29 / 03 / 2024

Naas Yapı iletişim

Naas Yapı iletişim

Naas Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile A.Aykut Yavuz, Fatma Betül Özden ve Hasan Hüseyin Yavuz ortaklığında kuruldu.

Demirten Yapı İletişim Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirten Yapı İletişim Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi Hüseyin Demirten tarafından 20 bin TL sermaye ile 19 Temmuz 2017 tarihinde kuruldu.

Kordon İstanbul Ege Yapı iletişim!

Kordon İstanbul Ege Yapı iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Kağıthane Kordon İstanbul'da indirimli fiyatlar 295 bin TL'den başlıyor...

İva Flats İva Yapı iletişim!

İva Flats İva Yapı iletişim ve satış ofisi adres bilgileri haberimizde yer alıyor. İva Flats projesinde fiyatlar 249 bin TL'den başlıyor...

Mar Yapı iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller ile yürütecek!

2006 yılından bu yana kaliteli inşaat projeleriyle fark yaratan Mar Yapı, Ağustos ayı itibarıyla iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller ile yürütecek.

Evora Denizli Teknik Yapı iletişim!

Evora Denizli Teknik Yapı iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefonu 444 10 08 olarak belirtiliyor. Satışların 2016 yılının ilk çeyreğinde başlayacağı proje 600 milyon TL yatırımla inşa edilecek.

Mirage Residence Sur Yapı iletişim!

Mirage Residence Sur Yapı iletişim için 0216 422 65 14 numaralı telefondan satış ofisiyle irtibata geçebilmek mümkün. İstanbul Güneşli'de yükselen projede fiyatlar 599 bin TL'den başlıyor.

Konforia Evleri Soyak Yapı iletişim!

Konforia Evleri Soyak Yapı iletişim ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Bahçeşehir'de yükselen Soyak Konforia projesinde konut fiyatları 178 bin TL'den başlıyor...

Adam Kule Evleri Dap Yapı iletişim!

Adam Kule Evleri Dap Yapı iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Maltepe'de inşa ediliyor olan Adam Kule Evleri projesinde daire fiyatları 295 bin liradan başlıyor...

Premium Esenyurt Babacan Yapı iletişim!

Premium Esenyurt Babacan Yapı iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İki etaptan oluşan Babacan Premium Esenyurt projesinde stüdyo dairelerin satış fiyatları 176 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Mai Residence Fer Yapı iletişim!

213 konut ve 144 home ofisten oluşan projede daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. Mai Residence Fer Yapı iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 93 37 olarak belirlendi.

Soyak Konforia Soyak Yapı iletişim!

Soyak Konforia Soyak Yapı iletişim için 444 0 795 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçirilen projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler satışa çıkarılıyor.

İstwest Fer Yapı iletişim!

İstwest Fer Yapı iletişim için 0212 552 09 09 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. 120 ay vade imkanı sunan projede konut fiyatları 565 bin TL'den başlıyor.

Axis İstanbul Sur Yapı iletişim!

Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede daireler 74 metrekareden başlıyor. Axis İstanbul Sur Yapı iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 5 787 olarak belirlendi.

Naas Yapı iletişim Haberi

Naas Yapı iletişim

Naas Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile A.Aykut Yavuz, Fatma Betül Özden ve Hasan Hüseyin Yavuz ortaklığında kuruldu.

Naas Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi konusu:
1- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek, gerek ihtiyaç gerek tasarruf sahiplerine her türlü emlak, her türlü gayrimenkul sahibi yapabilmek için edindirme organizasyonları yapmak suretiyle nihai tüketicilere hizmet vermek, bahçe, tarla, ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat...