26 / 04 / 2024

nag yapı 75. yıl projesi fiyat

nag yapı 75. yıl projesi fiyat

Nag Yapı'nın Manisa Yunusemre 75. Yıl Mahallesi'nde hayata geçirdiği projedeki son 5 konutun satışı devam ediyor.

Axess Kart, elektronik, mobilya ve yapı market alışverişlerinizde 75 TL chip paza kazandırıyor

Axess kredi kartınızla elektronik, mobilya ve yapı market sektörlerinden yapacağınız toplam 2000 Türk Lirası ve üzeri alışverişinize 75 Türk Lirası değerinde chip para kazanma fırsatını kaçırmayın! İşte 30 Eylül 2022 tarihine kadar devam edecek kampanyanın detayları… 

Eroğlu Yapı'dan 75 milyon TL'lik tahvil ihracı!

Eroğlu Yapı'nın 1092 gün vadeli 75 milyon TL nominal tutarlı nitelikli yatırımcılara satış yöntemi ile gerçekleşen tahvillerin ihracı tamam...

Eroğlu Yapı'dan 75 milyon TL'lik tahvil ihracı!

Eroğlu Yapı'nın 1092 gün vadeli 75 milyon TL nominal tutarlı nitelikli yatırımcılara satış yöntemiyle gerçekleşen tahvillerin ihracı tamamlandı. 

Markalı konut satışlarının yüzde 8.75'i yabancılara yapıldı!

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Kasım 2020 sonuçlarına göre, Kasım 2020'de markalı konut satışlarının yüzde 8.75'i yabancılara yapıldı.

TOKİ İzmir ucuz konut kampanyası için 75 bin başvuru yapıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdelediği TOKİ sosyal konut prokjesinde İzmir’e yapılacak 3 bin 500 toplu konut için 75 bin başvuru yapıldı. En büyük ilgiyi Karabağlar gördü. TOKİ konutlarının kurası şubat ayında çekilecek...

Nag Yapı Manisa 75. Yıl projesinde son 5 konut!

Nag Yapı'nın Manisa Yunusemre 75. Yıl Mahallesi'nde hayata geçirdiği projedeki son 5 konutun satışı devam ediyor.

Ürdün'deki 75 silodan oluşan dev yapı patlatıldı!

Dev binaların yıkımı patlatma yönetimiyle yapan Mehmet Güler, Ürdün'deki 9 metre çapında ve 45 metre yüksekliğindeki 75 siloluk yapının yerle bir edilmesini başardı.

6 ayda 75.3 milyon metrekare için yapı ruhsatı verildi!

Yapı izin istatistikleri 2018 yılı Ocak-Haziran ayları verileri açıklandı. Sonuçlara göre, ilk altı ayda 75.3 milyon metrekare için yapı ruhsatı verildi...

İzmir Kiraz'a 75 yataklı hastane yapılacak!

İzmir Kiraz'da Okka Taşı Mevkii yakınlarında 75 yataklı hastane yapılması planlanıyor. Yapımı planlanan hastane için inceleme yapıldı.

Ankara Keçiören Bulvarı'nın yüzde 75'i tamamlandı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Fatih Köprüsü'ne alternatif olarak yapılan yeni Keçiören Bulvarı'nın yüzde 75 oranında tamamlandığını söyledi.

75 bin TL biriktirene 15 bin TL konut desteği!

Beklenen uygulama başladı. Konut hesabında en az 3 yıl birikim yapıp ilk evini alanlara devlet katkısı ödenecek. 5 yılda 75 bin lira biriktiren, 15 bin lira alacak.

Köprülü Yapı İnşaat Matbaa Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köprülü Yapı İnşaat Matbaa Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yasemin Akman ve Yusuf Talha Akman ortaklığıyla 75 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Zeytinburnu'nda kuruldu.

Bursa Yenişehir'e 75 yataklı hastane müjdesi!

Ak Parti Ekonomik İşler Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Yenişehir’e 75 yatak kapasiteli modern bir Hastane yapılacağını belirterek, Bursa’nın sağlık alanında hız kesmeden ilerlediğini söyledi.

nag yapı 75. yıl projesi fiyat Haberi

nag yapı 75. yıl projesi fiyat

Nag Yapı'nın Manisa Yunusemre 75. Yıl Mahallesi'nde hayata geçirdiği projede toplam 26 adet konut bulunuyor. Proje kapsamındaki son 5 konutun satışı devam ediyor.

İzmir İstanbul Otoyolu ana geçiş güzergahında yer alan Manisa'da 12 yıldır konut üreten Nag Yapı'nın 75. Yıl projesinde yatay mimari ön plana çıkıyor.

Konutların 1 oda 1 salon olarak tasarlandığı Nag Yapı 75. Yıl projesinin arsa alanı 1.500 metrekare.

İnşaat alanı 2 bin 600 metrekare olarak belirlenen projedeki 1 oda 1 salon konutlar brüt 55 metrekare, net 45 metrekare alan sahip.

Konut fiyatlarının 236 bin TL olarak belirlendiği Nag Yapı 75. Yıl projesinde Ekim ve Kasım ayına özel yüzde 7 oranında indirim yapılıyor. Projede indirimli konut fiyatları 219 bin TL olarak belirlendi.

Nag Yapı 75. Yıl projesi, Celal Bayar...