25 / 04 / 2024

mutluluğu ölçme

mutluluğu ölçme

B.A.E dünyada eşi olmayan bir uygulamaya geçiyor! Ülkede yaşayan insanlar bundan sonra günlük olarak devlet hizmetlerinden memnun olup olmadıklarını hükümete online olarak bildirebilecek.

Muğla'da 17 yıl önce küle dönen 25 bin metrekarelik orman arazisine lüks konutlar yapılıyor!

15 Temmuz 2007 tarihinde Muğla Milas’a bağlı Meşelik Mahallesi’ndeki kızılçam ağaçlarının bulunduğu ormanlık alan küle dönmüştü. Toplam 25 bin metrekarelik orman arazisine şu günlerde otel ve konut yapımına başlandı.

Doğu Haberleşme İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Doğu Haberleşme İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye'de 17 milyon 679 bin 640,17 TL sermaye bedeli ile Mehmet Gür tarafından kuruldu.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) hafta sonu iki sınav düzenleyecek

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi, cumartesi günü e-YDS (e-YDS 2023/12 Farsça/İngilizce) ile pazar günü İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı Giriş Sınavı (2023-Kaymakamlık) sınavlarının yapılacağını açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

BİM'de dev indirim yarın başlıyor! 12 parçalı çay seti 129 TL'ye, 3'lü meşrubat bardağı 55 TL'ye düştü! 29 Eylül 2023

BİM indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. BİM'de dev indirim yarın başlıyor! 12 parçalı çay seti 129 TL'ye, 3'lü meşrubat bardağı 55 TL'ye düştü. İşte BİM aktüel ürünler kataloğu...

Apple'dan yeni AirPods Pro müjdesi: Bluetooth kulaklıkla ateş ölçme devri!

AirPods'un son modeli, kullanıcılarının hayranlığını kazanan AirPods Pro'nun yeni sürümü, son derece ilginç bir özellikle donatılmış olarak karşımıza çıkıyor: Ateş ölçme yeteneği! İşte ayrıntılar...

BİM’de çok konuşulacak indirimler başlıyor! 48 parça yemek takımı 1.799 TL’ye, 3’lü meşrubat bardağı 99 TL’ye düştü!

BİM’in çok konuşulacak 24 Mart 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. BİM’de 48 parça yemek takımı 1.799 TL’ye, 3’lü meşrubat bardağı 99 TL’ye düştü. Stoklar tükenmeden yetişin!

Ankara Yenimahalle'de 18 milyon TL'ye satılık 7.314 metrekare arsa!

T.C. Ankara Satış Memurluğu, Ankara ili, Yenimahalle ilçesi, Susuz Mahallesi, 62658 ada 1 parselde yer alan 7 bin 314 metrekare yüzölçüme sahip arsayı 18 milyon TL'ye satıyor...

Vakıf GYO'nun Nidapark Küçükyalı'daki 106 bağımsız bölümünün değeri belli oldu!

Vakıf GYO'nun İstanbul ili, Maltepe ilçesi, Küçükyalı Mahallesi, 16772 ada 1 parselde konumlu B10 ve B11 bloklarındaki 106 adet bağımsız bölüme ait değerleme raporu yayınlandı. Peki Vakıf GYO'nun Nidapark projesindeki 106 bağımsız bölümünün değeri ne kadar oldu?

Emlak Konut GYO Çekmeköy'deki 496 bağımsız bölümün yapı ruhsatını aldı!

Emlak Konut GYO mülkiyetinde bulunan İstanbul ili, Çekmeköy İlçesi, Kirazlıdere Mahallesi 563 ada 5 parselde yer alan 496 adet konuttan oluşan bağımsız bölüme ait yapı ruhsatları 17 Aralık tarihinde alındı.

Swissotel Residences Çeşme'nin yüzde 95'i tamam!

Çeşme Ilıca Plajı’nın ilk ve tek markalı rezidans projesi olan Swissotel Residences Çeşme, geniş yüz ölçüme sahip bağımsız villalarıyla özel bir hayat vadediyor. Swissotel Residences Çeşme projesinin inşaatının yüzde 95'i tamamlandı.

Emlak Konut GYO Çekmeköy Kirazlıdere'deki 53 bağımsız bölümün yapı ruhsatını aldı!

Emlak Konut GYO mülkiyetinde bulunan İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Kirazlıdere Mahallesi 566 Ada 1 Parselde yer alan 53 adet konuttan oluşan bağımsız bölüme ait Yapı Ruhsatları 26 Kasım 2021 tarihinde alındı. 

Emlak Konut GYO Çekmeköy Kirazlıdere'deki 420 bağımsız bölümün yapı ruhsatını aldı!

Emlak Konut GYO mülkiyetinde bulunan İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Kirazlıdere Mahallesi 563 Ada 7 Parselde yer alan 420 adet konuttan oluşan bağımsız bölüme ait Yapı Ruhsatları 26 Kasım 2021 tarihinde alındı. 

Emlak Konut GYO Çekmeköy Kirazlıdere'deki 257 bağımsız bölümün yapı ruhsatını aldı!

Emlak Konut GYO mülkiyetinde bulunan İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Kirazlıdere Mahallesi 563 Ada 2 Parselde yer alan 251 adet konut ve 6 adet ticari üniteden oluşan toplam 257 adet bağımsız bölüme ait Yapı Ruhsatları 23 Kasım tarihinde alındı.

mutluluğu ölçme Haberi

mutluluğu ölçme

Birleşik Arap Emirlikleri (B.A.E.) dünyada görülmemiş bir uygulamaya imza atıyor. B.A.E’de yaşayan insanlar bundan sonra günlük olarak devlet hizmetlerinden memnun olup olmadıklarını hükümete online olarak bildirebilecek.


B.A.E. hükümeti bu hizmete ‘mutluluk ölçer’ adını veriyor. Yeni geliştirdikleri mutluluk ölçerle ilgili olarak bilgiler veren B.A.E. Başbakanı Şeyh Muhammed bin Reşit, “Günümüzde insanların beklentileri ve mutluluk alışkanlıkları hızla değişiyor. Biz de bu yüzden hizmetlerimizin kalitesini gün be gün ölçen bir hizmet geliştirdik” açıklamasını yaptı. Amaçlarının insanları daha mutlu etmek olduğunu açıklayan Şeyh Dubai’nin dünyada mutluluk ölçerin ilk olarak kullanılacağı pilot bölge olarak belirlediklerini açıkladı.


Şeyh Muhammed bin Reşit 


Online olarak hizmete sunulacak mutluluk ölçer sayesinde memnun olunmayan devlet hizmetleri geliştirilecek. Şu an belli hizmetler için devreye alınacak olan sistem önümüzdeki yılın sonuna kadar bütün kamu hizmetlerini...