29 / 03 / 2024

mutlu holding a.ş. satış

mutlu holding a.ş. satış

Rekabet Kurulu, Mutlu Holding AŞ ve tüm iştiraklerinin sermayesinin tamamının Metair International Holdings Cooperatief U.A. tarafından devralınması işlemine izin verdi. Türk devi, resmen G. Afrikalı oldu

Profilo Holding AŞ iflas etti!

Türkiye’nin en eski sanayicilerinden biri olan Kamhi Ailesi’ne Profilo Holding AŞ ve Profilo Sanayi AŞ için iflas kararı verildi.

ÖİB'den Sümer Holding AŞ adına kayıtlı Şanlıurfa'daki 3 taşınmazın satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Sümer Holding AŞ adına kayıtlı Şanlıurfa Karaköprü'deki üç taşınmazın satışına onay verdi.

Tekfen Holding A.Ş kar payı dağıtacak mı?

Tekfen Holding 2019 yılı kar payı dağıtımına ilişkin yönetim kurulu kararı hakkında açıklama yaptı...

Peker Holding Les Ottomans'a talip!

Peker Holding ağırlıklı gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren bir grup. Arsa geliştiriyorlar. Türkiye dışında İngiltere ve Almanya'da da projeleri var.

Rönesans Holding A.Ş 6 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Rönesans Holding A.Ş 6 aylık faaliyet raporu yayınladı. Bildiri Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer aldı.

Türkerler Holding'ten Çiftçi Towers mühür açıklaması!

Dün Sözcü Gazetesi'nde yayınlanan "Zincirlikuyu'daki Çiftçi Towers mühür" haberine ilişkin Türkerler Holding açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Akfen Holding'den kısmi bölünme açıklaması!

Akfen Holding AŞ ve Akfen Mühendislik AŞ arasında imzalanan kısmi bölünme sözleşmesi için Akfen Holding'den kısmi bölünme açıklaması yapıldı.

TMSF'den Akfel Holding açıklaması!

TMSF, kayyum olarak görevlendirildiği Akfel Holding'in faaliyetlerine ilişkin açıklama yaptı.

Sümer Holding, 9 ildeki 10 gayrimenkulü satışa çıkardı!

Sümer Holding A.Ş. Genel Müdürlüğü Ankara, Amasya, Burdur, Hakkari, Malatya, Mersin, Nevşehir, Samsun ve Tekirdağ'da bulunan 10 gayrimenkulü satış yöntemiyle özelleştiriyor.

Denge Yatırım Holding A.Ş işlem özetini yayınladı!

Yatırım Finansman Değerler A.Ş bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamaya göre Denge Yatırım Holding A.Ş le ilgili piyasa yapıcılığı kapsamında yapılan işlemlerin özetini yayınladı...

Deva Holding 26. kupon ödemesini açıkladı!

Deva Holding A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platormu'nda 26. kupon ödemesini açıkladı.

Rönesans Holding lisanslı personel bilgilerini açıkladı!

Rönesans Holding A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda bağlantı kurulacak şirket yetkilileri ve lisanslı personel bilgilerini açıkladı. Rönesans Holding açıklaması;

Tekfen Holding Libya projesinin gelişmelerini açıkladı!

Tekfen Holding A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu 'na (KAP) yaptığı yazılı açıklamada Tekfen Holding Libya Projesi hakkında bildiri yayınladı.

mutlu holding a.ş. satış Haberi

mutlu holding a.ş. satış

Rekabet Kurumunun internet sitesindeki duyuruya göre Kurul, Cemre İnşaat Turizm San. ve Tic. AŞ'nin yüzde 37 oranında hissesinin sermaye artırımı yoluyla Real Estate Development Areas Company tarafından devralınması işlemi ile Kipaş Mensucat İşletmeleri AŞ'nin Kipaş Denim İşletmeleri AŞ'yi devralması işleminin kapsamda olmadığına karar verdi.


Mutlu Holding AŞ ve tüm iştiraklerinin sermayesinin tamamının Metair International Holdings Cooperatief U.A. tarafından devralınması işlemine izin veren Kurul, ayrıca Laco Grubu ve Kverva Grubu tarafından kontrol edilen Austevoll Seafood ASA ile Kvefi AS arasında pelajik balık, balık yağı ve balık unu alanlarındaki faaliyetlerine ilişkin olarak ortak girişim şirketi kurulması işlemini onayladı.


Hürriyet...