29 / 03 / 2024

Nata Vega Konut Kuleleri nerede

Nata Vega Konut Kuleleri nerede

Gayrimenkul sektörü konut satışlarını tetiklemek için birbirinden farklı kampanyalar düzenleniyor. Nata Holding, teslime hazır, sıfır daireleri avantajlı kampanyalarla satışa çıkararak yüzleri güldürdü.

Nata Vega Konut Kuleleri'nde satışlar devam ediyor!

Dünya inşaat sektörünün en başarılı firmaları arasında bu yıl 116. sırada yer alan Nata Holding, yurt dışı müteahhitlik hizmetleri, beton boru ve prefabrike imalatlar, çimento ve enerji sektörlerinin dışında, konut projeleriyle de adından söz ettirmeyi ba

Ankara Mamak'ta yapılan yeni konut projeleriyle çöp kokusu son buldu!

Ankara özellikle son 5 yılda inşaat ve konut sektöründe önemli atılımlar gerçekleştirdi. Hızla gelişen, marka projelerin ön plana çıktığı Başkent' te gözler doğuya çevrildi. Mamak'ta yapılan yeni konut projeleriyle çöp kokusu son buldu...

Nata Vega Konut Kuleleri'nde teslimler 2015 yılının ilk yarısında!

Konut Kuleleri Çankaya ve Mamak ilçelerinin kesiştiği bölgede bulunan Nata Vega Konut Kuleleri Ankara'nın bitmiş olan en yüksek konut projelerinden biri. Nata Vega Konut Kuleleri'nde teslimler 2015 yılının ilk yarısında gerçekleşecek...

Nata Vega Konut Kuleleri'nde 2 yılda fiyatlar 4 kat arttı!

Çankaya ile Mamak'ın kesiştiği noktada yer alan Nata Vega Konut Kuleleri, iki yıl önce 100-150 bin liradan rağbet görürken şimdi ise 400 bin TL'den satışa çıktı...

Vega Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vega Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynep Güzel tarafından kuruldu.

Nata Bahçelievler 15 soruda tüm detaylarıyla!

Nata Bahçelievler projesiyle ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Nata Bahçelievler projesinde kaç konut yer alacak? Nata Bahçelievler Projesi'ndeki konutların fiyatları ne kadar? Nata Bahçelievler 15 soruda tüm detaylarıyla...

Nata Bahçelievler projesiyle 803 konut geliyor! Yeni proje!

Nata Holding tarafından hayata geçirilecek Nata Bahçelievler projesinde 803 adet konut yer alacak. Proje 495 milyon 226 bin TL'ye mal olacak.

Vega Cadde Ankara!

Nata Holding'in yeni projesi Vega Cadde Ankara satışa çıktı. Projede ofisler 458 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Vega Cadde Ofis nerede?

Nata Holding imzasıyla Ankara'nın en gözde ilçesi Yenimahalle'de yükselen Vega Cadde Ofis satışa çıktı. Peki Vega Cadde Ofis nerede? Vega Cadde Ofis satılık daire fiyatları ne kadar? İşte projeyle ilgili tüm merak edilenler...

Vega Cadde Ofis’te lansman fırsatları! Yeni proje!

Nata Holding imzasıyla Ankara Yenimahalle'de inşa edilen Vega Cadde Ofis projesinde satışlar başladı. Projede ofisler 458 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Nata Holding Vega AVM sayısını 12'ye yükseltecek!

AVM inşaatlarıyla adından söz ettiren Nata Holding Türkiye'de yatırımlarına devam ediyor. Ülke genelinde mevcut 8 AVM'si olan Nata Holding bu sayıyı 12'ye çıkarmayı hedefliyor. 

Nata Holding AVM ve konut projelerine yoğunlaştı!

Nata Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Tanık, yaptığı açıklamada, "Türkiye'deki yatırımlarımıza konsantre olduk, bilindiği gibi dünya çapında bir virüsle mücadele ediyoruz. Özellikle istihdam açısından geri adım atmamak adına bu kararı aldık, AVM ve konut projelerine yoğunlaştık" dedi.

Folkart Vega fiyat listesi 2020!

Folkart Vega fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 843 konut ile 53 ticari alan yer alıyor...

Vega Subayevleri AVM'de sona gelindi!

Nata Holding imzalı Vega Subayevleri AVM projesinde sona yaklaşıldı. Ankara Keçiören'de yükselen alışveriş merkezinin kısa süre içerisinde tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

Folkart Vega ev fiyatları!

Folkart Vega ev fiyatları 1+1 dairelerde 456 bin TL'den başlıyor. Satışların başladığı proje 843 konut ile 53 ticari alandan meydana geliyor...

Eskişehir Vega Outlet AVM hizmete açıldı!

Nata Holding, AVM yatırımlarına hız verdi. Firma, Alman Resolute Asset Management’ten satın aldığı Eskişehir’deki NeoPlus Outlet AVM’yi 50 milyon dolara yenileyerek Vega Outlet AVM adıyla hizmete açtı.

Folkart Vega nerede, konum bilgisi!

Folkart Vega nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde satışa çıkan projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut seçenekleri yer alıyor.

Nata Vega Konut Kuleleri nerede Haberi

Nata Vega Konut Kuleleri nerede

Gayrimenkul sektörü konut satışlarını tetiklemek için birbirinden farklı kampanyalar düzenleniyor. Son dönemlerin en dikkat çekici kampanyası Nata Vega Konut Kuleleri'nde yaşanıyor. Dünyanın en büyük inşaat firmaları arasında 116'ncı sırada yer alan Nata Holding yatırımlarından, Nata Vega Konut Kuleleri, hazırladığı yeni kampanya ile adından söz ettireceğe benziyor. 


ALTI AY KİRA GARANTİSİ 

Çankaya ile Mamak'ın kesiştiği noktada yer alan Nata Vega Konut Kuleleri'nin, altı ay kira garantisi ile satışa sunduğu daireler Başkentlilerden büyük ilgi gördü. Konuyla ilgili bilgi aldığımız Nata Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Tanık, "Şirket olarak yatırımcıya katkı sağlamak istedik. Yaptığı yatırımı cazip hale getirebilmek amacıyla, stoklarımızda sınırlı sayıda olan sıfır dairelerimizi kira garantisi ile satışa çıkardık" diye konuştu. 


ANKET YAPILDI 

Yatırım için konut almak isteyen ancak riski sevmeyen tüketicinin dikkatini çekmek için...