24 / 04 / 2024

Nahit Kiler kimdir

Nahit Kiler kimdir

Kiler GYO tarafından yönetim kurulu üyeleri ve yönetim kurulu komiteleri belirlendi. İşte o isimler...

Ekol Anadolu Gayrimenkul Geliştirme Enerji Proje Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekol Anadolu Gayrimenkul Geliştirme Enerji Proje Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Kiler, Nahit Kiler ve Vahit Kiler ortaklığında kuruldu.

Vahit Kiler kimdir? Evli mi?

Kiler GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Vahit Kiler kimdir? Vahit Kiler evli mi?

Ümit Kiler kaç yaşında? Kimdir?

Kiler GYO yönetim kurulu üyeleri arasında yer alan Ümit Kiler kaç yaşında?  Ümit Kiler kimdir?

Nahit Kiler Kimdir? Nahit Kiler ne iş yapıyor?

Nahit Kiler kimdir? Nahit Kiler’in mesleği nedir? Nahit Kiler hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Burçin Girit kimdir? 

Koç Holding Kurumsal İletişim ve Dış İlişkiler Direktörü Burçin Girit kimdir? Burçin Girit daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Burçin Girit`in biyografisi...

​​​​​​​Tarık Gürdil kimdir? 

Kiler GYO'nun Genel Müdürü Tarık Gürdil kimdir? Gürdil daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? 

Kiler GYO mega projelerin çevresinde arsa bakıyor!

Kiler GYO Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler, Kanal İstanbul, 3’üncü Havalimanı, Kuzey Marmara Otoyolu gibi bölgelerde yer aradıklarını açıkladı..

Mehrdad Safari kimdir?

Kiler GYO'nun Sapphire Projesi'nden 47 adet rezidans dairesi satın alan Mehrdad Safari kimdir? Mehrdad Safari nereli?

Kiler GYO, İstanbul Sapphire binasını satıyor!

Kiler GYO Sapphire’in satışı için anlaştığı TFI ile sözleşmesini yenilemedi. Nahit Kiler, satış kararının sürdüğünü, teklifleri beklediklerini söyledi.

Referans Bakırköy yüzde 300 kazandırdı!

Kiler GYO Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler, Referans Bakırköy evlerinden alanlara yüzde 180 ile yüzde 300 arasında kazandırdıklarını söyledi. Şirket, Kartal'daki projelerini bölgedeki benzerlerine kıyasla yüzde 30 daha ucuza satacak.

Kiler GYO'nun Sapphire binasındaki varlık satışında son durum!

Kiler GYO Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler, İstanbul Sapphire binasındaki varlıklarının satışı ile ilgilenen bir iki yatırımcı olduğunu ve görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

Nahit Kiler: Sapphire'i kelepire satmayız!

Türkiye'nin en yüksek binası unvanına sahip olan Sapphire'e Katarlılar talip olunca Kiler Grubu satış için vitrine koydu. Kiler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler, "Sapphire hâlâ bizim gözbebeğimiz kelepire satmayız" yorumunu yaptı...

Kiler GYO Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler oldu!

Kiler GYO'nun Haziran 2015 tarihinde yapılan 2014 yılı Olağan Genel Kurul toplantısı ile Yönetim Kuruluna seçilen üyeler kendi aralarında yaptıkları görev dağılımında; Yönetim Kurulu Başkanlığına Nahit Kiler'in seçilmesine karar verildi.

Nahit Kiler kimdir Haberi

Nahit Kiler kimdir

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yönetim kurulu komiteleri ve şirket temsil ilzam kararı hakkında açıklama yaptı. 

Kiler GYO'nun 30 Haziran 2021 tarihinde yapılan 2020 yılı Olağan Genel Kurul toplantısıyla Yönetim Kuruluna seçilen üyeler kendi aralarında yaptıkları görev dağılımını aşağıdaki şekilde belirledi:

Nahit Kiler'in Yönetim Kurulu Başkanı, Vahit Kiler'in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Ümit Kiler'in Yönetim Kurulu Üyeliğine, Kiler Holding A.Ş'nin Yönetim Kurulu Üyesi, Mustafa Kulu ve Mehmet Ballıbaba'nın Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi oldu. 

Aynı zamanda; 

Denetim Komitesinin; Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Ballıbaba ve Mustafa Kulu tarafından teşkiline, Komite Başkanlığı'na Mustafa Kulu, Üyeliğine ise Mehmet Ballıbaba'nın seçilmesine,

Kurumsal Yönetim Komitesinin; Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ballıbaba, Yönetim Kurulu Üyesi Sezai Şaklaroğlu (Kiler Holding  A.Ş. temsilen) ve Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi...