25 / 04 / 2024

N Cadde iletişim

N Cadde iletişim

N Cadde ödeme planı kapsamında detaylar fiyat ve teslim tarihi bilgisiyle beraber haberimizde yer alıyor

Dünyaca ünlü banka: ‘Faiz artışı kadar Merkez Bankası’nın iletişim dili de önemli’

Almanya merkezli dünyaca ünlü Deutsche Bank, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’na yönelik bir rapor yayımladı. Deutsche Bank, faiz artışı kadar Merkez Bankası’nın iletişim dilinin de önemli olduğunu vurguladı.

İş GYO Projesi Ege Perla Salt İletişim Grup ile anlaştı!

Salt İletişim Grup, Ege Perla’nın stratejik iletişim danışmanlığının yanı sıra dijital ve sosyal medya platformları da dahil olmak üzere tüm kreatif çalışmalarını yürütecek.

İdealist Cadde iletişim bilgisi!

İdealist Cadde iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) güvencesiyle ve İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) imzasını taşıyan proje İstanbul Şile'de hayata geçiriliyor. 

Torkam E5 iletişim bilgisi!

Torkam E5 iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Torkam İnşaat imzasıyla hayata geçirilen projede 234 rezidans daire, 117 ofis ve 310 cadde dükkanı bulunuyor. 

Vesta Global'in iletişim danışmanlığını Event-Farm yapacak!

Yurtdışı emlak yatırımı konusunda yeni nesil gayrimenkul danışmanlık hizmeti veren, yüzde 100 Türk şirketi Vesta Global'in stratejik iletişim danışmanlığını Event-Farm yapacak...

Sur Cadde iletişim!

Sur Cadde iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Sur Cadde projesi Kepez Santral Mahallesi'nde hayata geçiriliyor.

Siltaş Yapı’nın PR ajansı İnomist İletişim oldu!

Siltaş Yapı’nın PR ajansı dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen markalarına stratejik iletişim danışmanlığı hizmeti veren İnomist İletişim oldu. 

Keleş İnşaat'ın PR ajansı Feveran İletişim oldu!

Kaliteli yapılar inşa eden Keleş İnşaat'ın stratejik iletişim danışmanlığını Feveran İletişim yürütecek. 

Hasanoğlu İnşaat'ın PR ajansı Feveran İletişim oldu!

İnşaat sektöründe 25 yıla yakın bir süredir yenilikçi projelere imza atan Hasanoğlu İnşaat, stratejik iletişim danışmanlığı konusunda Feveran İletişim ile anlaştı.

Vadi Koru Invest İnşaat iletişim!

Vadi Koru Invest İnşaat iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Vadi Koru Ayazağa'da fiyatlar 401 bin TL'den başlıyor...

Tahincioğlu Nidapark Ayyıldız iletişim!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidapark Ayyıldız projesinde lüks rezidans dairelerin ve cadde dükkanların yer alması planlanıyor. Tahincioğlu Nidapark Ayyıldız iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Nüans İletişim Elektrik Ve Elektronik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nüans İletişim Elektrik Ve Elektronik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mücahid Doğumtekin imzasıyla kuruldu.

Okkalar İnşaat'ın PR ajansı Feveran İletişim oldu!

İnşaat sektöründe 40 yıllık tecrübesiyle Okkalar İnşaat ve İklimlendirme sektörünün gelişmesi için faaliyet gösteren ve sektör temsilcilerini buluşturan İklimlendirme Soğutma Klima İmalatçıları Derneği (İSKİD), 360 derece entegre iletişim hizmeti için Feveran İletişim’i tercih etti.

N Cadde iletişim Haberi

N Cadde iletişim

Esenyurt Bölgesi içinde yükselen N Cadde projesi, Özyurtlar İnşaat'ın hayata geçirdiği projelerden. N Cadde ödeme planı haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor. 


N Cadde Esenyurt projesi kapsamında 16 katlı tek blok bulunuyor. 1+1 bağımsız üniteler konut ve ofis olarak kullanılıyor. 


N Cadde Esenyurt satılık ofis alanları 75 metrekareden başlıyor ve 80 metrekareye kadar yükseliyor. N Cadde satılık ofis fiyatları ise 149 bin TL'den başlıyor. 


N Cadde ödeme planı!

N Cadde ödeme planı kapsamında yüzde 30 peşinat sonrasında firma bünyesinde 36 ay vadelendirme yapılıyor. 


N Cadde ne zaman teslim?

N Cadde teslim tarihi 24 ay sonrası olarak belirlendi. 


N Cadde Esenyurt iletişim bilgileri

Web adresi: http://www.ozyurtlar.com/

Telefon: 444 40 27

Kübra...