29 / 03 / 2024

müteahhitler birliği başkanı açıklaması

müteahhitler birliği başkanı açıklaması

Demir ve demir dışı metaller sektörü, bu yılki ilk ticaret heyetini Özbekistan düzenlemeyi planlıyor. İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Öztiryaki konuya ilişkin açıklamalarda bulundu...

Dev projelere Türk müteahhit imzası! 

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı M. Erdal Eren, “Suudi Arabistan’ın “Vizyon 2030” ve Irak’ın “Kalkınma Yolu” projelerinde önümüzdeki dönemde üyelerin kilit rol oynayacağına ve büyük işlere imza atacaklarını belirtti.

Türkiye Bankalar Birliği Başkanından dolar tahmini geldi: 39-40 TL olur!

Türkiye Bankalar Birliği Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar, Dolar/TL beklentisinin 39-40 lira olduğunu belirtirken, kredi kartlarına taksit ve limit sınırlaması gibi yeni düzenlemeler gerektiğini dile getirdi.

Kocaelili müteahhitler 'Yarısı Bizden Kampanyası'ndan yararlanmak istiyor!

Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı Oğuzhan Keleş yaptığı açıklamada devlet destekli konut projesi olan 'Yarısı Bizden' kampanyasının Kocaeli'yi de kapsaması gerektiğini vurguladı

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer'den büyük tepki! Yabancılara konut satışları 3'e katlandı! 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, yabancılara konut satışının Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Başbakan Yardımcılığı görevinde iken 1’den 3’e çıkarıldığını açıkladı.

Kıbrıs Müteahhitler Birliği Başkanı Gürcafer açıkladı: Oturum izniyle ilgili mevzuatlarda eksiklikler var!

Müteahhitler Birliği Başkanı Cafer Gürcafer, oturum izni ile ilgili olarak mevzuatlarda eksiklikler bulunduğuna dikkat çekti.

Sakarya'da 7 bin konut dönüşüm bekliyor!

Sakarya Müteahhitler Birliği tarafından gerçekleştirilen 4. Sektör Etkinliği'nde önemli açıklamalar yapan  Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak, Sakarya'da 7 bin konutun dönüşüm beklediğini söyledi.

Türkiye Müteahhitler Birliği: İmar affı ülke gündeminden çıkartılmalıdır

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) tarafından hazırlanan "İnşaat Sektörü Analizi Raporu"nda "Ülkenin gündeminden imar affı ve benzeri uygulamalar tümden çıkartılmalı, cezaların caydırıcı olması sağlanmalıdır" ifadesi kullanıldı.

Türkiye Müteahhitler Birliği'nden son dakika açıklaması: Afet odaklı kentsel dönüşüm acil ihtiyaç!

Türk inşaat sektörünün en köklü sivil toplum kuruluşları arasında yer alan Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB), kentsel dönüşüm sürecinin,  afet odaklı ele alınarak acilen tamamlanması gerektiğini söyledi.

Türkiye Müteahhitler Birliği'nden iş makinelerini enkaz kaldırma çalışmalarına yönlendirme çağrısı!

Türkiye Müteahhitler Birliği'nden iş makinelerini enkaz kaldırma çalışmalarına yönlendirme çağrısı geldi. İşte ayrıntılar ve o açıklama...

Türkiye Müteahhitler Birliği'nden çağrı: Kamuya iş yapan küçük ve orta ölçekli müteahhitler af yasası kapsamına alınsın

Türk inşaat sektörünün en köklü sivil toplum örgütlerinden Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB),çaresizlik içinde teminat mektuplarını yakmak zorunda kalan ve cezalı duruma düşen müteahhitlik firmalarının, af yasası kapsamına alınması çağrısını yaptı.

Türkiye Müteahhitler Birliğinden kentsel dönüşüm çağrısı!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Erdal Eren yaptığı açıklamada Türkiye'de deprem gerçeği ve hızlı şehirleşme olgusuyla kentsel dönüşüm ihtiyacının afet odaklı bir şekilde ve vakit kaybetmeden gerçekleştirilmesi gerektiğini dile getirdi.

Yapı müteahhitlerinin sınıflandırılması etkin şekilde uygulanmalı!

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Erdal Eren, Marmara Depremi'ndeki acıların tekrarlanmaması için yapı müteahhitlerinin sınıflandırılması düzenlemesinin etkin şekilde hayata geçirilmesi ve denetim sisteminin güçlendirilmesi gerektiğine dikkat çekti. 

Türkiye Müteahhitler Birliğinden yeşil malzeme uyarısı!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB), yaptığı açıklamada yeşil inşaat malzemesinin önemine değindi. İşte TMB'nin o açıklaması...

müteahhitler birliği başkanı açıklaması Haberi

müteahhitler birliği başkanı açıklaması

Bu yılki ilk ticaret heyetinin, Demir ve demir dışı metaller sektörü tarafından Özbekistan düzenlenmesi planlanıyor. İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Öztiryaki yaptığı açıklamada; "Yapacağımız çalışmalarla Özbekistan pazarındaki payımızı daha da artırmayı hedefliyoruz" dedi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Demir ve demir dışı metaller sektörü, bu yılki ilk ticaret heyetini İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği  Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Öztiryaki başkanlığında Özbekistan'da düzenleyerek, sektörün ülke pazarından daha fazla pay almasını hedefliyor.

İDDMİB'den gelen açıklamada, alüminyum, bakır, mutfak eşyaları, endüstriyel mutfak, yapı malzemeleri, bağlantı elemanları, kilitler ve el aletleri, döküm, kaynak malzemeleri ve metal ambalaj olmak üzere dokuz alt sektörün çatı birliği konumunda bulunan Birlik, 20 üye firmanın katılımı ile 23-26 Şubat...