19 / 04 / 2024

Narlıdere Teras Gökyüzü iletişim

Narlıdere Teras Gökyüzü iletişim

Teras Gökyüzü satılık ev tipleri 2+1'den dublekse kadar farklı şekilde dizayn edildi. 25 milyon lira yatırım bedeliyle yükselen proje Uzunyayla Group imzası taşıyor.

Narlıdere Teras Gökyüzü iletişim!

İzmir İl'i Narlıdere İlçe'sinde hayata geçirilen proje toplam 91 adet daireden oluşuyor. Narlıdere Teras Gökyüzü iletişim bilgileri kapsamında telefon 0232 239 80 03 olarak belirlendi.

Narlıdere Teras Gökyüzü satılık!

Toplam 91 adet dairenin bulunduğu proje konumuna göre havalimanına 15 dakikalık mesafe bulunuyor. Narlıdere Teras Gökyüzü satılık daireler toplam 25 milyon TL’lik yatırımla hayata geçiriliyor.

Narlıdere Teras Gökyüzü'nün projesini M artı D Mimarlık çizdi!

Mehmet Ali Uzunyayla İzmir'de daha önce 30 milyon TL'lik yatırımla İzmir Evleri ve Uzunyayla Evleri projelerini tamamlayan Uzunyayla Group, Narlıdere'de 25 milyon liraya malolacak Teras Gökyüzü projesine başladı.

İzmirlilere müjde! Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu açıldı!

Milyonlarca İzmirli tarafından merakla beklenen Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu'nun açılışı yapıldı. Söz konusu metro hattı 15 Nisan tarihine kadar ücretsiz olacak.

İzmir Narlıdere'deki 2 milyon 430 bin metrekarelik rezerv alanda flaş gelişme!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın rezerv alan olarak ilan ettiği İzmir'in Narlıdere ilçesinde yer alan toplamda 243 dönümlük alanın parselasyon planları da askıya çıkarıldı. Söz konusu araziler Bayburt Grup tarafından Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na devredilmişti.

İzmir Narlıdere Metrosu 7 Şubat'ta açılıyor! 

İzmir’in yükselen incisi Narlıdere yıllardır beklediği metroya kavuşuyor. Şubat ayında açılması beklenen söz konusu metro hattı ile beraber ilçeye yerleşen vatandaşların sayısında artış bekleniyor. 

Folkart Narlıdere'de yangının izleri hızla siliniyor!

Folkart Narlıdere’de 27 Nisan günü yaşanan yangında zarar gören bloğun yenilenmesi için Folkart ile anlaşma sağlandı.

Narlıdere Belediyesi İzmir'de tam 12 konut satacak! İzmir'in göbeğinde konut fırsatını kaçırmayın!

İzmir İli Narlıdere Belediye Başkanlığı, İzmir Narlıdere'de yer alan 12 adet konutu satışa çıkardı. Konutların satış ihalesi 7 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Narlıdere-Fahrettin Altay Metrosu'nda ışık göründü!

Yüzde 88 oranında bitirilen Narlıdere-Fahrettin Altay Metrosu'ndaki çalışmalarda yerinde incelemeler yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Şehitlik İstasyonu'nda bulunan şantiye alanına indi ve metroya ilişkin çalışmalardaki son durumu aktardı.

İzmir Narlıdere'de gündem kentsel dönüşüm!

İzmir Narlıdere Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanan kentsel dönüşüm planları için çalışmalara başladı. 

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm için görüşmeler başlıyor!

Göreve geldiği günden itibaren yaptığı çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, kentsel dönüşüm çalışmaları için Narlıdere sakinleriyle uzlaşma görüşmelerinin başlayacağını dile getirdi.

Mavi Gökyüzü Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Gökyüzü Yapı Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Levent Yılmaz tarafından kuruldu.

İzmir Narlıdere'de depremden hasar gören bina için acil tahliye kararı!

İzmir’de 30 Ekim’de yaşanan depremin ardından hasar gören Narlıdere'deki 128 daireli Dokuz Eylül Sitesi’nde yaşayan 400 kişinin evlerini acilen tahliye etmesi istendi.

Fahrettin Altay-Narlıdere Metro Hattı 2022'nin sonunda tamamlanacak!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Fahrettin Altay-Narlıdere Metro Hattı'nın ilk tünelinde ışığın göründüğünü müjdeledi. Soyer, "2022 sonunda Narlıdere Metromuzu hizmete açmayı öngörüyoruz" dedi.

Narlıdere Güngören Caddesi'nde dönüşüm başladı!

İzmir Narlıdere  Belediyesi, ilçenin en işlek noktalarından olan Güngören Caddesi'ni baştan sona yenilemek için harekete geçti. Çalışma kapsamında cadde ve kaldırımlar yeniden tasarlanacak.

İzmir Narlıdere Metrosu 2022’de açılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin de öz kaynakları olduğunu söyleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, ''Karşıyaka’yı Çiğli’ye bağlayan hafif raylı sistemi de 2 yıl içinde devreye almış olacağız. Narlıdere Metrosu’nu da 2022’de hizmete alacağız'' dedi.

Narlıdere Teras Gökyüzü iletişim Haberi

Narlıdere Teras Gökyüzü iletişim

Vitalia Narlıdere projesi için tıklayın!


Teras Gökyüzü Narlıdere'de 91 adet konut bulunuyor. 10 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen projenin 2017 yılı Eylül ayı içerisinde tamamlanması öngörülüyor. 


Teras Gökyüzü satılık ev seçenekleri arasında 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleksler yer alıyor. Uzunyayla Grup imzası ile hayata geçirilen proje İzmir Narlıdere'de bulunuyor. 


Yatırım bedeli 25 milyon TL olarak belirlenen İzmir Teras Gökyüzü Konutları'nın sosyal olanakları; yeşil alanlar,  alışveriş merkezi, tenis ve basketbol sahası, spor salonu ve havuzndan oluşuyor. 


Teras Gökyüzü satılık ev fiyatları 450 bin TL'den başlıyor, 1 milyon 800 bin TL'ye kadar ulaşıyor. 


Adres: İkinci İnönü mahallesi Musa Anter sokak No:43 Narlıdere/İZMİR


Narlıdere Teras Gökyüzü iletişim

Tel: 0232 239 80 03

Web : http://www.terasgokyuzu.com/

Özge...