28 / 03 / 2024

narlıdere asma bahçeler

narlıdere asma bahçeler

20 yılı aşkın zamandır Narlıdere Bölgesi'nde ürettiği konutlarla Narlıdere'nin çehresini değiştiren Tanyer İnşaat, prestij projesi Asma Bahçeler'de "Bahara Merhaba Partisi" düzenledi.

Asma Bahçeler projesi üniversitelerin dikkatini çekiyor!

Narlıdere'de tamamlanan Asma Bahçeler projesi, üniversitelerin dikkatini çekmeye başladı. Yaşar Üniversitesi ve Dokuz Eylül Üniversiteleri'nin ardından Tanyer İnşaat, bu kez İzmir Yüksek Teknoloji Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencilerini ağırladı.

Narlıdere'deki Asma Bahçeler'in temiz havası tescillendi!

Münir Tanyer, Narlıdere'deki özel projeleri Asma Bahçeler'in temiz havasının 9 Eylül Üniversitesi tarafından analiz edilerek tescillendiğini söyledi.

Narlıdere Asma Bahçeler projesi tescillendi!

Narlıdere Asma Bahçeler Projesi, 9 Eylül Üniversitesi tarafından analiz edilerek tescillendi. Tanyer inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, Asma Bahçeler'in fark yarattığını belirtti.

Asma Bahçeler'de inşaat seviyesi yüzde 95'e ulaştı!

İnşaat sektöründe 22 yıldır hizmet veren Tanyer İnşaat, Altınvadi, Altınova, Mavisu ve Asma Bahçeler konut projeleriyle mimari ve doğanın güzelliklerini İzmirlilere bir arada sunuyor.

Narlıdere Asma Bahçeler'in yüzde 95'i tamam!

Narlıdere bölgesinde gerçekleştirdikleri projelerle adını duyuran Tanyer İnşaat, Asma Bahçeler projesinde de sona yaklaştı. Asma Bahçeler'de inşaat seviyesi olarak yüzde 95'e ulaştı.

Narlıdere Asma Bahçeler'in yüzde 95'i tamamlandı!

Tanyer İnşaat'ın Narlıdere'deki projesi Asma Bahçeler'in, yüzde 95 tamamlanarak daire teslimlerine başlandı. Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, son aşaması yapılan projeden ev alanların kent merkezinde yazlık keyfi yaşayacağını söyledi.

Asma Bahçeler'den Koruncuk Vakfı'na destek!

Tanyer İnşaat sanat gecesiyle koruncuklara umut oldu. Narlıdere Asma Bahçeler'de, Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı (KORUNCUK) yararına düzenlenen gecenin geliri, korunma ihtiyacındaki çocuklar için kullanılacak.

Münir Tanyer: İnsan odaklı tasarımlar sunuyoruz!

Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, yaşanabilir bir kente tüm kurumların aynı amaç için çalışmasıyla ulaşılacağını söyledi. Münir Tanyer, "İnsanlara sadece ev değil bir yuva, bir yaşam biçimi de sunuyoruz.

Narlıdere Asma Bahçeler'de Beki İkala Erikli imza günü düzenlendi!

Tanyer İnşaat'ın Narlıdere'de yapımını sürdürdüğü Asma Bahçeler projesinde düzenlenen söyleşiye katılan Yazar Beki İkala Erikli, yeni kitabı " Meleklerle Bereketi Çekin "i İzmirliler için imzaladı.

Narlıdere Asma Bahçeler'de yaşam 2015'te başlıyor!

Tanyer İnşaat Genel Koordinatörü Taylan Tanyer, Asma Bahçeler'de yaşamın 2015'te başlayacağını açıkladı. Tanyer, kısa sürede oldukça yol kat ettiklerini ve büyük bir titizlikle çalışmaları sürdürdüklerini dile getirdi.

Narlıdere Asma Bahçeler'de satışlar devam ediyor!

Asma Bahçeler'in merkezi bir konumda olduğunu, hem tatil beldeleri, hem de kent merkezine çok yakın mesafede bulunduğunu hatırlatan Münir Tanyer, "Mimarımızla birlikte arazi koşullarına uyumlu bir proje tasarladık" dedi

Tanyer İnşaat Asma Bahçeler'de satışlar devam ediyor!

Arazinin eğimi nedeniyle çok teknik bir iş yaptıklarım, ankraj ve fore kazık sistemiyle binaları sağlam bir zemine oturttuklarını kaydeden Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, izmir'de benzeri olmayan bir projeye imza attıklarını dile getirdi.

Narlıdere Asma Bahçeler 'de 0 faiz fırsatı devam ediyor!

Konutlarda birinci sınıf ithal malzeme kullanarak, fiyatları uygun koşullarla tüketiciye sunduklarını hatırlatan Tanyer İnşaat Genel Koordinatörü Taylan Tanyer, fiyat-kalite dengesi anlamında avantajlı konumda olduklarını söyledi.

Narlıdere Asma Bahçeler'in yüzde 55'i tamamlandı!

Tanyer İnşaat'ın Narlıdere'de yapımı devam eden özel projesi Asma Bahçeler'in yüzde 55'i tamamlandı. Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer gerçekleştirdikleri inşaatlarda her zaman teknolojiyi ön planda tuttuklarını söyledi...

Narlıdere BulutOrman Evleri'nde satışların yüzde 90'ı tamamlandı!

Tanyer Yapı, Narlıdere’de sıra dışı mimarisiyle ödüller alan Asma Bahçeler projesinin ardından BulutOrman projesiyle de ilgi çekmeyi başardı. Narlıdere BulutOrman Evleri'nde satışların yüzde 90'ı tamamlandı.

Asma Bahçeler'de kahvaltı etkinliği!

Tanyer İnşaat imzası taşıyan Asma Bahçeler'de site sakinleri kahvaltıda bir araya geldi. Ev sahipleri, keyifli saatler geçirdi.

Asma Bahçeler Konutları fiyatları!

Asma Bahçeler Konutları fiyatları 580 bin TL'den başlayarak değişiyor. Asma Bahçeler Konutları'nda daireler hemen teslim ediliyor...

Asma Bahçeler Narlıdere ne zaman teslim?

Tanyer İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Asma Bahçeler Narlıdere projesi 92 daireden meydana geliyor. Peki Asma Bahçeler Narlıdere ne zaman teslim?

Asma Bahçeler İzmir açık adres!

Toplam 18 bin 712 metrekare arsa alanına sahip olan İzmir Asma Bahçeler projesinde daire fiyatları 580 bin TL'den başlıyor. Projede teslimler hemen yapılıyor...

İzmir Asma Bahçeler satılık daire!

Toplam 92 daireden meydana gelen İzmir Asma Bahçeler satılık daire fiyatları 580 bin TL'den başlayarak değişiliyor.

Asma Bahçeler Narlıdere fiyat 2016!

8 blokta 92 daireden meydana gelen Asma Bahçeler Narlıdere Evleri'nde teslimler hemen yapılıyor. Asma Bahçeler Narlıdere fiyat 2016...

Asma Bahçeler fiyat bilgisi 2016!

Asma Bahçeler fiyat listesi 580 bin TL'den başlayarak değişiyor. Asma Bahçeler Evleri projesinde daireler hemen teslim ediliyor...

Asma Bahçeler Evleri daire fiyatları!

Asma Bahçeler Evleri daire fiyatları 580 bin TL'den başlıyor. Asma Bahçeler İzmir'de daireler oturuma hazır...

Asma Bahçeler İzmir fiyatlar!

Asma Bahçeler İzmir fiyatları 580 bin TL'den başlayarak değişiyor. İzmir Asma Bahçeler projesinde daireler hemen teslim ediliyor...

Asma Bahçeler Narlıdere fiyatı!

Teslimlerin hemen gerçekleştiği İzmir Asma Bahçeler Narlıdere projesi 95 evden meydana geliyor. Asma Bahçeler Narlıdere fiyatı 580 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Asma Bahçeler İzmir ev fiyatları!

Asma Bahçeler İzmir ev fiyatları 580 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Tanyer İnşaat'ın projesi Asma Bahçeler'de teslimler hemen yapılıyor...

İzmir Asma Bahçeler fiyat 2016!

Toplam 95 daireden meydana gelen İzmir Asma Bahçeler projesi İzmir Narlıdere'de yer alıyor. İzmir Asma Bahçeler fiyat 2016...

narlıdere asma bahçeler Haberi

narlıdere asma bahçeler

20 yılı aşkın zamandır Narlıdere Bölgesi'nde ürettiği konutlarla Narlıdere'nin çehresini değiştiren Tanyer İnşaat, prestij projesi Asma Bahçeler'de "Bahara Merhaba Partisi" düzenledi. Önümüzdeki yıllarda gelenekselleşerek devam edecek olan partiye Asma Bahçeler sakinleri ve çok sayıda seçkin konuk katıldı. Tanyer İnşaatın yapımını tamamladığı Asma Bahçelerin inşaatında görev alan çözüm ortaklarına da plaket verildi. "Bahara Merhaba Partisi"nde katılımcılara seslenen Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, Asma Bahçelerin, adını Babü'iıı Asma Bahçelerinden aldığını, mimarisi, projesi ve estetik yapısıyla, ezber % bozan bir cazibe merkezi olduğunu söyledi. İzmir'e anlamlı bir katkı yapan Asma Münir Bahçeler projesini tamamlamış olmanın gurur ve sevinci içinde olduklarını ifade eden Tanyer, "23 yıl önce sektörde yine Narlıdere'de başlayan yolculuğumuzda, Altınvadi, Altınova, Mavi Su Evleri'nin ardından bugün Asma Bahçeler...