26 / 04 / 2024

Narlıdere projesinde son durum

Narlıdere projesinde son durum

43 hektarlık alana yayılan ve özellikle gecekondulaşmanın yoğun olduğu 2. İnönü, Atatürk, Narlı ve Çatalkaya Mahallesi'nde 4 bin bina yıkılacak. Başkan Abdül Batur, 2017 yılında inşaatların başlayacağını açıkladı.

İzmir Narlıdere Metrosu’nun son istasyonu da açıldı! 

Toplamda 287 milyon Euro’luk yatırımla Fahrettin Altay ile Narlıdere’yi bağlayan Narlıdere Metrosu'nun merakla beklenen son istasyonu da hizmete açıldı. Söz konusu metro hattı 15 Nisan tarihine kadar ücretsiz olacak.

İzmir 35 Narlıdere satışta! Yeni proje!

Fi İnşaat ve Madencilik tarafından İzmir'de inşa edilen İzmir 35 Narlıdere konut projesinde satışlar başladı. 192 adet konutun yer aldığı deniz manzaralı konutlar 2024 Nisan ayında teslim edilecek.

Narlıdere-Fahrettin Altay Metrosu'nda ışık göründü!

Yüzde 88 oranında bitirilen Narlıdere-Fahrettin Altay Metrosu'ndaki çalışmalarda yerinde incelemeler yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Şehitlik İstasyonu'nda bulunan şantiye alanına indi ve metroya ilişkin çalışmalardaki son durumu aktardı.

İzmir Narlıdere kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm projesi için el birliği yapan Narlıdere Belediye Başkanı ve Ali Engin dava hakkında basın açıklamasında bulundu.

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüme yeşil ışık!

Çalışmalarını son sürat sürdüren Narlıdere Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmalarında önemli bir başarı kaydetti.

Narlıdere Metrosu'nda geri sayım başladı! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin en büyük projelerinden biri olan Narlıdere Metrosu'nun inşaatında son aşamaya gelindi. Metro hattının yüzde 73'ü tamamlandı. 

İzmir Narlıdere Metrosu 2022'nin son çeyreğinde açılacak!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, dünyada bir ilke imza attı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Narlıdere Metro Hattı Projesi için AIIB ile hazine garantisiz 50 Milyon Euro’luk kredi sözleşmesi imzalandı. Metronun 2022'nin son çeyreğinde açılması planlanıyor...

İzmir Narlıdere-Fahrettin Altay Metrosu’nda son durum!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yapımına devam ettiği Narlıdere Metrosu'nda kazı çalışmalarına hız kazandıracak TBM adı verilen iki adet dev tünel açma makinesinden ilki yer altına indirildi.

İzmir Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu’nda son durum!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, şantiye incelemelerine Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu ile başladı.

Koru Narlıdere İzmir'de yükseliyor!

Koru Narlıdere projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve loft daireler bulunuyor. Projenin arsa alanı 4 bin 248 metrekare olarak belirlendi.

Fahrettin Altay-Narlıdere metrosunda son durum!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Haziran ayında temelini attığı Narlıdere Metrosu'nda imalat çalışmaları son sürat devam ediyor. 7.2 kilometrelik hatta yer alan Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi İstasyonu için de inşaat çalışmaları Pazartesi gününden itibaren başlıyor.

Üçkuyular- Narlıdere metro hattı projesi iptal mi edilecek?

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi ekim ayı ilk birleşimi gerçekleşti. Toplantıda konuşan Ak Parti Grup Başkan Vekili Ali Kökoğuz, Üçkuyular- Narlıdere metro hattı projesindeki son durumu sordu.

Fahrettin Altay-Narlıdere metrosu için son adım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Fahrettin Altay-Narlıdere metro hattının yapımı için başlattığı ihale sürecinin ikinci aşamasını 30 Mart tarihinde yapacak. 

Narlıdere projesinde son durum Haberi

Narlıdere projesinde son durum

43 hektarlık alana yayılan ve özellikle gecekondulaşmanın yoğun olduğu 2. İnönü, Atatürk, Narlı ve Çatalkaya Mahallesi'nde 4 bin bina yıkılacak. Başkan Abdül Batur, jeolojik etütlerin tamamlandığını belirterek 2017 yılında inşaatların başlayacağını açıkladı.


İzmir Narlıdere Belediyesi, 43 hektarlık alana yayılan özellikle gecekondulaşmanın olduğu 2. İnönü, Atatürk, Narlı ve Çatalkaya Mahallesi'nde yapılacak kentsel dönüşüm için son aşamaya geldi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığından alman onay sonrasında proje ihalesini yapan Belediye, yaz aylarında sürecin tamamlanmasıyla vatandaşlarla görüşmelere başlayacak. Anlaşmaya varılması durumunda inşaat çalışmalarına başlayacak olan Belediye, 4 bine yakın binayı yıkarak yerine 5 bin konut yapacak. 



ETÜTLER BİTİ 


Geçtiğimiz aylarda 43 hektarlık 2. İnönü Mahallesi, Atatürk Mahallesi, Narlı ile Çatalkaya Mahallesi'ni kapsayan kentsel dönüşüm projesiyle ilgili onayı Çevre ve Şehircilik Bakanlığından alan Narlıdere Belediyesi, vatandaşlarla bir...