26 / 04 / 2024

Narlıdere projesi

Narlıdere projesi

43 hektarlık alana yayılan ve özellikle gecekondulaşmanın yoğun olduğu 2. İnönü, Atatürk, Narlı ve Çatalkaya Mahallesi'nde 4 bin bina yıkılacak. Başkan Abdül Batur, 2017 yılında inşaatların başlayacağını açıkladı.

Onag Narlıdere konut projesi satışta! Peşin ödemelerde yüzde 5 indirim fırsatı!

ONAG Yapı Mimarlık Mühendislik şirketi tarafından inşa edilen Narlıdere'de satışlar devam ediyor. Projenin 2023 Ekim ayında teslim edilmesi planlanıyor. 

İzmir Narlıdere kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm projesi için el birliği yapan Narlıdere Belediye Başkanı ve Ali Engin dava hakkında basın açıklamasında bulundu.

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm gerginliği!

İzmir Narlıdere'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi nedeniyle Narlıdere Belediye Başkanı  Ali Engin eleştirilerin hedefinde yer aldı. 

İzmir Narlıdere Metrosu 2022'nin son çeyreğinde açılacak!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, dünyada bir ilke imza attı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Narlıdere Metro Hattı Projesi için AIIB ile hazine garantisiz 50 Milyon Euro’luk kredi sözleşmesi imzalandı. Metronun 2022'nin son çeyreğinde açılması planlanıyor...

Yapı ST Koru Narlıdere projesini tanıttı!

Yapı ST, ilk konut projesi Koru Narlıdere’nin lansmanını gerçekleştirdi. Toplam 4 bin 250 metrekare arsa üzerinde hayata geçirilen proje 143 konuttan oluşuyor.

Üçkuyular- Narlıdere metro hattı projesi iptal mi edilecek?

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi ekim ayı ilk birleşimi gerçekleşti. Toplantıda konuşan Ak Parti Grup Başkan Vekili Ali Kökoğuz, Üçkuyular- Narlıdere metro hattı projesindeki son durumu sordu.

Narlıdere Metrosu'nun 2. aşama ihalesi yarın!

Fahrettin Altay-Narlıdere metro hattının yapımı için başlattığı ihale sürecinin ikinci aşaması yarın yapılacak.

Ankara'da Narlıdere dönüşümü anlatıldı!

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur bir takım ziyaretler ve görüşmeler yapmak için CHP Narlıdere ilçe örgütüyle birlikte gittiği Ankara’ya programı dahilinde Narlıdere’nin 2. İnönü, Atatürk Mahallesi, Narh ve Çatalkaya Mahallelerinin Kentsel dönüşümü anlatıldı.

Narlıdere Metrosu'nun 2. aşama ihalesi 13 Nisan'da!

Fahrettin Altay-Narlıdere metro hattının yapımı için 30 Mart'ta gerçekleştirileceği açıklanan 2. aşama ihale tarihi, firmalardan gelen talep üzerine 13 Nisan'a ertelendi.

Fahrettin Altay-Narlıdere metrosu için son adım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Fahrettin Altay-Narlıdere metro hattının yapımı için başlattığı ihale sürecinin ikinci aşamasını 30 Mart tarihinde yapacak. 

Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu'nda son durum!

Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu'nda çalışmalar devam ediyor. Metro hattı'nda yeni ihalenin Mart ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Narlıdere'de 4.8 milyon TL'ye satılık 5 işyeri!

Narlıdere Belediyesi, Narlı Mahallesi'ndeki 5 işyerini ihale ile satıyor. İhale 27 Şubat'ta gerçekleşecek..

Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu için ilk ihale tamam!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Fahrattin Altay-Narlıdere Metro hattının yapımı için çıktığı ihalenin ilk aşamasını tamamladı. Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu için gerçekleştirileyen ihaleye Çin, Rusya, İtalya, Hollanda ve Kazakistan’dan önemli şirketler de katıldılar. 

Narlıdere projesi Haberi

Narlıdere projesi

43 hektarlık alana yayılan ve özellikle gecekondulaşmanın yoğun olduğu 2. İnönü, Atatürk, Narlı ve Çatalkaya Mahallesi'nde 4 bin bina yıkılacak. Başkan Abdül Batur, jeolojik etütlerin tamamlandığını belirterek 2017 yılında inşaatların başlayacağını açıkladı.


İzmir Narlıdere Belediyesi, 43 hektarlık alana yayılan özellikle gecekondulaşmanın olduğu 2. İnönü, Atatürk, Narlı ve Çatalkaya Mahallesi'nde yapılacak kentsel dönüşüm için son aşamaya geldi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığından alman onay sonrasında proje ihalesini yapan Belediye, yaz aylarında sürecin tamamlanmasıyla vatandaşlarla görüşmelere başlayacak. Anlaşmaya varılması durumunda inşaat çalışmalarına başlayacak olan Belediye, 4 bine yakın binayı yıkarak yerine 5 bin konut yapacak. 



ETÜTLER BİTİ 


Geçtiğimiz aylarda 43 hektarlık 2. İnönü Mahallesi, Atatürk Mahallesi, Narlı ile Çatalkaya Mahallesi'ni kapsayan kentsel dönüşüm projesiyle ilgili onayı Çevre ve Şehircilik Bakanlığından alan Narlıdere Belediyesi, vatandaşlarla bir...