27 / 04 / 2024

Naile Göçen Çukurova kim

Naile Göçen Çukurova kim

Göçtür Yönetim Kurulu Başkanı Naile Göçen Çukurova, son 5 yıldaki çalışmalarla Kuşadası turizminin tekrar yükseliş trendine girdiğini açıkladı...

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pist inşaatı tamam! Bakan Uraloğlu: Çok yakında açılacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, havalimanları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pist inşaatının tamamlandığını ve yakında açılacağını aktaran Uraloğlu, Çukurova Havalimanı için de tarih verdi. 

Erdoğan Göğen nerede doğdu? Hangi görevi yürütüyor?

Erdoğan Göğen kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketlerde görev aldı? Batısöke Söke Çimento Sanayii A.Ş.’de hangi alanda görev yürütüyor? İşte Erdoğan Göğen ile ilgili merak edilen her şey...

Demir fiyatlarına rekor zam geldi! Fiyatlar resmen fırladı! 1 ton demir ne kadar oldu? 27 Şubat 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatları yeni haftanın ilk işlem gününe rekor zamla başladı. Göçen haftadan itibaren demir fiyatlarına peş peş zam gelmeye devam ediyor. Demir fiyatları resmen fırladı.1 ton demir ne kadar oldu? 27 Şubat 2023 demir fiyat listesi.

Depremzedeye ev vermeyen, fahiş kira talep eden yandı!

Depremin ardından bölgeyi terk ederek başka illere göçen ancak burada da kendisinden fahiş kira rakamları talep edilen depremzedelere, hakları konusunda uyarı geldi.

Gvesd Global Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gvesd Global Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Naile Gül Eker tarafından kuruldu.

Vega Hereko Enerji Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kömürcüoda Şubesi açıldı!

Vega Hereko Enerji Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kömürcüoda Şubesi bugün Şile'de 1 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Göğen ve Osman Özenç ortaklığında açıldı.

San Ysıdro 1505 İnşaat ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

San Ysıdro 1505 İnşaat ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Göçen ve Derya Baltalı tarafından kuruldu.

200 Suriyeli aile briket evlere yerleştirildi!

Suriye'den Esad rejimi ve destekçilerinin ağır bombardımanlarından kaçınıp Türkiye sınırına göçen Suriyeliler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın desteği ile yapımına hız verilen briket evlere yerleştirildi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan duvar talimatı!

3 ay içinde 8 farklı noktada çöken istinat duvarlarının ardından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı harekete geçti. Son olarak İstanbul Kağıthane'de göçen ve iki binanın da yıkılmasına yol açan istinat duvarının ardından İstanbul Valiliği'ne talimat verildi.

Arsa yatırımının püf noktaları!

Arsa yatırımının püf noktalarına dikkat çeken Adason Yönetim Kurulu Üyesi ve Çukurova Bölgesi Sorumlusu Burak Kara, arsa yatırımcılarının yeni gözdesinin Çukurova olduğunu söyledi...

Çukurova Bölgesel Havaalanı inşaatı meclis gündeminde!

Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, Çukurova Bölgesel Havaalanı inşaatına ilişkin soru önergesi hazırladı. Pekşen sorularını Bakan Ahmet Arslan'a sordu..

Mesar Eğitim Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mesar Eğitim Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta Rıza Esen, Mehmet Göçen ve SAYGIN Şahin ortaklığında 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Göçay İnşaat'ın acı günü! İbrahim Ethem Özbay vefat etti!

Göçay İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Göçen'in dayısı İbrahim Ethem Özbay hayatını kaybetti. İbrahim Ethem Özbay'ın cenazesi dün Aydın Bozdoğan Camii'nden kaldırıldı.

Naile Göçen Çukurova kim Haberi

Naile Göçen Çukurova kim

Kuşadası Hilton ve Pine Bay otellerinin sahibi olan Naile Göçen Çukurova, "Kuşadası, tarihi mekanların ortasında yer alıyor. En yoğun tatilin yapıldığı dönemlerde bile çok güzel bir iklimi var. Bu özellikler tatilciler tarafından yeniden fark edilmeye dikkat çekmeye başladı. Kısacası bölgemizin popülaritesi yeniden arttı. 

Almanlar ve İngilizler'de yükseliş görüyoruz. Yeni pazarlar bölgemize geliyor. Ortadoğu güçleniyor. Almanya yükselişte ve İskandinav pazarına inanıyorum" dedi. 2014 yılının güzel geçtiğini ifade eden Naile Göçen Çukurova, yapılan temaslar doğrultusunda da 2015'in de iyi bir turizm sezonu olacağını tahmin ettiklerini anlattı. 


Habertürk...