23 / 04 / 2024

Nart koyan

Nart koyan

En son Abdi İbrahim’de üst düzey yöneticiyken, ‘restoran’ işinde girişimci olmak için tüm görevlerinden istifa eden Murat Çelikkanat, ilk restoranını Ataşehir’de açtı

Dınart Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dınart Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Gergef tarafından kuruldu.

Çınart Mimarlık Mühendislik Yapı Proje Ve Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Çınart Mimarlık Mühendislik Yapı Proje Ve Taahhüt Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Harun Reşit Çinar tarafından kuruldu.

İnşaat son çeyrekte pozitif tarafa geçecek!

THBB, her ay merakla beklenen inşaat ve bununla bağlantılı imalat ve hizmet sektörlerindeki mevcut durum ile beklenen gelişmeleri ortaya koyan “Hazır Beton Endeksi” 2019 Kasım Ayı Raporu’nu açıkladı...

Adana'daki arazi çetesi 'Akbaba' operasyonuyla yakalandı!

Adana'da, suç örgütü kurup çiftçilerin arazilerine el koyan, sahte belge düzenleyip gerçek sahipleri adına kredi çekenler, polisin 'Akbaba' adı verdiği operasyonla yakalandı.

İNTES'ten YEP yorumu!

İNTES Başkanı Koloğlu, "Bu program (YEP), Türkiye ekonomisinin gelecek dönem projeksiyonunu ortaya koyan ve gelecek üç yılda atılacak adımları içeren değerli bir yol haritası" diye konuştu...

Faiz kararı, inşaatta gidişatı belirleyecek!

THBB, her ay merakla beklenen inşaat ve bununla bağlantılı imalat ve hizmet sektörlerindeki mevcut durum ile beklenen gelişmeleri ortaya koyan Hazır Beton Endeksi 2019 Ağustos Ayı Raporu’nu açıkladı...

İnşaatta hareketlilik sinyalleri gelmeye başladı!

Türkiye Hazır Beton Birliği, her ay merakla beklenen inşaat ve bununla bağlantılı olarak imalat ve hizmet sektörlerindeki mevcut durum ile beklenen gelişmeleri ortaya koyan “Hazır Beton Endeksi” 2019 Temmuz Ayı Raporu’nu açıkladı.

Oyuncu Halle Berry'nin evi hırsızların hedefi oldu! 

Oyuncu Halle Berry'nin Los Angeles'taki evine göz koyan sahte tapu belgeleri düzenleyerek evi kendi üzerine geçirmeye çalıştı. 

İnşaat sektörü hükümetin alacağı tedbirleri bekliyor! 

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), inşaat ve bununla bağlantılı imalat ve hizmet sektörlerindeki mevcut durum ile beklenen gelişmeleri ortaya koyan "Hazır Beton Endeksi" 2019 Mayıs Raporu'nu açıkladı. 

İnşaat, 2019'un ilk çeyreğinde geriye gitti!

THBB, inşaat ve bununla bağlantılı imalat ve hizmet sektörlerindeki mevcut durum ile beklenen gelişmeleri ortaya koyan “Hazır Beton Endeksi” 2019 Mart Ayı Raporu’nu açıkladı...

Hazır Beton Endeksi 2019 Şubat raporu açıklandı!

Türkiye Hazır Beton Birliği, her ay merakla beklenen inşaat ve bununla bağlantılı imalat ve hizmet sektörlerindeki mevcut durum ile beklenen gelişmeleri ortaya koyan “Hazır Beton Endeksi” 2019 Şubat Ayı Raporu’nu açıkladı.

İnşaat sektöründeki kan kaybının durdurulması gerekli!

Türkiye Hazır Beton Birliği, her ay merakla beklenen inşaat ve bununla bağlantılı imalat ve hizmet sektörlerindeki mevcut durum ile beklenen gelişmeleri ortaya koyan “Hazır Beton Endeksi” 2019 Ocak Ayı Raporu’nu açıkladı.

İnşaat sektörünü canlandıracak yol haritası kurgulanmalı!

Türkiye Hazır Beton Birliği, her ay merakla beklenen inşaat ve bununla bağlantılı imalat ve hizmet sektörlerindeki mevcut durum ile beklenen gelişmeleri ortaya koyan “Hazır Beton Endeksi” 2018 Aralık Ayı Raporu’nu açıkladı. 

Nart koyan Haberi

Nart koyan

Abhaz asıllı olması nedeniyle restoranın ismini de Nart koyan ve menüye geleneksel Çerkez yemeklerinden birkaçını modernize ederek ekleyen Çelikkanat “Çocukluğumdan itibaren hayatta en büyük 2 tutkum vardı. Bunlar; yemek ve müzik” dedi.


Ailemle olmak için


Hareketli iş yaşamı sırasında yurt içi ve yurtdışı seyahatlerinde yöresel tatları hep araştırdığını anlatan Murat Çelikkanat şöyle konuştu: 

2011’de bir karar aldım; önce küçük bir cafe restaurant ile başlamak, sonra büyütüp zincir haline getirmek istiyordum. Kolay bir şey değildi. Çünkü 500 kişilik bir şirketin Genel Müdürlüğünü bırakıp, 8 yaşındaki kızımın ‘ne yani baba sen şimdi aşçılık mı yapacaksın’ demesi gibi birçok insan bu kararımı eleştirecekti. Ancak hayallerim üstün geldi. 2012 Mayıs ayında Ataşehir’de restoranımı açtım. Abdi İbrahim’den önce de, Meriç Bros Holding’te (Nike Türkiye) Mali işler Grup...