. Katılım eşit mi arsa payına göre mi alınmalı?' sorusunu yanıtladı.

müşteriye göre kredi faiz oranı Haberi

müşteriye göre kredi faiz oranı

İş Bankası Bireysel Krediler Genel Müdür Yardımcısı Hülya Altay, müşteri portföylerinde tarama yaparak, ödeme performansı iyi olan müşterilerine istekleri halinde ihtiyaçlarına göre uygun kredi imkanı sunduklarını belirterek, "Buradaki amacımız temiz sicile sahip müşterilerimizle bir ömür boyu beraber olabilmek" dedi.

Altay, Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nde, İş Bankası Şubesinin açılışına katılmak üzere geldiği Adana'da,yaptığı açıklamada, her banka gibi İş Bankası'nın da kredi verirken birbirine benzer, geleneksel bir takım kriterleri göz önünde tuttuğunu ancak, ödeme performansı iyi müşterilerine özel ayrıcalıklar getirdiklerini bildirdi.

Her bankanın borcuna sadık müşteri peşinde olduğunu vurgulayan Altay,