29 / 03 / 2024

My Newwork Projesi

My Newwork Projesi

My Prestige ile Fenerbahçe Ülker Sports Arena projelerine yakın bir konumda bulunan proje İstanbul Ataşehir'de inşa ediliyor. My Newwork projesinde Odeabank, İş Bankası ve Vakıf Bank'tan kredi kullanılabiliyor.

My Newwork Ağaoğlu'nda metrekaresi KDV dahil 6 bin 40 dolara!

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi planlanan projede Ağaoğlu İnşaat imzası bulunuyor. İstanbul Ataşehir'de hayata geçirilen projede ofislerin büyüklükleri 106 metrekareden başlıyor.

Ataşehir My Newwork'te ofisler Mart 2017'de teslim!

My Newwork projesinde fiyatlar KDV olarak metrekare bazında 5 bin 120 dolardan başlangıç gösteriyor. Projede teslimlerin 2017 yılının Mart ayında yapılması planlanıyor.

My Newwork projesinde 30 ay 0 faizli ödemelerle!

İstanbul Ataşehir'de inşa edilen projede ofis büyüklükleri 106 metrekareden başlıyor ve 172 metrekareye kadar ulaşıyor. My Newwork projesi Ağaoğlu İnşaat tarafından yükseliyor.

My Newwork'te 3 farklı ödeme seçeneğiyle! Metrekaresi 5 bin 20 dolara!

Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen My Newwork'te fiyatlar dolar bazında değerlendiriliyor. Projede ofis büyüklükleri 106 metrekare ile 172 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

My Newwork'te 30 ay vade farksız taksitli ödemelerle!

Fiyatların metrekare bazında 5 bin 20 dolardan başlangıç gösterdiği My Newwork projesinde ofis alanları 106 metrekare ile 172 metrekare arasında dizayn edildi.

Ağaoğlu İnşaat My Newwork'te 30 ay 0 faizle!

Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen projede ofislerin büyüklükleri 106 metrekare ile 172 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Projede teslimlerin 2017 yılının Mart ayında yapılması planlanıyor.

My Newwork projesinde tamamı kredili ödemelerle!

Ağaoğlu İnşaat tarafından inşa edilen projede 3 farklı ödeme seçeneği sunuluyor. Fiyatların metrekare bazında hesaplandığı My Newwork'te teslimlerin Mart 2017'de gerçekleşmesi planlanıyor.

Ağaoğlu My Newwork Ataşehir'de metrekaresi 5 bin 20 dolara!

Ağaoğlu İnşaat imzalı My Newwork, Ataşehir'de inşa ediliyor. Projede ofis alanları 106 metrekare ile 172 metrekare arasında değişiyor.

My Newwork ne zaman teslim?

My Newwork ne zaman teslim sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 14 bin metrekare alan üzerine yayılan My Newwork projesinde metrekare birim fiyatı 5 bin 385 dolardan başlıyor...

My Newwork vade farksız 30 ay taksitle!

14 bin metrekare arsa alanı üzerinde tek blok halinde inşa edilen My Newwork Ataşehir projesinde ofislerin alanları 107 metrekare ile 172 metrekare arasında farklılık gösteriyor...

Ataşehir My Newwork'te metrekaresi 5 bin 385 dolara!

İçerisinde mağazalar, eğlence üniteleri, tiyatro, dinlenme alanları, seyir terası, yeme içme alanları, spor kompleksi, otopark, oyun alanları bulunan My Newwork projesinde metrekaresi 5 bin 385 dolardan başlıyor...

My Newwork'te fiyat artışından etkilenmemek için son gün 20 Ocak!

20 Ocak tarihinde fiyatların güncelleneceği My Newwork Ataşehir projesinde metrekare birim fiyatı 4 bin 430 dolardan başlıyor. My Newwork projesinde teslimlerin Aralık 2016'da yapılması planlanıyor...

Ağaoğlu My Newwork'te metrekaresi 4 bin 430 dolar!

14 bin metrekare arsa alanı üzerinde tek blok halinde yükselen My Newwork Ağaoğlu projesinde yüzde 50 peşinat ödendikten sonra kalan tutar 30 ay vade farksız taksitlendirilebiliyor...

My Newwork projesinde 30 ay 0 faiz!

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Projesi ile birlikte özellikle Ataşehir'de ofis talebi de önemli bir artış göstermeye başladı. Ağaoğlu Şirketler Grubu Ataşehir'de var olan bu ofis ihtiyacını gidermek üzere My Newwork Projesi ni hayata geçiriyor

My Newwork projesinde anlaşmalı bankalardan kredili ödeme fırsatıyla!

Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen My Newwork lokasyon olarak My Prestige ile Fenerbahçe Ülker Sports Arena projelerine yakın bir mesafede yer alıyor. My Newwork projesi İstanbul Ataşehir'de inşa ediliyor.

My Newwork'te metro hattıyla işe geç kalmak tarih oluyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun yeni ofis projesi My Newwork, lokasyonu, mimari tasarımı. teknolojik alt yapısı ile bir iş merkezinden beklenenin çok üzerinde performans sergiliyor. İşte ayrıntılar...

My Newwork Ağaoğlu projesinde metrekare birim fiyatı 6 bin 40 dolara!

Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen proje İstanbul Ataşehir'de yükseliyor. Teslimlerin 2017 yılında yapılması planlanan My Newwork projesi lokasyon olarak My Prestige ile Fenerbahçe Ülker Sports Arena projelerine yakın bir alanda yer alıyor.

Ağaoğlu My Newwork'un metrekaresi 6 bin 40 dolar!

My Newwork projesi Ağaoğlu İnşaat tarafından İstanbul Atasehir'de hayata geçiriliyor. Metrekaresi 6 bin 40 dolardan başlayan projede ofis büyüklükleri 106 ile 172 metrekare arasında değişiyor.

My Newwork Ağaoğlu projesinde metrekaresi KDV dahil 6 bin 40 dolara!

My Newwork projesi Ağaoğlu İnşaat tarafından İstanbul Ataşehir'de hayata geçiriliyor. Fenerbahçe Ülker Sports Arena ve My Prestige projelerine yakın bir konumda bulunan projede teslimlerin 2016'da teslim edilmesi öngörülüyor.

My Newwork'de ofisler 2017'de teslim!

Fiyatların metrekare bazında hesaplandığı projede ofislerin 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor. İstanbul Atasehir'de inşa edilen My Newwork'te ofis büyüklükleri 106 metrekare ile 172 metrekare arasında...

My Newwork projesinde ofisler 2017'de teslim!

Fiyatların metrekare bazında hesaplandığı projede ofislerin 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor. İstanbul Ataşehir'de inşa edilen My Newwork'te ofis büyüklükleri 106 metrekare ile 172 metrekare arasında değişiyor.

Ağaoğlu My Newwork'te metrekaresi 6 bin dolara!

Ağaoğlu İnşaat tarafından Ataşehir'de inşa edilen My Newwork projesinde teslimlerin 2017'de yapılması planlanıyor. Projede ofislerin metrekare fiyatı 6 bin dolardan başlıyor.

My Newwork Ataşehir'de metrekaresi 6 bin dolara ofisler!

Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen proje İstanbul Ataşehir'de inşa ediliyor. My Newwork Ataşehir'de teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor.

My Newwork Ağaoğlu projesinde metrekaresi 6 bin dolara!

Fiyatların metrekare bazında 6 bin dolardan başladığı projede teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Ağaoğlu İnşaat imzasıyla yükselen My Newwork projesi Ataşehir'de yer alıyor.

Ataşehir Ağaoğlu My Newwork projesinde ofis teslimleri 2017'de!

Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen projede ofislerin alanları 106 ile 172 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Ağaoğlu My Newwork'te teslimlerin 2017 yılında yapılması öngörülüyor.

Ağaoğlu My Newwork'te ofis teslimleri 2017'de!

Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen projede ofislerin alanları 106 metrekareden başlıyor ve 172 metrekareye kadar ulaşıyor. Ağaoğlu My Newwork'te fiyatlar metrekare bazında hesaplanıyor.

My Newwork Ataşehir kampanya!

Ağaoğlu İnşaat imzası taşıyan My Newwork projesinde teslimlerin 2017 Mart ayında yapılması gerekiyor. İşte, My Newwork Ataşehir kampanya!

My Newwork Projesi Haberi

My Newwork Projesi

İstanbul Ataşehir'de yükselen projede teslimlerin 2017'de yapılması planlanıyor. Ofis büyüklüklerinin 106 metrekareden başlangıç gösterdiği My Newwork Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 


My Newwork projesi My Prestige ile Fenerbahçe Ülker Sports Arena projelerine yakın bir konumda inşa ediliyor. Projede ödeme yaparken Odeabank, İş Bankası ve Vakıf Bank'tan kredi kullanılabiliyor.


Eğlence üniteleri, restoran, tiyatro alanları ve kiralanabilir alanlara sahip projede metrekare birim fiyatları KDV dahil 6 bin 40 dolardan başlıyor.


Ataşehir  My Newwork  iletişim:

Telefon: 444 6 777

My Newwork hakkında detaylı bilgi için