27 / 04 / 2024

Muttalip Altyapı Projesinin temeli atıldı mı

Muttalip Altyapı Projesinin temeli atıldı mı

Muttalip Altyapı Projesi’nin temeli atıldı. Törende konuşan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Muttalip’ın tüm sokaklarını örümcek ağı gibi öreceklerini belirterek, “26 kilometreden daha fazla kanalizasyon hattı döşeyeceğiz." dedi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Konyalılara müjdeyi verdi! KonyaRay'da hat sayısını 4'e çıkartacağız

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, KonyaRay Projesinin birinci etabı olan 17,4 kilometrelik Konya Gar ile Kayacık Lojistik Merkezi arasına yeni bir hattın daha ilave edileceğini açıkladı.

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy projesinin altyapı işlerini Serra Mühendislik üstlenecek! 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy projesinin altyapı, sanat yapıları ve yol işleri işini yer teslimi Serra Müh. Taah. İnş. San. Tic. Ltd. Şti.'ne gerçekleştirildi. İşte projeyle ilgili detaylar...

Van Tekstil ve Hazır Giyim Organize Sanayi Bölgesi'nin altyapı ihalesi tamam!

Van'da tekstil yatırımı yapmak amacıyla yer talebinde bulunan firmaların ihtiyacına yanıt verilmesi amacıyla hayata geçirilen "Tekstil ve Hazır Giyim Organize Sanayi Bölgesi" projesinin altyapı ihalesi gerçekleştirildi.

Türkiye'de 3 bin 400 ulaşım projesinin yapımı sürüyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Türkiye’nin dört bir yanında 3 bin 400’e yakın ulaştırma projesinin yapımına devem edildiğini belirtti. Turhan, Karadeniz Bölgesi’nin ulaşım altyapısına ciddi yatırımların yapıldığını söyledi...

İFM yasal altyapı ve teşvikleri bekliyor!

İstanbul Finans Merkezi (İFM) projesinin ekonomiye yıllık 20 milyar Euro katkı sağlayacağı tahmin ediliyor. Projeye hala yasal altyapının gelmemiş olması 2020 hedefini zorlaştırıyor.

Manisa Köprübaşı Kent Meydanı'nın altyapısı tamamlandı!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Köprübaşı ilçesinde inşa edilecek olan Kent Meydanı projesinin altyapı çalışmalarını tamamladı.

Sarphan Finanspark'ta altyapı işlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Sarphan Finanspark projesinin 3317 Ada 5 Parsel A Blok ile bu bloğa ait altyapı işlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Maslak 1453'te altyapı işlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Maslak 1453 projesinin 10622 Ada 2 Parsel C1, E, T4 ve OA Bloklar ile bu bloklara ait altyapı işlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Altınordu'nun altyapısı sil baştan!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinin altyapısının yeniden inşa edileceği 101 kilometrelik altyapı yatırım projesinin çalışmalarına devam ediyor.

Sapanca altyapı projesinin ihalesi 25 Ağustos'ta!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nun Sapanca’ya müjdesini verdiği altyapı projesi 25 Ağustos Perşembe günü ihaleye çıkıyor.

Kırıkkale'de Silah İhtisas OSB'si kuruluyor!

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin altyapı projesinin yeniden ihale edildiğini belirterek, "Kırıkkale, ülke savunmasının başkenti.'' dedi

Niğde Efendibey TOKİ projesinin altyapı işlerini Komel Enerji yapacak!

Niğde Efendibey Mahallesi TOKİ Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin altyapı ve çevre düzenleme işinin mekanik tesisat işlerini 30 Haziran 2017 tarihine kadar tamamlanmak üzere 7 milyon 150 bin TL + KDV bedelle Komel Enerji yapacak.

Gülşehir'in altyapısı sil baştan yenilenecek!

Gülşehir’de yıllardır yılan hikâyesine dönen altyapı sorunu nihayet çözüme kavuşuyor. Kanalizasyon projesinin tamamlanıp, İller Bankasına teslim edildiğini açıklayan Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy konu ile ilgili açıklamalarda bulundu...

Muttalip Altyapı Projesinin temeli atıldı mı Haberi

Muttalip Altyapı Projesinin temeli atıldı mı


Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, alt yapı olarak bugüne kadar eksik kalan Muttalip Mahallesi ve bölgesinde dev bir altyapı hamlesi gerçekleştiriyor.


Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Muttalip Bölgesi’nde 12 milyon liralık alt yapı inşaatını, temel atma töreniyle başlattı. Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Muttalip’ın tüm sokaklarını örümcek ağı gibi öreceklerini belirterek, “26 kilometreden daha fazla kanalizasyon hattı döşeyeceğiz. Çalışmaları bir yılda bitirmeyi planlıyoruz.  Belediye olarak bu iş için 12 milyon lira harcama yapacağız. Bu yılın en büyük yatırım dilimi Muttalip’a yapılmış olacak. Proje bittiğinde Muttalip daha modern, daha yaşanır bir yer olacak.  Muttalip’taki bina ve arsaların değeri daha da artacak” diye konuştu.” dedi.


Muttalip Mahallesi meydanında düzenlenen törenle projeye start verilirken, törene çok sayıda Muttalipli ile Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen,...