29 / 03 / 2024

MYC Partners

MYC Partners

Capital dergisi yazarlarından Nilüfer Gözütok Ünal, DR. Murat Akdoğan'ın girişim hikayelerinden şimdiki konumuna kadar sürecini kaleme aldı.

Murat Akdoğan: Her Türk emlakçı doğar!

Ethica hastanelerinin sahibi Murat Akdoğan, “Her Türk emlakçı doğar” diyerek, müteahhitliğe başladı. Evleri 545 bin dolardan başlayan fiyatlarla sattıklarını belirten Akdoğan, “Ben aslında kendime komşu arıyorum” dedi

Sera Partners Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Sera Partners Gayrimenkul Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Açelya Kırmalı ve Serap Mar ortaklığında kuruldu.

Bsm Partners Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bsm Partners Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Barış Alimgil tarafından kuruldu.

Go Partners Emlak Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Go Partners Emlak Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Uygur Osmanoğlu tarafından kuruldu.

Nc Partners Gayrimenkul Yatırım Teknoloji Anonim Şirketi Kuruldu!

Nc Partners Gayrimenkul Yatırım Teknoloji Anonim Şirketi Ataşehir’de 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Sultan Çakır tarafından kuruldu.

Uluslararası gayrimenkul şirketi VS Partners, Azerbaycan’da ortak projeler için harekete geçti!

Uluslararası gayrimenkul şirketi Value Solution Partners, Azerbaycan merkezli gayrimenkul şirketi PMD Group LLC ile iş birliğine açıkladı.

Tt Partners Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Partners Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Taner Barış Türk ve Yusuf Tunç ortaklığında kuruldu.

Dd Partners İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dd Partners İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ilie Project Partners LLC tarafından kuruldu.

Red Partners Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Red Partners Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Selam Avcı tarafından kuruldu.

Anser Partners Mimarlık Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

Anser Partners Mimarlık Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Beykoz'da Nilüfer Lafiş ve Anastasiia Sergici ortaklığında kuruldu.

Real Partners Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Real Partners Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Barış Şahin tarafından kuruldu.

Apex Capital Partners Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Apex Capital Partners Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Sergay Smolın tarafından kuruldu.

Myc City Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Myc City Yapı İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Mehmet Yıldıray Çelik tarafından kuruldu.

Tarabya Partners Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tarabya Partners Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Arda İlker ÖZtürk tarafından kuruldu.

MYC Partners Haberi

MYC Partners

DR. Murat Akdoğan, iş dünyasının sıra dışı girişimcilerinden biri... 24 yaşında mühendis olarak girdiği Baymak'ı, kriz döneminde batmaktan kurtardı ve ardından şirketin patronu oldu. Onun yönetiminde Baymak, sektörün en büyük oyuncusu haline geldi. 2002 yılında İngiliz Baxi Group ile ortaklığa imza atan Akdoğan, 2013 yılında da şirketi tümüyle BDR Therma'ya satarak sektörden çıktı. Baymak'ta yapmak istediği her şeyi yaptığını belirten Akdoğan'ın odağında ise artık sağlık, gayrimenkul ve turizm sektörü var.


Ethica ve Estetica markalarıyla sağlıkta 1'i genel 3'ü estetik olmak üzere 4 hastaneyle yola devam eden Akdoğan, "Bu alanda 120 milyon TL'lik bir hacmimiz var, Ancak bu hacmi 3 yılda 3 katına çıkarma potansiyeli de bulunuyor" diyor. Akdoğan, bu potansiyeli hayata geçirmek için gözünü yurt dışına çevirmiş durumda, ilk olarak...