19 / 04 / 2024

Muzaffer Özkan kimdir

Muzaffer Özkan kimdir

Batman Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Muzaffer Özkan imar barışına 25 binden fazla müracaat yapan vatandaşların ‘yapı kayıt belgesi’ bedelini 31 Aralık 2018 tarihine kadar yatırmasının gerektiğini dile getirdi. 

Özkan Çimen Koç Holding’de hangi alanda çalıştı? Arçelik’te hangi görevi yürütüyor?

Özkan Çimen kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Özkan Çimen’in hayatı...

Özkan Yaman hangi üniversiteden mezun oldu? Reysaş GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Özkan Yaman kimdir? Lisans ve yüksek lisans eğitimlerini nerede aldı? Çeşitli projelerde hangi görevi yürüttü? Şu an ne iş yapıyor? İşte Özkan Yaman hakkında merak edilenler...

Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör İcra Kurulu Başkanı Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Ömer Muzaffer Baktır daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ömer Muzaffer Baktır Ne iş yapar? Ömer Muzaffer Baktır  Nereli?  İşte Hamdi Akın`ın hayatına dair merak edilenler.

Muzaffer Yıldırım kimdir?

The Stay Otelleri'nin sahibi ve kurucusu Muzaffer Yıldırım kimdir? Muzaffer Yıldırım daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Muzaffer Yıldırım'ın biyografisi...

İmar barışında para yatırma zamanı!

Batman Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Muzaffer Özkan imar barışına 25 binden fazla müracaat yapan vatandaşların ‘yapı kayıt belgesi’ bedelini 31 Aralık 2018 tarihine kadar yatırmasının gerektiğini dile getirdi. 

Batman'da imar barışı başvuruları 25 bini geçti!

Batman Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Muzaffer Özkan, Batman'da imar barışına 25 binden fazla başvuru geldiğini ifade ederek vatandaşları ‘yapı kayıt belgesi’ bedelini 31 Aralık 2018 tarihine kadar yatırması gerektiği konusunda uyardı.

Özgül Özkan Yavuz kimdir?

İstanbul Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Özgül Özkan Yavuz'un 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Kadıköy İlçe Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor. Peki, Özgül Özkan Yavuz kimdir?

Batman'da 14 bin 182 kişi imar barışı başvurusu yaptı!

Batman Çevre ve Şehircilik İl Müdür Muzaffer Özkan, il genelinde 14 bin 182 kişinin imar barışına başvuru yaptığını açıkladı. Özkan, vatandaşları imar barışı konusunda uyardı.

Batman'da imar barışına yoğun ilgi!

Batman ve ilçelerinde imar barışına 8450 kişi başvurdu. İmar barışı öncesinde uydunun şehir merkezinin görüntülerini kayda aldığını belirten Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Muzaffer Özkan: “Bu süre içinde kaçak yapı yapanlar cezayla karşı karşıya kalacak” dedi.

Batman'da 4 bin 795 kişi imar barışına başvurdu!

Batman Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Muzaffer Özkan, "İmar Barışı Kanunu" konusunda bilgilendirmelerde bulundu. Özkan, 4 bin 795 kişinin imar barışına başvurduğunu açıkladı.

Boss Sertifikalandırma Ve Gözetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Boss Sertifikalandırma Ve Gözetim Hizmetleri Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Muzaffer Özkan ve Bora Yamangöktürk imzasıyla kuruldu.

Batman'daki dönüşümde 7 milyon TL'lik kira yardımı yapıldı!

Batman Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Muzaffer Özkan, kentte kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde şuana kadar 7 milyon 124 bin TL kira yardımı yaptıklarını kaydetti.

Batman'da 4 milyon 676 bin TL kira yardımı!

Muzaffer Özkan, kentte kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde şuana kadar 4 milyon 676 bin TL kira yardımı yaptıklarını kaydetti.

Muzaffer Özkan kimdir Haberi

Muzaffer Özkan kimdir

İmar barışı başvuruları 31 Aralık 2018 tarihinde sona erecek. Yapı kayıt belgesinin 31 Aralık 2017 tarihinden önceki yapılar için verildiğini belirten Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Muzaffer Özkan, Batman ve ilçelerinde imar barışı yasasından yararlanmak isteyenlerin sayısının 25 bini geçtiğini söyledi. 

Milliyet'te yer alan habere göre Özkan, şöyle konuştu: “Batman, imar barışında Türkiye genelinde başvuru yoğunluğu olarak 50. Sırada. Vatandaşların bu ayın sonuna kadar müracaatlarını yapabilmeleri için son tarih. Ayrıca önemli bir sorun da kayıt belgesi bedelini de yine bu ayın sonuna kadar yatırmaları gerekiyor. Aksi takdirde müracaatta bulunanların başvurusu geçersiz olacak. Bu nedenle vatandaşları yıl sonuna kadar kayıt bedelini ödemeleri gerekiyor.” dedi. 


İmar barışının konut fiyatlarını artırdığı 5...