27 / 04 / 2024

Muzaffer Aydemir

Muzaffer Aydemir

Anadolu sermayesinin önde gelen ismi Kombassan, küresel marka olmak için rotayı İstanbul'a çevirdi

TÜİK Eski Başkanı Aydemir: ‘Geriye dönük 3-4 senenin düzeltilip çalışan kesimin aylığına yansıtılması lazım’

TÜİK’in açıkladığı düşük enflasyonun halkı yoksullaştırdığını belirten Birol Aydemir, “Geriye dönük 3-4 senenin düzeltilip çalışan kesimin aylığına yansıtılması lazım” dedi. Aydemir, ekonominin bir senede yoluna girebileceğini söyledi.

Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör İcra Kurulu Başkanı Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Ömer Muzaffer Baktır daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ömer Muzaffer Baktır Ne iş yapar? Ömer Muzaffer Baktır  Nereli?  İşte Hamdi Akın`ın hayatına dair merak edilenler.

Muzaffer Hafriyat Nakliyat İnşaat Tekstil Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Muzaffer Hafriyat Nakliyat İnşaat Tekstil Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Akpınar tarafından kuruldu.

Aydemir Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydemir Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Ertuğ Aydemir ve Selahattin Berk ortaklığında kuruldu.

Yüksek İnşaat Mühendisi Muzaffer Yazıcı vefat etti!

İTÜ İnşaat Fakültesi 1973 Mezunu, Yüksek İnşaat Mühendisi Muzaffer Yazıcı hayatını kaybetti.

Ünlü futbolcu Muzaffer Badalıoğlu’nun annesi komşusuna evini kaptırdı!

Trafik kazası sonucunda vefat eden Samsunsporlu milli futbolcu Muzaffer Badalıoğlu’nun annesi İzmir’deki 3 katlı evini sahte imzayla dolandırıcılara kaptırdı.

Aydemir Otel Turizm İthalat İhracat Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydemir Otel Turizm İthalat İhracat Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Emin Aydemir tarafından kuruldu.

Muzaffer Yıldırım kimdir?

The Stay Otelleri'nin sahibi ve kurucusu Muzaffer Yıldırım kimdir? Muzaffer Yıldırım daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Muzaffer Yıldırım'ın biyografisi...

The Stay Otelleri'nin sahibi Muzaffer Yıldırım'dan yeni yatırımlar geliyor!

Mars Entertainment Group'un ortaklarından, The Stay Otelleri'nin sahibi, yapımcı Muzaffer Yıldırım, iş hayatında yeni yatırımlar için harekete geçti. Yıldırım, Mayıs ayı itibariyle yeni mekanlarının açılışını yapacak...

Birol Aydemir'den esnaf kira yardımına ilişkin açıklama!

DEVA Partisi Sektörel Politikalar Başkanı Birol Aydemir, esnaflara yapılan kira desteğinin büyük illerde 2.500 TL'ye çıkarılmasını ve kira stopajının da alınmamasını önerdi.

Muzaffer Tağıl İzmir Atlas Oteli'ni kiraladı!

Çeşme Altınyunus’ta temizlik işçisi olarak otelcilik kariyerine başlayan ve son yirmi yıldır Türkiye’nin en ünlü otellerinde genel müdürlük yapan Muzaffer Tağıl, Atlas Oteli’ni kiraladı.

Aydemir Akbaş yeni ev arıyor!

Nişantaşı’nda görüntülenen ünlü oyuncu Aydemir Akbaş, giriş katı, düz ayak bir ev aradığını söyledi.

Muzaffer Kaptan vefat etti!

Havadanemlak.com ve havadanemlakvideo.com'un uçuşlarını gerçekleştiren Muzaffer Atıcı kaptan Korona'dan dün akşam vefat etti.

Muzaffer Aydemir Haberi

Muzaffer Aydemir

Yatırımlarının çoğunu Anadolu'ya yapan, Konya merkezli Kombassan'ın Yönetim Kurulu Üyesi ve Sözcüsü Muzaffer Aydemir, "Önce şirketlerimizi İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na kote ettireceğiz" dedi. 1989'da kurulan 72 bin ortaklı Kombassan hızlı bir değişim sürecine girdi. Değişime logoyla başlayan şirket bu yılın ikinci yarısında Kombassan ana markasıyla İstinye'nin yolunu tutacak. Daha sonra Komyapı, Kompen gibi markalarını halka açmayı planladıklarını anlatan Aydemir, "Bir taraftan da yeni yatırımlarla büyümemizi sürdüreceğiz" dedi. 


10 ülkeye tesis 

Kombassan'ın şu anda 18 şirket ve 30 tesisle faaliyet gösterdiğini aktaran Aydemir, yeni yatırım stratejisi ile ilgili de şu bilgileri verdi: "Düzce'den Tekirdağ'a, hatta Romanya'ya uzanan tesislerimizle 1 milyar liralık ciro yaptık. Hindistan'da yeni bir tesis kurmaya hazırlanıyoruz. Güney Amerika kıtasında Brezilya, Arjantin ya da Şili'de yatırım yapmayı planlıyoruz. Beş yıl...