20 / 04 / 2024

n city avm yanıgı

n city avm yanıgı

NCITY Alışveriş Merkezi'nde çıkan yangın ile ilgili davanın görülmesine Kocaeli 2.Sulh Ceza Mahkemesi'nde devam edildi. KOTON Mağazası çalışanı 20 yaşındaki Zehra Yılmaz suçlu gösterilmişti.

Honda’nın City modeline 6 bin TL’ye varan zam yapıldı! İşte Honda City’nin 4 Ekim 2022 fiyat listesi…

Japon otomobil üreticisi Honda’nın 1981 yılında bu yana satışta olan sedan modeli City’nin fiyatları zamlandı. İşte, Honda City’nin 4 Ekim 2022 fiyat listesi…

İbrahim Tatlıses AVM açıyor! 700’e yakın kişiyi işe alacak!

Ünlü şarkıcı  İbrahim Tatlıses, Balıkesir Burhaniye'de Alışveriş Merkezi açacağını duyurdu. AVM'nin tamamlanmasından sonra 700 kişi işe alınacak.

Mustafa Aydın'dan AVM'lerde ortak gider açıklaması!

UFRAD Franchising Derneği Genel Başkanı Doç. Dr. Mustafa Aydın yaptığı açıklamada, “ AVM’lerde ortak gider şeffaflığı, markalarımızın ve sektörümüzün en büyük hakkı” dedi.

Yasakların kalkması AVM'leri nasıl etkileyecek?

Venezia Mega Outlet Yönetim Direktörü Oğuz Isıgöllü Yasakların kalkmasının AVM'leri nasıl etkileyeceği ile ilgili bazı bilgiler verdi. İşte Isıgöllü'nün o açıklamaları...

MediaMarkt Tekirdağ'da ikinci mağazasını Tekira AVM'de açıyor!

Yatırımlarına devam eden MediaMarkt, Çorlu'dan sonra Tekirdağ'daki ikinci mağazasını yarın Tekira AVM'de hizmete açıyor.

Dyson, Bursa'daki ilk satış noktasını Korupark AVM'de açtı!

Global teknoloji şirketi olan Dyson, Bursa'daki ilk satış noktasını Korupark AVM'de açtı...

Samsung, Türkiye'deki teknoloji konseptli 3. mağazasını M1Konya AVM'de açtı!

M1Konya AVM, Güney Koreli teknoloji devi Samsung’u marka karmasına ekledi. Samsung, Türkiye'deki teknoloji konseptli 3. mağazasını M1Konya AVM'de açtı...

Tavuk Dünyası Ordu’daki 2. restoranını Novada AVM’de açtı!

Tavuk Dünyası Ordulu konuklarını, Ünye’de hizmet veren restoranın ardından şimdi de Novada AVM’de kapılarını açan yepyeni şubesinde hizmet veriyor.

Teknosa Ankara'daki 14. mağazasını Taurus AVM'de açtı!

Teknosa, Ankara Taurus AVM'de mağaza açtı. Bu mağaza ile Teknosa'nın Ankara'daki mağaza sayısı 14 oldu.

Tepe Home 17. mağazasını Panora AVM'de açtı!

Konfor ve tasarımı kalite ile buluşturan ürünleri ile mobilya sektörüne farklı bir bakış açısı getiren Tepe Home, Türkiye’de 17.; Ankara’da ise 6. Mağazasını Panora AVM’de açtı...

Hüseyin Altaş: ‘Aman kapatın’ diyen AVM çalışanları, şimdi ‘Açılın, işimiz olsun’ diyor!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş en çok AVM çalışanlarının işbaşı yapmak istediklerini dile getirerek, “İlk başta onlar 'Aman kapatın' diyorlardı. Şimdi de 'Açılsın, işimiz olsun' denilmeye başlandı" dedi.

AVM sektörü kiraların ertelenmesini talep ediyor! 

Koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında kamuya açık alanlar tek tek sınırlandırılırken, TAMPF Yönetim Kurulu Başkanı Alp Önder Özpamukçu, "Perakendeci açısından kiraların ötelenmesi, AVM'lerin kredi borçlarının ertelenmesi gerekiyor" dedi...

Marka City AVM'nin yerine rezidans yapılacak!

2008 yılında hizmete giren Marka City AVM arsası üzerinde rezidans yapılacak. İşte detaylar...

n city avm yanıgı Haberi

n city avm yanıgı

ÖNCEKİ celseleri yoğun tartışmalara sahne olan NCITY Alışveriş Merkezi'nde çıkan yangın ile ilgili davanın görülmesine Kocaeli 2.Sulh Ceza Mahkemesi'nde devam edildi. Olayda yangının sebebi olarak KOTON Mağazası çalışanı 20 yaşındaki Zehra Yılmaz suçlu gösterilmişti. 


MAHKEME TANIKLARI DİNLEDİ 

Davanın Kocaeli 2. Sulh Ceza Mahkemesi'nde görülmeye devam edilen 4. celsesinde sanık Zehra Yılmaz ile birlikte sanık ve müşteki avukatlarının tamamı hazır bulundu. Dava gazetemiz baskıya girdiği saatlerde sürmekteydi. 


Demokrat Kocaeli-Dinçer...