28 / 03 / 2024

Nami Alnami yomra yatırımı

Nami Alnami yomra yatırımı

Kuveytli yatırımcı Dr. Nami Alnami, Trabzon’un Yomra ilçesine yapacağı 150 milyon dolarlık turizm yatırımı için Yomra Belediyesi’ne bir ziyarette bulundu.

Gültem Emlak İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gültem Emlak İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Nami Güldemir tarafından kuruldu.

Nami Maden Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Nami Maden Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Barış Kaya tarafından kuruldu.

Belediyeden kaçırılmayacak fırsat! 2 taksitle 16 dükkan satacak! Fiyatlar 175 bin TL'den başlıyor!

Trabzon İli Yomra Belediye Başkanlığı, Trabzon Yomra'da yer alan 16 adet dükkan için satış ihalesi düzenliyor.

Yomra Belediye Başkanı'ndan hırsızlık kriteri: Maaşla çalışıp 2 dairesi varsa çalmıştır

İYİ Partili Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, kamu adına görev yapan belediye başkanlarının eğer öncesinde herhangi bir gayrimenkülü ya da malvarlığı yoksa makam maaşıyla mülk sahibi olamayacağını açıkldı. Bıyık, "Maaşla çalışıp 2 dairesi varsa çalmıştır" dedi.

TOKİ Trabzon Yomra alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon Yomra alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi bugün başladı.

TOKİ Trabzon Yomra Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Trabzon İli Yomra İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Yomra Belediyesi'nden 21 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Trabzon İli Yomra Belediye Başkanlığı, Sancak Mahallesi'nde bulunan 20 Ada 40 Nolu parselinde kayıtlı 4693,74 metrekare yüzölçümlü taşınmaz ile üzerinde faal durumda bulunan akaryakıt istasyonu 21 milyon 81 bin 220 TL bedelle satılıyor.

Yomra'da üniversitenin kullandığı arazi halka açıldı!

Trabzon Yomra Belediye Başkanı Mutafa Bıyık, Yomra’da bir özel eğitim kurumu tarafından kullanılan araziye giriş yaparak, alanı Yomra halkının kullanımına sundu. Bıyık, arazinin Yomra halkının ortak malı olduğunu ifade ederek, “Halkımızın burayı kullanmasını kimse engelleyemez." dedi...

Yomra TOKİ başvuru tarihleri 2019!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon Yomra 2019 projesinde yer alan 66 adet konut satışa çıktı. İşte Yomra TOKİ başvuru tarihleri 2019...

TOKİ Trabzon Yomra 2019 projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon Yomra 2019 projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

Trabzon Yomra TOKİ 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon Yomra projesi kapsamındaki 61 adet konut satışa sunuldu.

TOKİ Trabzon Yomra 2019 projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon Yomra projesinde yer alan 61 adet konut yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Mustafa Bıyık: Yomra'ya yapılacak her projeyi destekleyeceğiz!

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Kaşüstü Mahallesi'nde sürdürülmekte olan dal-çık ve altyapı inşaatlarını yapan kişilere teşekkür etti. Bıyık ayrıca, Yomra'ya yapılacak her projeyi destekleyeceğini açıkladı.

Nami Alnami yomra yatırımı Haberi

Nami Alnami yomra yatırımı

Son yıllarda devlet ve özel sektör yatırımlarıyla büyük bir gelişme kaydeden Yomra yabancıların da gözdesi oldu. Son olarak Kuveytli yatırımcı Dr. Nami Alnami’den Trabzon’un Yomra ilçesine 150 Milyon Dolarlık turizm yatırımı hamlesi geldi. 


Konu ile ilgili olarak Alnami Group Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Nami Alnami, Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu’nu makamında ziyaret ederek bilgi alış verişinde bulundu. Yatırımcıların ilçelerini tercih ettikleri için mutlu olduklarını belirten Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, “Yomra ilçemiz Trabzon’un parlayan yıldızı. İlçemiz hem devlet yatırımları hem de özel sektör yatırımları ile birlikte güzel gelişmeler yaşadı. Özel sektörde özellikle otel yatırımlarıyla birlikte turizmin göz bebeği olduk. Yatırımlar yeterli mi tabi ki değil. Konaklama bakımdan yeterli olabilir ancak konaklamanın yanında turistimizi 12 ay burada tutabilmemiz lazım. İlçemizin merkezi yatırıma...