19 / 04 / 2024

MyWay Country gaziemir fiyat listesi

MyWay Country gaziemir fiyat listesi

Toplam 215 konuttan meydana gelen MyWay Country'de fiyatlar 289 bin TL'den başlıyor. Proje Gözde Grubu tarafından hayata geçiriliyor.

MyWay Country fiyat listesi!

Anahtar teslimlerin 18 ay sonra gerçekleşeceği MyWay Country projesi Gözde Grubu tarafından hayata geçiriliyor. İşte MyWay Country fiyat listesi...

MyWay Country'de fiyatlar 289 bin TL'den başlıyor! Yeni Proje!

Toplam 215 konuttan meydana gelen MyWay Country'de fiyatlar 289 bin TL'den başlıyor. Proje Gözde Grubu tarafından hayata geçiriliyor.

Aydos Country'de 250 konut ön satışlar ile satıldı!

Sinpaş 40. yılında Aydos Ormanı'na komşu yapıyor Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilen Aydos Country projesinde 917 adet konutun 250'si ön satışlar ile şimdiden satıldı.

Aydos Country 231 bin liradan satışa sunuldu!

SİNPAŞ GYO. Sinpaş'm 40. yaşını kutladığı 2014'te yeni projelerini sunmaya devam ediyor. Sinpaş GYO. Ege Yakası. İncek Blue, İncek Greeıı ve Karşıyaka Rezidans'ın ardından 5. projesi Aydos Country'nin tanıtımını yaptı.

Aydos Country İstanbul'un yeşil alanını üçe katlıyor!

Sinpaş GYO, Aydos Country 'yi satışa sundu. Genel Müdür Seba Gacemer, Sancaktepe' nin son dönemde İstanbul'un en çok değer kazanan lokasyonlarından biri olduğunu söyledi...

Aydos Country'de 500 dairenin yarısı satıldı!

Sinpaş GYO, Ege Yakası, İncek Blue, İncek Green ve Karşıyaka Rezidans'ın ardından 5'inci projesi Aydos Country'nin tanıtımını yaptı. 400 milyon TL'lik yatırımla hayata geçen Aydos Country iki etaptan oluşuyor.

Aydos Country projesinde 231 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Aydos Country'nin doğal hayat projesi olduğunu söyleyen Gacemer, binaların dış cephesinden, mimarisine, peyzaj alanlarından sosyal alanlara kadar tüm bölümlerde doğal hayat izleri bulunduğuna dikkat çekti.

Sinpaş GYO, Aydos Country'yi satışa sundu!

40'ıncı yaşını kutlayan Sinpaş GYO, Aydos Country'yi satışa sundu. Genel Müdür Seba Gacemer, Sancaktepe'nin son dönemde İstanbul'un en çok değer kazanan lokasyonlarından biri olduğunu söyledi.

Aydos Country'de lansman avantajı!

Aydos Country projesi Sancaktepe'de inşa ediliyor. 2017 yılının Mayıs ayında teslim edilecek olan projede lansmana özel avantajlar sunuluyor. İşte Aydos Country'de lansman avantajı detayları...

Aydos Country Evleri!

Aydos Country Evleri, Sancaktepe'de inşa ediliyor. Fiyatların 231 bin 500 TL'den başlangıç gösterdiği proje 50 bin metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor. Projede lansmana özel toplam yüzde 15 indirim yapılıyor.

Aydos Country ne zaman teslim edilecek?

Aydos Country projesinde 1+1'den 4+1'e kadar tüm daireler yer alıyor. Projede 914 adet daire bulunuyor. Peki lansmana özel fiyatlarla satışa sunulan Aydos Country ne zaman teslim edilecek?

Aydos Country ödeme planı!

Aydos Country projesinde fiyatlar 231 bin TL'den başlıyor. 2017 yılının Mayıs ayında teslim edilecek olan projede lansmana özel indirimler yapılıyor. İşte Aydos Country ödeme planı...

Sinpaş Aydos Country ev fiyatı!

Sinpaş Aydos Country ev fiyatı bilgisi haberimizde yer alıyor. 2017 yılının Mayıs ayında teslim edilecek projede 10 bin TL peşinatla ve 30 ay vade farksız taksitle ödeme yapılıyor.

MyWay Country gaziemir fiyat listesi Haberi

MyWay Country gaziemir fiyat listesi

40 dönüm üzerinde inşa edilen MyWay Country projesi 215 konuttan meydana geliyor.  Gözde Grubu tarafından hayata geçirilen MyWay Country projesinde rezidans ve konutlar yer alıyor. İzmir MyWay Country'de 1+1'den 3+1'e kadar rezidans daireler, 2+1'den 5+1'e kadar ise normal daireler sıralanıyor. 

Satışların başladığı MyWay Country'de fiyatlar 1+1 dairelerde 289 bin TL'den, 2+1 dairelerde ise 399 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 

Gaziemir Belediyesi'ne yakın konumda yer alan İzmir MyWay Country projesinde konut teslimlerin 18 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor.  

İyi kira gelirine sahip olan MyWay Country projesi İzmir Gaziemir'de yükseliyor.   MyVia Country projesi, doğa ile iç içe yaşamak isteyenler için mükemmel bir alternatif sunuyor. Proje çam ve zeytin ağaçlarıyla çevrili bir yamaçta, lüks ve konforun doğayla buluştuğu mimari konsept içerisinde farklı ev ve daire tipleri bir...