16 / 04 / 2024

Nationwide esnek çalışma modeli

Nationwide esnek çalışma modeli

İngiltere'nin en büyük konut finansman kuruluşu olan Nationwide, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sonrası da 13 bin çalışanının istediği yerden çalışmaya devam edebileceğini açıkladı.

Avrupa’da haftalık çalışma süresi 4 güne indi! İşte haftada 4 gün çalışan ülkeler!

Pandeminin ardından evden çalışma gibi esnek modeller yaygınlaşırken, bazı Avrupa ülkeleri haftalık 4 gün çalışma sistemine geçti. Bazı ülkelerde ise pilot uygulamalar devam ederken, kısa çalışmanın iş verimini artırdığı belirtiliyor.

İngiliz konut finansman kuruluşu Nationwide'dan 113 bin çalışanına esnek çalışma modeli!

İngiltere'nin en büyük konut finansman kuruluşu olan Nationwide, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sonrası da 13 bin çalışanının istediği yerden çalışmaya devam edebileceğini açıkladı.

Şirketler gayrimenkul ihtiyaçlarını azaltıyor: Hibrit çalışma geliyor! 

Google, Amerika'da aşılamanın başlamasıyla birlikte esnek çalışma saatlerinde değişiklik planları yapıyor. Şirket, bazı birimlerde haftada üç gün ofiste çalışma planı için pilot uygulama gerçekleştirecek. Netflix'te ev ve ofis olmak üzere çalışma takvimi oluşturuyor.

The Business Year Office mekanları esnek çalışma ortamı sunuyor!

The Business Year Office iç mekanları, malzeme kullanımı ve mekan kurgusuyla, kullanıcılarına esnek bir çalışma ortamı sağlıyor.

İş güvenliği uzmanı çalışma süreleri 2015!

İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası’nda yapılan değişiklikler neticesinde iş güvenliği uzmanı çalıştırma yükümlülükleri ve çalışma saatleri değiştirildi. İşte, iş güvenliği uzmanı çalışma süreleri!

1937 yılında İstanbul Belediyesi 5 yıllık çalışma programı hazırlamış!

1937 yılında İstanbul Belediyesi, İçişleri Bakanlığı'nın talimatıyla 5 yıllık çalışma programı hazırlamış. Daha çok yol ve kanalizasyon çalışmalarının olduğu programa 9 milyon 314 bin lira sarf edilecekmiş.

TURYAP genel müdürlük kadrosu için çalışma arkadaşları arıyor!

Türk gayrimenkul sektörüne, 30 yıldır hizmet vermekte olan TURYAP, genel müdürlükte görevlendirmek üzere yeni çalışma arkadaşları arıyor. TURYAP’tan yapılan açıklamaya göre, yeniden yapılanma çerçevesinde, genel müdürlük ekibi güçlendirilecek.

Taksim Meydanı'nda yeni çalışma başladı!

Büyükşehir Belediyesi'nin projelendirip hayata geçirdiği Taksim Meydan Düzenleme Projesi'nin en önemli ayaklarından olan zemin yenileme çalışması başladı. Çalışma kapsamında uzun süredir beton kaplı olan zemine parke taşı döşeniyor.

İnegöl'de konut dışı kentsel çalışma alanı yeniden belirleniyor!

Bursa İnegöl'e bağlı Akhisar Mahallesi'nde dört parsel üzerinden geçen doğalgaz boru hattı dikkate alınarak “Konut Dışı Kentsel Çalışma Alanları”nın yeniden düzenlenmesine yönelik 1/5000 ölçekli İnegöl Revizyon+İlave Nazım İmar Planı Değişikliği askıda...

Havza yönetim heyetlerinin teşekkülü, görevleri, çalışma usul ve esasları hakkında tebliğ!

Havza yönetim heyetlerinin teşekkülü, görevleri, çalışma usul ve esasları hakkında tebliğ 20 Mayıs 2015 tarihinde 29361 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Havza yönetim heyetleri tebliği...

Çalışma Bakanlığı'ndan inşaatlarda iskele eğitimi!

İnşaatlarda gerekli tedbirlerin alınması ve işçi ile işverenlerin eğitilmesi için Çalışma Bakanlığı'na bağlı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezi (ÇASGEM) harekete geçti.

Dokuma Projesi Çalışma Grubu'nun raporu tanıtıldı!

Dokuma Projesi Çalışma Grubu’nun oluşturduğu dokuma alanı ile ilgili rapor basına tanıtıldı. Görüş ve öneriler dahilinde hazırlanan rapor, Kepez Belediye Meclisi’ne verilecek.

Muhtarlık çalışma saatleri 2015!

Muhtar, köy veya mahalle tüzel kişiliğinde, yönetiminin başında bulunan kişiler olarak karşımıza çıkıyor. Peki, muhtarların görevleri nelerdir? Muhtarlık çalışma saatleri 2015 nelerdir? İşte yanıtı..

Nationwide esnek çalışma modeli Haberi

Nationwide esnek çalışma modeli

İngiltere'nin en büyük konut finansman kuruluşu olan Nationwide, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sonrası da 13 bin çalışanının istediği yerden çalışmaya devam edebileceğini duyurdu.

Nationwide tarafından yapılan açıklamada, şirket çalışanlarının yüzde 57'sinin salgın sonrası da evlerinden çalışmaya devam etmek istediği, yüzde 36'sının gerektiğinde evden, gerektiğinde ofisten çalışabileceği karma bir sistemi tercih ettiği belirtildi.

Yapılan açıklamada, "Çalışanlarımız ofislere dönmeye zorlanmayacak. Fakat ihtiyaç duyan herkesin de ofiste bir masası olacak. Ofisler, sosyal iletişim ve iş birliğinin sağlandığı, ekiplerin yaratıcılık için buluşabildikleri bir alan olacak." ifadeleri yer aldı.

Nationwide Üst Yönetcisi (CEO) Joe Garner, konuya ilişkin olarak yaptığı değerlendirmesinde, "2020, bize işerimizi nasıl yaptığımızın nereden yaptığımızdan daha önemli olduğunu gösterdi. Çalışanlarımıza nerede çalışacaklarının, günlerini nasıl planlayacaklarının kontrolünü vermek istiyoruz." dedi.

Nationwide, halihazırda...