23 / 04 / 2024

My Kırkaltı

My Kırkaltı

Ağaoğlu'nun Veliefendi Bölgesi içerisinde hayata geçirdiği projenin adı Ağaoğlu My46 projesi olarak belirlendi...

Manage My Property Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Manage My Property Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad A.D. Kanaan ve Qotaıba Ajjan Alhadıd ortaklığında kuruldu.

My Port Tiny House Yaşam Köyü 3. Etap satışta! Fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor!

My Port Tiny House Yaşam Köyü'ndeki 82 adet 3. etap parselin satışları başladı. Proje 21 dönüm arsayı kapsıyor. İşte detaylar....

My Skyvista Mimarlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Skyvista Mimarlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Atakan Yücel tarafından kuruldu.

My Port Tiny House Yaşam Köyü projesi satışta! Yeni proje

Konut fiyatlarının artmasıyla birlikte TinyHouse’lar konut yatırımının en büyük alternatifi haline geldi. Yatırımcısına fırsat sunan My Port Tiny House Yaşam Köyü projesi satışta. 

My Saff Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

My Saff Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Organizasyon Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fahrettin Yahşi, Hayati Bayrak, Ahmet Furkan Kaya ve Yüksel Piroğlu ortaklığında kuruldu.

My Teacher Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Teacher Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yazıcı tarafından kuruldu. 

My Home İstanbul Danışmanlık Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Home İstanbul Danışmanlık Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda Hicran Edemen tarafından kuruldu.

My Kıng Suit Turizm Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

My Kıng Suit Turizm Otelcilik Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Kurt tarafından kuruldu.

My Mahir Yapı İnşaat Turizm Sağlık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

My Mahir Yapı İnşaat Turizm Sağlık İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sait Ekinci tarafından kuruldu.

My Yıldızlar İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Otomotiv Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Yıldızlar İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Otomotiv Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Melik Yıldız tarafından kuruldu. 

My Home Turkey Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

My Home Turkey Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Ahmed A.Ahmed Lail, Amin Ahmed Amin Ahmed Leel, Erkan Çakmak ve Muammer Çakmak ortaklığında kuruldu.

MY Ün İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MY Ün İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Muhammed Yusuf Ünlü tarafından kuruldu.

Uludağ Ağaoğlu My Resort Otel’in kaçak bölümleri yıkıldı!

Ali Ağaoğlu’nun Uludağ’daki Ağaoğlu My Resort Otel’in kaçak olduğu belirtilen 8 bin 500 metrekarelik bölümünün yıkımı Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi.

My Kırkaltı Haberi

My Kırkaltı

Ağaoğlu tarafından Veliefendi'de hayata geçirilen projenin adı belli oldu. Ağaoğlu My 46 olarak isimlendirilen proje Veliefendi Hipodromu'nun karşısında yükseliyor. 


1.200 konuttan meydana gelen Ağaoğlu My 46 Veliefendi bölgesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 2.5 emsal olarak belirlemişti. 8 blok halinde yükselen Ağaoğlu My 46 satılık konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 




My Kırkaltı projesinde bloklar en az 3 katlı tasarlanıyor. 


Ağaoğlu My46 fiyat listesi!

Ağaoğlu My46 satılık daire fiyatları metrekare birim fiyatı 6 bin TL'nin üzerinde olacak. 


Ağaoğlu My46 nerede?

Ağaoğlu My46 ulaşım: Merter'e 2 kilometre, Bakırköy ve sahil...