25 / 04 / 2024

NATO Caddesi katlı kavşak

NATO Caddesi katlı kavşak

Büyükşehir Belediyesi Kocasinan Bulvarı üzerine yapılan köprülü kavşaklardan Karayolları Kavşağı’ndan sonra NATO Kavşağı’nı da bitirmek için yoğun bir şekilde çalışıyor.

Kartal Belediyesi, Ankara Caddesi'ndeki 3 katlı ticari üniteyi kiraya verecek!

İstanbul İli Kartal Belediye Başkanlığı, Kartal Ankara Caddesi'nde yer alan 3 katlı ticari üniteyi 250 bin TL bedelle kiraya verecek. 

Kartal’daki 3 katlı binaya riskli raporu verildi!

Kartal’daki Karlıktepe Mahallesi, Yurttaş Caddesi’nde bulunan 3 katlı binada oturanlar, şubat ayında Kartal Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü’ne başvuru yaptı.

Fatih'te yangında 4 katlı metruk bina yıkıldı!

Fatih Nişancı Mahallesi Türkeli Caddesi'nde yer alan 4 katlı binada yangın çıktı, ahşapların yanması sonucunda bina tamamen yıkıldı...

Zonguldak'taki 2 katlı metruk bina yıkıldı!

Zonguldak'ın Merkez ilçesi Uzun Mehmet Caddesi PTT Sokak’taki iki katlı eski binanın kentsel dönüşüm kapsamında yıkımı gerçekleşti. 

Boyner, İstiklal Caddesi'nde 5 katlı yeni mağazasını açtı!

Boyner, İstiklal Caddesi'nde yer alan 5 katlı yeni mağazasını hizmete açtı. Boyner bu yıl toplamda 12 yeni mağaza açacak.

İstiklal Caddesi'nde 6. kattan düşen işçi öldü!

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde 7 katlı binada çalışan işçi 6. kattan düşerek, yaşamını yitirdi. Ekiplerin olay yerindeki incelemeleri sürüyor.

Brandroom Bağdat Caddesi’nden çıktı!

Türkiye'nin lüks giyim mağazaları arasında yer alan Brandroom, yüksek kira masrafı sebebiyle Bağdat Caddesi'ndeki 5 katlı mağazasını boşaltıyor. 22 Kasım 2018'den itibaren mağaza hizmet vermeyecek.

Avcılar'daki 5 katlı iki boş bina kabus oldu!

Avcılar'da kentsel dönüşüm projesi kapsamında Denizköşkler Mahallesi Dr. Sadık Ahmet Caddesi üzerinde bulunan ve 3 ay önce bir kısmı yıkıldıktan sonra bırakılan 5 katlı iki boş bina mahalle sakinlerinin korkulu rüyası haline geldi.

Düden Katlı Kavşak Projesi hummalı çalışma!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya ulaşımına büyük rahatlık getirecek Düden Katlı Kavşak Projesi hızla ilerliyor. Yeşilırmak Caddesi’ndeki tünel kazı çalışmalarında 23 metre derinliğe inildi.

Fatih'te 3 katlı metruk bina çöktü!

Fatih Gedikpaşa Caddesi Neviye Sokağı'nda, uzun süredir kullanılmayan 3 katlı binada çökme meydana geldi. Yıkılan binayı gören vatandaşlar, itfaiye ekiplerine haber verdi.

Antalya Tonguç Caddesi'nde mutlu sona doğru!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Şarampol Caddesi'nin yenilenmesi çalışmaları kapsamında ulaşıma çözüm olarak Tonguç Caddesi'nde başlattığı hemzemin geçiş, alt yapı ve katlı kavşak çalışmasında sona yaklaşılıyor.

Düden Katlı Kavşağı 45 milyon TL'ye mal olacak!

Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya ulaşımına kazandıracağı dev projelerden Düden Katlı Kavşağı çalışmaları Yeşilırmak Caddesi’nde hızla devam ediyor.

Beşiktaş Ihlamur Caddesi'ne yüksek katlı binalar mı yapılacak?

İçerisinde tarihi dikili taşlar ve köklü ağaçlar bulunan, Beşiktaş Yıldız Ihlamur Caddesi, kamusal alan olarak kullanılmasına rağmen, etrafı panellerle çevrildi.

NATO Caddesi katlı kavşak Haberi

NATO Caddesi katlı kavşak

Büyükşehir Belediyesi Kocasinan Bulvarı üzerine yapılan köprülü kavşaklardan Karayolları Kavşağı’ndan sonra NATO Kavşağı’nı da bitirmek için yoğun bir şekilde çalışıyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, çalışmaları yerinde inceleyerek köprülü kavşağın son durumu hakkında bilgi aldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, NATO Kavşağı’na Yonca Yaprağı şeklinde yapılan kavşak düzenlemesinin son durumunu yerinde gördü. Başkan Mustafa Çelik, Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz ile birlikte çalışmaların son durumuna ilişkin bilgi aldı. Kocasinan Bulvarı üzerindeki trafik akışının güvenli ve kesintisiz bir şekilde sağlanabilmesi için planlanan kavşak düzenlemelerinden biri olan Mustafa Kemal Paşa Bulvarı ile Kocasinan Bulvarı’nın kesiştiği kavşak, yonca yaprağı modeliyle yapılıyor. Yonca Yaprağı modeli kapsamında Mustafa Kemal Paşa Bulvarı üzerine köprü inşa ediliyor. Mevlana Mahallesi’ne geçişi sağlayan tren yolu, Kocasinan Bulvarı Kavşağı ve...