18 / 04 / 2024

narlıdere sosyal alan

narlıdere sosyal alan

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur'un 365 gününü değerlendiren vatandaşlar, ilçelerinde kalıcı bir proje olmamasından yakındı. Otopark sıkıntısı olduğunu belirten Narlıdereliler, ayrıca sosyal alanlar oluşturulmasını istiyor

İzmir Narlıdere'deki 2 milyon 430 bin metrekarelik rezerv alanda flaş gelişme!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın rezerv alan olarak ilan ettiği İzmir'in Narlıdere ilçesinde yer alan toplamda 243 dönümlük alanın parselasyon planları da askıya çıkarıldı. Söz konusu araziler Bayburt Grup tarafından Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na devredilmişti.

İzmir Narlıdere Sahilevleri'ndeki imar planı askıda! 7 bin 30 metrekarelik parselin statüsü değişti!

İzmir Narlıdere Sahilevleri’ndeki eğitim alanını özel eğitim alanına dönüştüren İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin imar planı değişikliği askıya çıkarıldı.

Narlıdere Belediyesi, İzmir'de 12 konut satacak!

İzmir İli Narlıdere Belediye Başkanlığı, İzmir Narlıdere'de yer alan 12 adet konutu satışa çıkardı. Konutların satış ihalesi 26 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Narlıdere Belediyesi 9 konut satacak! İzmir'de konut almak isteyenler dikkat!

İzmir İli Narlıdere Belediye Başkanlığı, Narlıdere 2. İnönü Mahallesi'nde yer alan 9 adet konutu satışa çıkardı.

İzmir Narlıdere'deki Folkart Sitesi'nde büyük yangın: 40 dairelik bloktaki evler kullanılamaz hale geldi!

İzmir'in Narlıdere ilçesinde yer alan Folkart Sitesi'nde dün akşam saat 22:00 sıralarında yangın çıktı. Yangın 8 saat sonra kontrol altına alındı. 40 dairelik bloktaki evler kullanılamaz hale geldi. 

Narlıdere Belediyesi İzmir'de tam 12 konut satacak! İzmir'in göbeğinde konut fırsatını kaçırmayın!

İzmir İli Narlıdere Belediye Başkanlığı, İzmir Narlıdere'de yer alan 12 adet konutu satışa çıkardı. Konutların satış ihalesi 7 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Narlıdere-Fahrettin Altay Metrosu'nda ışık göründü!

Yüzde 88 oranında bitirilen Narlıdere-Fahrettin Altay Metrosu'ndaki çalışmalarda yerinde incelemeler yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Şehitlik İstasyonu'nda bulunan şantiye alanına indi ve metroya ilişkin çalışmalardaki son durumu aktardı.

İzmir Narlıdere’de kentsel dönüşüm için dava açıldı! 

İzmir Narlıdere’de kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde  yer alan dört mahalle için dava süreci başlayacak.

Narlıdere'deki riskli alanlar ve dönüştürülen alanlar meclis gündeminde!

İzmir'in Narlıdere ilçesinde riskli alan olarak ilan edilmesi talep edilen yerler ve dönüştürülen alanlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Narlıdere'de mahallelerinin kentsel dönüşüm planları mecliste!

İzmir'in Narlıdere ilçesinin riskli alan olarak ilan edilen mahallelerinin kentsel dönüşüm planları meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Koru Narlıdere İzmir'de yükseliyor!

Koru Narlıdere projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve loft daireler bulunuyor. Projenin arsa alanı 4 bin 248 metrekare olarak belirlendi.

Fahrettin Altay-Narlıdere metrosunda son durum!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Haziran ayında temelini attığı Narlıdere Metrosu'nda imalat çalışmaları son sürat devam ediyor. 7.2 kilometrelik hatta yer alan Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi İstasyonu için de inşaat çalışmaları Pazartesi gününden itibaren başlıyor.

Narlıdere BulutOrman Evleri'nde satışların yüzde 90'ı tamamlandı!

Tanyer Yapı, Narlıdere’de sıra dışı mimarisiyle ödüller alan Asma Bahçeler projesinin ardından BulutOrman projesiyle de ilgi çekmeyi başardı. Narlıdere BulutOrman Evleri'nde satışların yüzde 90'ı tamamlandı.

narlıdere sosyal alan Haberi

narlıdere sosyal alan



Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur'un 365 gününü değerlendiren vatandaşlar, ilçelerinde kalıcı bir proje olmamasından yakındı. Otopark sıkıntısı olduğunu belirten Narlıdereliler, ayrıca sosyal alanlar oluşturulmasını istiyor

Narlıdere'de 4 dönemdir belediye başkanlığı koltuğunda oturan Abdül Batur, 30 Mart yerel seçimlerinin ardından 1 yılı geride bıraktı. Sadece Narlıdere için değil İzmir'in prestiji açısından önemli bir yere sahip olan Narlıdere'de vatandaşlar ilçede kalıcı bir proje olmamasından yakınıyor. Kent merkezindeki otopark sıkıntısının en büyük sorun olduğunu dile getiren vatandaşlar, Demokrasi Meydanı'na otopark, çay bahçeleri ve tuvalet yapılmasını istiyor. Ayrıca ailelerin ve gençlerin vakit geçirebileceği sosyal alanlar olmamasından yakınan vatandaşlar, ilçede siyaset değil hizmet istiyor.



BAŞKANLARININ 365 GÜNÜNÜ DEĞERLENDİREN VATANDAŞLAR NE DEDİ?

Serpil Özdemir (Muhasebeci) : Demokrasi Meydanı'nın altına otopark istiyoruz. Çünkü Narlıdere'de hiç otopark yok. Araçlar yol...