30 / 03 / 2024

MyVia Terrace teslimleri

MyVia Terrace teslimleri

Kenan Kalı, İzmir Buca'da MyVia Yıldız, Evka 3'te MyVia Terrace ve Gaziemir'de MyVia Countr'un yatırım tutarının 160 milyon lira olduğunu söyledi.

Terrace Tema'da 2 bin 800 TL'den başlayan taksitlerle!

Terrace Tema Halkalı'da dairelerin teslimleri hemen yapılıyor. Projede 2.800 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olma imkanı sunuluyor..

Terrace Elis Zekeriyaköy teslimleri!

Terrace Elis projesi İnanlar İnşaat tarafından İstanbul Zekeriyaköy'de hayata geçiriliyor. Projede daireler ne zaman teslim edilecek?

Aktan Terrace iletişim bilgileri!

Fiyatların 1 milyon 850 bin dolardan başladığı Aktan Terrace'de daire teslimleri Ekim 2017'de yapılıyor. Kadıköy Suadiye'de bulunan Aktan Terrace iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor..

Terrace Cadde Evleri daire fiyatları!

İnanlar İnşaat imzası taşıyan Terrace Cadde 251 projesinde daire teslimleri Mart 2017'de yapılıyor. Proje Terrace Cadde Evleri daire fiyatları 1 milyon 390 bin dolardan başlıyor.

Terrace Lotus ödeme planı!

İnanlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Terrace Lotus projesinde daire fiyatları 567 bin TL'den başlıyor. Daire teslimleri Mart 2018 olarak belirlendi.

İnanlar İnşaat Terrace Zen için ön talep topluyor!

İnanlar İnşaat, Terrace Zen projesi için ön talep topluyor. Zekeriyaköy'de inşa edilecek proje iki ay içerisinde satışa çıkacak. İnanlar Terrace Zen'in teslimleri 2018 yılı içerisinde gerçekleşecek.

MyVia 8 adet projeye imza atacak!

Op. Dr. Kenan Kalı, MyVia Buca Yıldız, MyVia Deluxe, MyVia Country, MyVia Fest, MyVia Terrace, MyVia Kule, Myvia Çeşme ve Bornova projesinin hem ev sahipleri hem de yatırımcıların ilgisini çekeceğini söyledi.

Çiğli Myvia Wins teslimleri!

İzmir İl'i Çiğli İlçe'sinde yükselecek olan projede 900 adet daire yer alıyor. Proje 210 milyon TL yatırım bedeliyle yükselecek. Çiğli Myvia Wins teslimleri 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Gözde Grubu 3 proje için 160 milyon ayırdı!

Kenan Kalı, İzmir Buca'da MyVia Yıldız, Evka 3'te MyVia Terrace ve Gaziemir'de MyVia Countr'un yatırım tutarının 160 milyon lira olduğunu söyledi.

İnanlar Terrace Tema fiyat listesi!

İnanlar İnşaat Terrace Tema fiyat listesi kapsamında fiyatlar 460 bin TL 'den başlıyor. 416 dairenin yer aldığı Halkalı Terrace Tema projesinde konut teslimleri hemen gerçekleşiyor.

Terrace Tema Atakent daire fiyatları!

Terrace Tema daire fiyatları ,dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. İnanlar İnşaat Terrace Tema Atakent daire fiyatları 460 bin TL'den başlıyor. Terrace Tema projesinde konut teslimleri hemen gerçekleşiyor.

MyVia bu yıl 8 farklı projeyi hayata geçiriyor!

MyVia, bu yıl MyVia Buca Yıldız, MyVia Deluxe, MyVia Country, MyVia Fest, MyVia Terrace, MyVia Kule, MyVia Çeşme ve Bornova projelerini hayata geçirecek. Yönetim Kurulu Başkanı Kah, "Konfor ön planda olacak" dedi.

Terrace Homes Antalya teslimleri Mayıs 2015' te!

Göçmentürk İnşaat tarafından hayata geçirilen Terrace Homes Antalya projesi 3 blok şeklinde yükseliyor. Projede topla 32 adet daire bulunuyor. Terrace Homes Antalya teslimleri Mayıs 2015' te yapılması planlanıyor.

MyVia Terrace teslimleri Haberi

MyVia Terrace teslimleri

Projelerinin ortak özelliğinin şehrin yüksek kesimlerinde ve ormanlık alanda yer alması olduğuna dikkat çeken Op. Dr. Kenan Kalı şu mesajları verdi:


İzmir, deniz kenti kimliğine sahip, kent merkezindeki bina yoğunluğuyla beraber sıcak ve nem hayatı olumsuz etkiliyor. Yazın sıcağından bunalan, ama kenti terk etmek istemeyenler için geliştirdiğimiz bu konsept, ormanların sağladığı bol oksijenin yanı sıra kent merkezine oranla 5 derece daha serin olma özelliği taşıyor. Bu projelerde özlenen yaşam konseptiyle birlikte, düşük nem oranı nedeniyle kalp rahatsızlığı olanlar da çok rahat edecek.



Bornova Evka 3'deki MyVia Terrace projesinde toplam 26 adet melez konut yer alıyor. Bu projenin yatırım değeri 10 milyon lira. Evler, hem villa hem de apartman özelliği taşıyor. Ama her ikisinin de sunduğu konfora sahip, örneğin ailenizle bahçenizde kahvaltınızı...