19 / 04 / 2024

Naci Görür deprem açıklaması

Naci Görür deprem açıklaması

Yer bilimci ve Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, İstanbul depremi ile ilgili korkutan açıklamalar yaptı. İşte 320 bin kişinin ölümle burun buruna kalacağını söyleyen Naci Görür'ün o açıklamaları...

Prof. Dr. Naci Görür'den korkutan Marmara depremi açıklaması!

Yer bilimci ve Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, Marmara Denizi'nde meydana gelen deprem ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Görür'ün o açıklamaları...

Prof. Dr. Naci Görür'den Van depremi için uyarı! 

Prof. Dr. Naci Görür, Van'da meydana gelen 3.8 ile 4.1 büyüklüğündeki depremlerle ilgili açıklamada bulundu. 

İstanbul'un yapı stoku depreme dayanıklı değil!

Bilim Akademisi üyesi Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, İstanbul’un depreme hazırlanmasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Prof. Dr. Naci Görür'den korkutan deprem açıklaması!

Bingöl depremi ile ilgili önemli açıklamalar yapan Prof. Dr. Naci Görür, "Hep söylüyorum, bu iyi değil. Hem Yedisu hem de Göynük fayında büyük deprem bekliyoruz. Buralardaki yerleşim alanlarında kentsel/köysel dönüşümlere başlanmalı" dedi.

Naci Görür'den 2 il için deprem açıklaması!

Dün Kayseri'de 3.8 ve 3.9, Aydın'da da 3.9 şiddetlerinde depremler yaşandı. Prof. Dr. Naci Görür, depremleri değerlendirdi. 

Prof. Dr. Naci Görür'den kan donduran İstanbul depremi açıklaması!

Bilim Akademisi Üyesi ve İTÜ Jeoloji Mühendisi öğretim üyesi Prof. Dr. Naci Görür, beklenen İstanbul depremi ile ilgili kan donduran açıklamalar yaptı.

Kuzey Marmara fayındaki gerilim hangi bölgeleri etkiliyor?

İTÜ Maden Fakültesi Jeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, Çanakkale'de bugün sabah saatlerinde yaşanan depremle ilgili konuştu. Naci Görür, "Kuzey Marmara ile birlikte buralarda da gerilim artıyor" şeklinde konuştu.

Naci Görür: İstanbul'da 2 fayda deprem bekliyoruz!

İstanbul depremine ilişkin önemli uyarılarda bulunan Prof. Dr. Naci Görür, 7 üzerinde deprem beklediğini söyleyerek, "Depremi iki fay hattında bekliyoruz. İstanbul'da 500 bin insanın hayatı tehlikede. En tehlikeli olan Avrupa Yakası Haliç'ten başlayıp Silivri'ye giden ve 10 km içindeki kuşak" dedi.

Naci Görür'den Malatya depremi uyarısı!

Bilim Akademisi Üyesi Prof. Naci Görür, dümn Malatya'da meydana gelen depremlerin ardından açıklamalarda bulundu Görür, Çelikhan-Erkenek arasına dikkat çekti.

Naci Görür: Marmara depremi 'Geliyorum' diye bağırıyor! 

Türkiye’nin en ünlü yer bilimcisi Prof. Naci Görür, "Marmara Depremi 'Geliyorum' diye bağırıyor" dedi...

Prof. Naci Görür'den deprem yorumu: Endişeliyim!

Prof. Dr. Naci Görür, bugün Bingöl'de yaşanan başta olmak üzere birkaç gündür yaşanan depremler hakkında, "Bu depremlerin her iki fayın ülkemiz sınırları için de kalan kısımlarıyla etkileşeceğinden endişe ediyorum" şeklinde konuştu.

Naci Görür, Türkiye'nin başlıca deprem bölgelerini açıkladı!

Prof. Dr. Naci Görür, sosyal medya hesabından Türkiye'de meydana gelen depremlere ilişkin paylaşımlarda bulundu. Görür, Türkiye'nin başlıca deprem bölgelerini, fay hatlarıyla birlikte açıkladı...

Naci Görür: Sıradaki büyük deprem Kahramanmaraş Türkoğlu'nda olabilir! 

Elazığ'daki 6.8'lik Sivrice depremini önceden tahmin eden Prof. Naci Görür, bundan sonraki büyük depremin Kahramanmaraş Türkoğlu’nda gerçekleşebileceğini belirtti...

Prof. Dr. Naci Görür: Doğu Anadolu Fay hattı uyandı!

Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür yaptığı açıklamada bu zamana kadarki depremlerin Kuzey Anadolu fayı üzerinde meydana geldiğini belirtti. Görür, "Doğu Anadolu Fayı uzun zamandır sessizdi. Şimdi uyandı. Kuzey Anadolu Fayı gibi davranacağından endişe ediyorum" diye konuştu.

Prof. Dr. Naci Görür'den 3 il için deprem uyarısı: Şimdi sıra...

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür yaptığı açıklamada Tunceli, Bingöl ve Erzincan'a yönelik deprem uyarısı yaptı. Naci Görür ayrıca açıklamasında geçmişte olan 7.2 büyüklüğündeki depremi işaret ederek fayın periyodunu doldurduğunu kaydetti. 

Prof. Dr. Naci Görür'den endişe yaratan araştırma! Bingöl-Karlıova hattı çok önemli!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür’ün “Uykularımı kaçırıyor” dedi ve dikkat çekerek anlattı. Prof. Dr. Naci Görür 7,4 büyüklüğünde deprem tehlikesine karşı uyardığı Bingöl-Karlıova hattında önemli bir çalışma ile ilgili imzalar atıldığı kaydedildi. 

Naci Görür 'İstanbul'da her an 7'den büyük bir deprem olabilir' dedi' Övgün Ahmet Ercan, 'kanıt gösterin' cevabını verdi

Milyonlarca insan olası İstanbul depremi ile ilgili uzmanların yorumlarını takip etmeye devame diyor. Konuyla ilgili Naci Görür 'İstanbul'da her an 7'den büyük bir deprem olabilir' dedi' Övgün Ahmet Ercan, 'kanıt gösterin' cevabını verdi. 

Kahramanmaraş'tan Hakkari'ye kadar olan şehirlerde deprem riski çoğaldı! Naci Görür, il il uyardı!

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Kahramanmaraş'tan Hakkari'ye kadar olan şehirlerde deprem riskinin yükseldiğine dikkat çekti ve il il uyarılarda bulundu. İşte Görür'ün o açıklaması...

Prof. Dr. Naci Görür'den o şehir için yeni uyarı geldi: 7 ve üzeri deprem olabilir!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Bilim Akademisi üyesi, Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür'den bir uyarı daha geldi. Naci Görür açıklamasında "Türkiye'de herhangi bir yerde, sabah uyandığımızda 7 ve üzeri deprem olabilir." dedi.

İzmir 4.4 büyüklüğünde sallandı, Naci Görür uyardı: Ege Denizi çok sayıda gerilmeli faylarla dolu! 

Türkiye'nin dört bir yanı beşik gibi sallanıyor. Deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür, geçtiğimiz gece Ege'de meydana gelen 4.4'lük depremi X sosyal medya hesabından değerlendirdi. İşte Görür'ün o açıklaması ve gelen yorumlar...

Naci Görür'den korkutan İstanbul depremi açıklaması: Kesinlikle 7'den büyük deprem olacak!

Yerbilimci Prof. Dr. Naci Görür'den korkutan İstanbul depremi açıklaması geldi. Görür "İstanbul’da kesinlikle 7’den büyük bir deprem olacaktır" dedi. 

Prof. Dr. Naci Görür o illeri işaret ederek üstüne basa basa uyardı: 'Bağırıyorum dikkat edin diye'

Prof. Dr. Naci Görür, katıldığı televizyon programında Tunceli ve çevre iller için ciddi bir deprem uyarısında bulunarak ''Bağırıyorum dikkat edin diye'' ifadesini kullandı.

Naci Görür, Murat Kurum'un danışmanı olacağı iddiasına yanıt: Bana rozet takamazsınız!

Deprem Bilimci Prof. Dr. Naci Görür'ün danışmanı olacağına yönelik gelen iddialara Görür'den ''Bana rozet takamazsınız'' açıklaması geldi.

Prof. Dr. Naci Görür '4'ün altındakileri ciddiye almayın' diyerek uyarıda bulundu!

Prof. Dr. Naci Görür, Marmara Körfezi'ndeki peş peşe yaşanan depremler ile ilgili olarak, 4'ün altındaki sarsıntıları ciddiye almadığı kaydetti. Sayın Görür, halihazırda bir deprem beklendiği uyarısını da yine hatırlattı.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan ve Naci Görür'den deprem açıklaması! 2024 depremsiz geçmeyecek!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan ve Naci Görür, bugün Kuşadası Körfezi’nde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki depremle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Prof. Dr. Naci Görür: "Deprem bir milli güvenlik sorunudur"

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum projelerini toplantıda açıkladı. Murat Kurum'un seçim vaatlerini duyurduğu programa Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür de katıldı.

Naci Görür'den Malatya depremi açıklaması geldi! Bir ilçe için 'Acilen deprem dirençli hale getirilmeli' dedi!

İTÜ'lü yerbilimci ve Bilim Akademisi üyesi Prof. Dr. Naci Görür, dün meydana gelen Malatya depreminin ardından önemli açıklamalarda bulundu. İşte Görür'ün X sosyal medya hesabından yaptığı o paylaşım ve gelen yorumlar...

Naci Görür deprem açıklaması Haberi

Naci Görür deprem açıklaması

Yer bilimci ve Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür mega kent İstanbul'da beklenen depremle ilgili kan donduran açıklamalar yaptı. ANKA'nın aktardığına göre, son zamanlarda sık sık gündeme gelen İstanbul depreminin sahil kesiminde 9 şiddetinde hissedileceğini dile getiren Prof. Dr. Görür, toplamda 48 bin binanın depremden sonra çok büyük hasar alacağını ve 320 bin kişinin ölümle burun buruna kalacağını iddia etti.

Haber Global ekranlarında yayınlanan programda önemli açıklamalar yapan Yer bilimci ve Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, şiddetle büyüklüğün ayrı şeyler olduğunu dile getirerek, "İstanbul'da bir milyon 100 bin bina var. 48 bin bina çok hasarlı olacak İBB'nin yaptığı çalışmaya göre; 320 bin kişi ölümle burun buruna. Bazı insanlar çıkıyor herhalde öyle söylettiriliyor 'İstanbul'da deprem olunca 10...