29 / 03 / 2024

narlıdere kentsel dönüşüm projeleri

narlıdere kentsel dönüşüm projeleri

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, 2. İnönü, Narlı ve Çatalkaya mahallelerinin kentsel dönüşüm ile ilgili hazırlanan taslak planların detaylarını anlattı.

Narlıdere'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Esas imar planları 2014 un Aralık ayında Narlıdere Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi tarafından onaylanan dönüşümün zemin etütleri, jeolojik etütler gibi gereken tüm teknik çalışma tamamlandı.

Narlıdere'de dönüşüm yılbaşında başlıyor!

Narlı ve Çatalkaya mahallelerinde gerçekleştirilen jeolojik incelemeler ve hali hazır çalışmalarının tamamlanması ile ilgili bilgilendirme toplantıları yapan Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur "Dönüşüm, insanlarımızla el ele vererek gerçekleştirilecek

Abdül Batur kentsel dönüşümü anlattı!

Narlıdere'nin CHP 'li Belediye Başkanı Abdül Batur, Narlıdere Çatalkaya mahallesinde üçüncü seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Abdül Batur katıldığı açılış töreninde halka kentsel dönüşümü hakkında bilgi verdi.

Çatalkaya sakinleri kentsel dönüşüm sözleşmesinin iptalini istedi!

Narlıdere Belediyesi'nin Çatalkaya'daki kentsel dönüşüm yetkisini özel bir şirkete verdiği iddialarına semt sakinleri tepki gösterdi. Semt sakinleri belediyeye yürüdü, şirketle yapıldığı iddia edilen sözleşmenin iptalini istedi.

Bitlis'i tarihine kavuşturan kentsel dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Bitlis'teki Dere Üstü Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında çalışmaların büyük bir bölümü tamamlandı. 

İzmir Narlıdere kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm projesi için el birliği yapan Narlıdere Belediye Başkanı ve Ali Engin dava hakkında basın açıklamasında bulundu.

İzmir Narlıdere’de kentsel dönüşüm projesine dava açıldı!

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm projesinden memnun olmayan vatandaşlar dava açtı.

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm süreci nasıl olacak?

İzmir'de Narlıdere'de 4 mahallede hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesini Narlıdere Çatalkaya Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Haydar Esen ve S.S. Çatalkaya Konut Yapı Kooperatif Başkanı Zeynal Koçak değerlendirdi.

İzmir Narlıdere'deki kentsel dönüşüm planına halktan itiraz! 

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm sürecinde mağdur olan halk dönüşüm planlarına itiraz etti. Dönüşüm planına itiraz eden halk, itirazlarına yanıt alamadıkları için hukuki süreç başlattılar. 

İzmir Narlıdere’de kentsel dönüşüm için dava açıldı! 

İzmir Narlıdere’de kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde  yer alan dört mahalle için dava süreci başlayacak.

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm iki yılda tamamlanacak!

İzmir Narlıdere Belediyesi tarafından başlayan kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin çalışmaların iki senede tamamlanacağını dile getirdi. 

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm başladı!

İzmir'e bağlı Narlıdere'de kentsel dönüşüm çalışmalarında ilk etap başladı. Kentsel dönüşüm çalışmalarının iki sene sürmesi bekleniyor. 

Narlıdere Belediyesi, dönüşüm komitesi kuracak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın onay vererek askıya aldığı kentsel dönüşüm planları çerçevesinde Narlıdere Belediyesi, hak sahipleri için bir toplantı gerçekleştirdi.

Narlıdere'de kentsel dönüşüm için toplantı gerçekleşti!

Narlıdere'nin dört mahallesinde hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm için vatandaşlar bir araya geldi. 

İzmir Narlıdere'de gündem kentsel dönüşüm!

İzmir Narlıdere Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanan kentsel dönüşüm planları için çalışmalara başladı. 

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm gerginliği!

İzmir Narlıdere'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi nedeniyle Narlıdere Belediye Başkanı  Ali Engin eleştirilerin hedefinde yer aldı. 

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm için görüşmeler başlıyor!

Göreve geldiği günden itibaren yaptığı çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, kentsel dönüşüm çalışmaları için Narlıdere sakinleriyle uzlaşma görüşmelerinin başlayacağını dile getirdi.

narlıdere kentsel dönüşüm projeleri Haberi

narlıdere kentsel dönüşüm projeleri

Narlıdere Belediyesi Haziran ayı olağan meclis toplantısında 2. İnönü, Narlı ve Çatalkaya mahallelerinin kentsel dönüşüm ile ilgili hazırlanan taslak planların detaylarını anlattı. 


Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, 'Kent Meydanı ile ilgili ihale sürecimiz başladı. Yaklaşık 10 günü geçti. 40 günlük bir ihale süreci var biliyorsunuz. KÎK'e müracaat edildi. İhale günü alıyoruz ve kent meydanında başlıyoruz. Bugün sosyal medyada paylaştığımız gibi Aytaç Sefiloğlu parkuruz, yeni Kale Mahallesi'ndeki parkımız çok modem bir hale getirildi. Limanreis mahallemizin bir ay içinde doğalgaza kavuşması ile ilgili çalışmaların başlayacağını söylemiştik. İzmirgaz bir hafta önce Limanreis mahallemizde çalışmalara kazı çalışmalarına başladı. boru döşeme işlemleri başladı ve şu anda devam ediyor' diye konuştu.


Haber Ekspres...