20 / 04 / 2024

My Newwork satışları

My Newwork satışları

My Newwork Ülker Sports Arena ve Dünya Finans Sektörünün Yeni Adresi İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin Hemen Yanında Yükseliyor. Ağaoğlu My Newwork'ün yüzde 25'i şimdiden satıldı!

Halil İbrahim Demirhan: Türkiye'ye 1 yılda 1.5 milyar dolar getirmeye talibim!

Ağaoğlu Ortadoğu ve Dünya Temsilcisi Halil İbrahim Demirhan, "Bürokratik engeller kalksın, ülkeme 1 yıl içinde 1.5 milyar dolar yabancı sermaye getirmeyi taahhüt ediyorum" dedi...

Hafriyatı çalışmaları başlayan My Newwork’ün yüzde 25’i satıldı!

Hafriyat çalışmaları başlayan proje, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nde Fenerbahçe Ülker Arena’nın yanında yükselecek. Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Hasan Rahvalı, “My Newwork, modern zamanların Kapalıçarşı’sı olmaya aday...

Halil İbrahim Demirhan: Ülkeme 1 yılda 1.5 milyar dolar getirmeye talibim!

Ağaoğlu Ortadoğu ve Dünya Temsilcisi Halil İbrahim Demirhan, "Bürokratik engeller kalksın, ülkeme 1 yıl içinde 1.5 milyar dolar yabancı sermaye getirmeyi taahhüt ediyorum" dedi...

My Newwork’un yüzde 25’i satıldı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun yatırımcılardan büyük ilgi gören yeni ofis projesi My Newwork’un yüzde 25’i satıldı. Şirketin yeni ofis projesi İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin hemen yanında inşa ediliyor.

Ağaoğlu My Newwork Ofis teslim tarihi!

Ağaoğlu My Newwork projesinde ofislerin metrekare birim satış fiyatı 6 bin 40 dolardan başlıyor. Projede 200 ofis yer alıyor...

My Newwork'te metro hattıyla işe geç kalmak tarih oluyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun yeni ofis projesi My Newwork, lokasyonu, mimari tasarımı. teknolojik alt yapısı ile bir iş merkezinden beklenenin çok üzerinde performans sergiliyor. İşte ayrıntılar...

Ağaoğlu My NewWork satılık ofis fiyatları!

Ağaoğlu İnşaat'ın Ataşehir,'de İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'ne yakın konumda hayata geçirmekte olduğu Ağaoğlu My NewWork projesinde sınırlı sayıda ofis kaldı..

My Newwork Ataşehir'de metrekaresi 5 bin 25 dolara!

Ağaoğlu İnşaat imzasıyla Ataşehir'de hayata geçirilen My Newwork Ataşehir'de metrekare birim fiyatı 5 bin 25 dolardan satışa sunuluyor. Projede 3 farklı ödeme seçeneğine yer veriliyor.

Ataşehir My Newwork'ta metrekaresi 5 bin 20 dolara!

İstanbul Ataşehir'de hayata geçirilen My Newwork projesinde metrekare birim fiyatı 5 bin 20 dolardan satışa sunuluyor. Daire teslimlerinin 2017 yılının Mart ayında yapılması planlanan proje Ağaoğlu İnşaat tarafından yükseliyor.

Ağaoğlu My Newwork'te inşaat çalışmaları devam ediyor!

Ali Ağaoğlu’nun İstanbul Uluslararası Finans Merkezi ve Fenerbahçe Ülker Sports Arena’ya komşu olan ofis projesi My Newwork, yatırımcılar için yeni ve çekici bir fırsat sunuyor.

Ataşehir My Newwork satılık ofis!

Toplam 14 bin metrekare arsa alanında yükselen Ataşehir My Newwork projesinde ofislerin büyüklükleri 107 metrekareden başlangıç gösteriyor. Ataşehir My Newwork satılık ofis Ülker Sports Arena projesine yakın yerde bulunuyor.

My Newwork Ataşehir ödeme planı!

My Newwork Ataşehir ödeme planı haberimizin içerisinde yer alıyor. 14 bin metrekare arsa alanı üzerinde 20 katlı tek blok halinde yükselen My Newwork projesinde satış süreci devam ediyor...

My Newwork'te metrekaresi 5.385 dolara! 2016'da teslim!

Ofis büyüklüklerinin 107 metrekare ile 172 metrekare arasında değiştiği My Newwork projesinde metrekare birim fiyatı 5 bin 385 dolardan başlangıç gösteriyor. Projede satış süreci devam ediyor...

Ataşehir My Newwork satış ofisi iletişim!

Ataşehir My Newwork satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Satış süreci devam eden proje Ağaoğlu My Prestige projesine yakın bir bölgede inşa ediliyor.

My Newwork Ataşehir ne zaman teslim?

Toplamda 10 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Ağaoğlu My Newwork Ataşehir satılık ofis fiyatları 4 bin 430 dolardan başlıyor. Peki My Newwork Ataşehir ne zaman teslim?

My Newwork satış fiyatları!

My Newwork satış fiyatlarına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Ataşehir'de yer alan My Newwork projesi Fenerbahçe Ülker Sports Arena ile Ağaoğlu My Prestige projesine komşu olarak inşa ediliyor...

My Newwork'ün yüzde 25'i şimdiden satıldı!

My Newwork Ülker Sports Arena ve Dünya Finans Sektörünün Yeni Adresi İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin Hemen Yanında Yükseliyor. Ağaoğlu My Newwork'ün yüzde 25'i şimdiden satıldı!

My Newwork satışları Haberi

My Newwork satışları

Lokasyonu, mimarisi ve teknolojik alt yapısı ile bir iş merkezinden beklenenin çok üstünde performans gösteren My Newwork projesi, iş ve eğlenceyi birleştiren konsepti ile yatırımcıların ilgi odağı olmaya devam ediyor. Hafriyat çalışmaları başlayan projenin, şimdiden yüzde 25’i satıldı. 

İstanbul’un iş ve ticaret hayatının kalbinin atacağı İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nde Fenerbahçe Ülker Arena’nın yanı başındaki konumu ile değeri günden güne artan My Newwork, yatırımcılara çok cazip ve yepyeni yatırım fırsatları sunuyor.  


Tel: 444 6 777

Web: www.agaoglumynewwork.com




Yüksek Mimar Ömer Çamoğlu tarafından projelendirilen My Newwork, sadece mimari açıdan estetik bir iş merkezi değil finans merkezinin de merkezinde prestijli bir yatırım olma özelliği taşıyor. 

“My Newwork, Tüm zamanlar için yükselen bir yatırım fırsatıdır”


My Newwork projesi ile ilgili konuşan Ağaoğlu Şirketler Grubu...