29 / 03 / 2024

mutlu holding satış

mutlu holding satış

Rekabet Kurulu, Mutlu Holding AŞ ve tüm iştiraklerinin sermayesinin tamamının Metair International Holdings Cooperatief U.A. tarafından devralınması işlemine izin verdi. Türk devi, resmen G. Afrikalı oldu

Akdeniz Yatırım Holding Tarsan'ın yüzde 80'ini satın alacak

12 yıldan bu yana borsada işlem gören ve özel güvenlik sektörüyle başladığı faaliyetlerini 25 yılda fiziki satın almalar yaparak çeşitlendiren Akdeniz Yatırım Holding, yeni bir satın alma kararı daha aldı.

Zorlu Holding hisselerini Kuveyt’e satıyor

Zorlu Enerji’deki hisselerini satma kararı alan Zorlu Holding, Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na yaptığı açıklamada Zorlu Enerji’deki azınlık pay ve Hollanda’daki şirket ZES’in çoğunluk paylarının satışı için Kuwait Investment Authority (KIA) işritaki Wren House ile görüştüğünü belirtti.

Akman Holding’in Kanada projesi Regal Plaza’da satışlar tam gaz!

Yurt içi ve yurt dışı yatırımlarıyla adını sıkça duyuran Akman Holding, Kanada Toronto’daki 2’nci dev projesi Regal Plaza’nın satışlarına son sürat devam ediyor. Bölgenin en büyük akıllı ve çevreci karma projesi olma özelliği olan Regal Plaza’nın home-ofis dairelerinin şuan yüzde 60’ı satıldı.

Sabancı Holding'ten sürpriz satış kararı! O fabrikaları elden çıkaracak

Konut sektöründe artan maliyetlere paralel olarak çimento sektöründe satışların düşmesi Sabancı Holding'e iki fabrikayı satma kararı aldırdı. Holding iştiraki Çimsa, Kayseri ve Niğde'deki çimento fabrikalarını satışa çıkardı. İşte detaylar...

İsra Holding, Kayaşehir Palladium’u Ziraat GYO'dan satın aldı! 

Öz sermaye ve güçlü ortaklık yapısıyla çeyrek asırdır gayrimenkul geliştirme, inşaat ve enerji sektörlerinde faaliyette bulunan ve çeşitli projelere imza atan İsra holding, Ziraat GYO bünyesinde bulunan Kayaşehir Palladium’u satın aldı.

Sümer Holding'in Hatay'daki villaları için Sayıştay'dan 'satın ya da devredin' önerisi!

2016'da Sümer Holding’e devredilen Hatay’da bulunan villalar metruk hale geldi. Sayıştay villalarla ilgili olarak "Ya satın, ya da devredin" ifadelerini kullandı. 

Akdeniz Yatırım Holding merkez binasını satışa çıkardı!

Kamu kurum ve kuruluşlarına özel güvenlik hizmeti sağlayan Akdeniz Güvenlik, yeni unvanıyla Akdeniz Yatırım Holding merkez binasını satışa çıkardı. 

Özderici Holding, Özderici GYO'nun 127.2 milyon hisse senedini satın alacak!

Özderici Holding A.Ş. Ali Uğur Özderici ve Ahmet Özderici'nin sahibi oldukları Özderici GYO'nun borsada işlem görmeyen hisse senetlerini satın alacak.

ÖİB'den Sümer Holding AŞ adına kayıtlı Şanlıurfa'daki 3 taşınmazın satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Sümer Holding AŞ adına kayıtlı Şanlıurfa Karaköprü'deki üç taşınmazın satışına onay verdi.

Tekfen Holding 2020'de 11 milyar 729 milyon 779 bin TL satış geliri elde etti!

2020 yılı mali sonuçlarını açıklayan Tekfen Holding, geçtiğimiz yıl içerisinde satış gelirlerinde 11 milyar 729 milyon 779 bin TL gelir elde etti.

Kervansaray Holding'in gayrimenkulleri rayiç değerlerinin altında mı satıldı?

Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.'nin 2013-2015 tarihleri arasında firma bünyesine ait gayrimenkulleri nin  rayiç bedelin altında satıldığı iddia edildi.

ÖİB'den Sümer Holding'in Van'daki taşınmazının satışına onay!

Özelleştirme İdaresi, Sümer Holding AŞ'nin Van'daki bir taşınmazının satışına onay verdi.

Küçükoğlu Holding’in hedefi mutlu çalışanlar!

Otomotiv, perakende ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren Küçükoğlu Holding'in hedefi mutlu çalışanlar...

mutlu holding satış Haberi

mutlu holding satış

Rekabet Kurumunun internet sitesindeki duyuruya göre Kurul, Cemre İnşaat Turizm San. ve Tic. AŞ'nin yüzde 37 oranında hissesinin sermaye artırımı yoluyla Real Estate Development Areas Company tarafından devralınması işlemi ile Kipaş Mensucat İşletmeleri AŞ'nin Kipaş Denim İşletmeleri AŞ'yi devralması işleminin kapsamda olmadığına karar verdi.


Mutlu Holding AŞ ve tüm iştiraklerinin sermayesinin tamamının Metair International Holdings Cooperatief U.A. tarafından devralınması işlemine izin veren Kurul, ayrıca Laco Grubu ve Kverva Grubu tarafından kontrol edilen Austevoll Seafood ASA ile Kvefi AS arasında pelajik balık, balık yağı ve balık unu alanlarındaki faaliyetlerine ilişkin olarak ortak girişim şirketi kurulması işlemini onayladı.


Hürriyet...