28 / 03 / 2024

naci görür istanbul depremi

naci görür istanbul depremi

Bilim Akademisi Üyesi ve İTÜ Jeoloji Mühendisi öğretim üyesi Prof. Dr. Naci Görür, beklenen İstanbul depremi ile ilgili kan donduran açıklamalar yaptı.

Naci Görür'den uyarı: 4.6 ve 5.8 büyük depremi öne çekti!

İstanbul depremi hakkında açıklama yapan Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, İstanbul'da 24 Eylül’de meydana gelen 4.6’lık depremden sonra durumun daha da ciddileştiğini belirtti...

Naci Görür 'İstanbul'da her an 7'den büyük bir deprem olabilir' dedi' Övgün Ahmet Ercan, 'kanıt gösterin' cevabını verdi

Milyonlarca insan olası İstanbul depremi ile ilgili uzmanların yorumlarını takip etmeye devame diyor. Konuyla ilgili Naci Görür 'İstanbul'da her an 7'den büyük bir deprem olabilir' dedi' Övgün Ahmet Ercan, 'kanıt gösterin' cevabını verdi. 

Naci Görür'den korkutan İstanbul depremi açıklaması: Kesinlikle 7'den büyük deprem olacak!

Yerbilimci Prof. Dr. Naci Görür'den korkutan İstanbul depremi açıklaması geldi. Görür "İstanbul’da kesinlikle 7’den büyük bir deprem olacaktır" dedi. 

Prof. Dr. Naci Görür'den İstanbul uyarısı geldi: Nereye gömeceksiniz bana söyleyin!

Yaptığı açıklamalarla yürekleri ağza getiren Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Marmara Bölgesi'nde seçilen belediye başkanlarının şehirlerine yönelik olarak bir tehlike analizi çıkartmaları gerektiğini dile getirerek, İstanbul için de korkutan bir uyarı yaptı...

Prof. Dr. Naci Görür tekrar tekrar uyarıyor! İstanbul’un kırılması an meselesi!

Yer Bilimci ve Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, 5 Ocak 2020'de yaptığı açıklamalar sonucunda söylediklerinin bir kısmını sosyal medya platformundan vatandaşlara iletti. Görür, "Palu- Bingöl arasına çok fazla özen göstermek gerek" diyerek, "Şimdi de İstanbul’un kırılmasını bekliyoruz"

Prof. Dr. Naci Görür'den çarpıcı İstanbul depremi uyarısı: 'Etkisi 11 şehirden çok daha fazla olur'

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Prof. Dr. Naci Görür'den çarpıcı İstanbul depremi uyarısı geldi. Naci Görür yaptığı açıklamada '"Etkisi 11 şehirden çok daha fazla olur" dedi.

Prof. Dr. Naci Görür, şehir şehir açıkladı: Tehlike buralarda arttı!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Doğu ve Güneydoğu'ya önemli uyarılar yaptı ve şehir şehir tehlikeli yerleri açıkladı. İşte Görür'ün o açıklamaları...

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan ve Naci Görür'den deprem açıklaması! 2024 depremsiz geçmeyecek!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan ve Naci Görür, bugün Kuşadası Körfezi’nde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki depremle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Prof. Dr. Naci Görür, yine o bölgeyi işaret etti: 6 Şubat'ta buralara önemli miktarda enerji transfer edildi!

Dün Malatya'da meydana gelen depremin ardından vatandaşların tedirginlikleri arttı. Prof. Dr. Naci Görür, depremle ilgili X sosyal medya hesabından açıklama yaptı. İşte o açıklama ve gelen yorumlar...

Prof. Dr. Naci Görür: "Deprem bir milli güvenlik sorunudur"

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum projelerini toplantıda açıkladı. Murat Kurum'un seçim vaatlerini duyurduğu programa Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür de katıldı.

Naci Görür'den Malatya depremi açıklaması geldi! Bir ilçe için 'Acilen deprem dirençli hale getirilmeli' dedi!

İTÜ'lü yerbilimci ve Bilim Akademisi üyesi Prof. Dr. Naci Görür, dün meydana gelen Malatya depreminin ardından önemli açıklamalarda bulundu. İşte Görür'ün X sosyal medya hesabından yaptığı o paylaşım ve gelen yorumlar...

Prof. Dr. Naci Görür'den Adıyaman depremi açıklaması! Artçı bir deprem! Çok yakınında...

Prof. Dr. Naci Görür Adıyaman'da 4 büyüklüğündeki depremin ardından ilk açıklamayı yaptı. Görür, Doğu Anadolu Fayı ve Bitlis-Zagros Bindirme kuşağına dikkat çekti.

Prof. Dr. Naci Görür'den Bolu depremi sonrası korkutan açıklama: Bu depremler buralarda beklenebilir!

Prof. Dr. Naci Görür, Bolu'da meydana gelen 4,1 büyüklüğündeki depremi değerlendirerek ''Bu depremler buralarda beklenebilir'' dedi.

Prof. Dr. Naci Görür: "Malatya'daki depremin ardından stres yüklendi"

Malatya'nın Pütürge ilçesinde dün meydana gelen 4,4 büyüklüğündeki depremden sonra Prof. Dr. Naci Görür, sosyal medya hesabından değerlendirmeler yaptı. Görür, "Depremin bu yöreye büyük depremler sırasında stres yüklenmesiyle oluştuğu da söylenebilir" diye konuştu.

naci görür istanbul depremi Haberi

naci görür istanbul depremi

Bilim Akademisi Üyesi ve İTÜ Jeoloji Mühendisi öğretim üyesi Prof. Dr. Naci Görür, beklenen İstanbul depremi ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı. 

Sputniknews'te yer alan habere göre, Naci Görür, "Karlıova'dan Doğu Anadolu Fayı başlar,  Adana'ya kadar devam eder. Kuzey Anadolu Fayı da Karlıova'dan başlar, İstanbul'a kadar devam eder. Karlıova zonu bu iki fayın kesiştiği yeri ifade eder. Dün meydana gelen 5.3'lük deprem bu zonda meydana gelmekle beraber, Doğu Anadolu fayının üzerinde değildi. Bu faya paralel bir fay üzerinde meydana geldi. Bu bölgeye sıkıntılı dedim bunun nedeni de Doğu Anadolu fayı üzerinde deprem beklediğimiz bir yer var o da Karlıova, Göynük arasında Bingöl kesiminde bu alan en son depremi 1876 yılında üretti ve o zaman 7.2 büyüklüğünde bir deprem üretmişti. Ve...