19 / 04 / 2024

naturalm çiftlik evleri karamürsel nerede

naturalm çiftlik evleri karamürsel nerede

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde inşaat şirketi ALM tarafından inşa edilen Naturalm Çiftlik Evleri'nde son 15 villa kaldı. Villalar 300 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Naturalm Çiftlik Evleri 2014 yazında tamamlanacak!

ALM İnşaat'ın Kocaeli Karamürsel bölgesinde inşa ettiği Naturalm Çiftlik Evleri'nde doğa ile iç içe yaşama fırsatı sunuluyor. Proje, 45 bin metrekarelik arsa üzerinde 45 villadan meydana geliyor...

Yeniden yükselen kerpiç lüks binalara da girdi!

Toprağın alçı ve kireç ile karıştırılarak elde edilen yeni nesil kerpiç malzemesi, dünyada olduğu gibi Türkiye'de de kullanım alanı bulmaya başladı. Özellikle çiftlik evleri ve villa tarzı yapılar için uygun bir yapı malzemesi olan kerpiç, doğal iklimlendirme özelliklerinden dolayı da tercih ediliyo

Şehir hayatından kaçanlar çiftlik evleri alıyor!

Dağ ve çiftlik evleri piyasası hareketlenmeye başladı. Şehir hayatının stresi, trafik ve kalabalıktan uzaklaşmak isteyenler dağ ve çiftlik evlerine yatırım yapıyor.

Naturalm Çiftlik Evleri'nde son villa!

3 farklı tipte 45 adet villanın yer aldığı Naturalm Çiftlik Evleri'ndeki son villanın fiyatı 750 bin TL olarak belirlendi.

İşte ünlülerin çiftlik evleri!

Sözcü Gazetesi köşe yazarı olan Yüksel Şengül bugünkü yazısında çiftlik evinde yaşayan ünlüleri açıkladı. İşte ünlülerin doğa sevdasıyla şekillenen evleri...

İznik Çiftlik Evleri'nde 356 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla!

İKO Yapı’nın İznik’in Candarlı köyünde Samanlı dağlarının düzlüklerinde, çam ormanları içerisinde, asırlık palamut ağaçları arasında, hayata geçirdiği İznik Çiftlik Evleri projesinin lansmanı yapıldı.

İşte ünlülerin çiftlik evleri!

Ünlülerinin en şık semtlerde, göz kamaştırıcı malikanelerde yaşadığını sanıyorsanız aldanıyorsunuz. Dudak uçuklatan paralar kazanan ünlülerin böyle gayrimenkulleri de var ama aralarından bazıları işleri dışında kalan zamanını çiftlik evlerinde geçiriyor.

TOKİ Niğde Çiftlik kura sonucu!

TOKİ Niğde Çiftlik kura sonucu bugün açıklanacak. Toplam 35 adet konutun alt gelir grubu için satışa çıkarıldığı TOKİ Niğde Çiftlik Evleri tipleri 2+1 olarak dizayn edildi.

Niğde Çiftlik TOKİ Evleri kura sonuçları!

Niğde Çiftlik TOKİ Evleri kura sonuçları bugün açıklanacak. Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan TOKİ Niğde Çiftlik projesinde toplam 35 adet konut satışa çıkarıldı.

Naturalm Çiftlik Evleri'nin 2. etap çalışmaları hızlandı!

ALM İnşaat'ın Karamürsel'de hayata geçirdiği Naturalm Çiftlik Evleri'nin ikinci etabı için çalışmalar hızlandı.

Körfez Geçiş Köprüsü, Naturalm Çiftlik Evleri'ne ilgiyi artırdı!

İki yakayı birleştiren İzmit körfez geçiş köprüsü İstanbulluların çiftlik evlerine ilgisini artırdı. ALM İnşaat'ın İstanbul'a yakın mesafede Karamürsel'de doğal yaşam alanı olarak nitelendirdiği Naturalm Çiftlik Evleri konut alıcılarından büyük ilgi görüy

İzmit'te modern köy evleri: Naturalm Çiftlik Evleri

ALM İnşaat yoğun iş temposundan sıkılıp köy hayatı yaşamak isteyenler için İzmit'te 45 villadan oluşan Naturalm Çiftlik Evleri'ni yaptı. Projede fiyatlar 350 bin liradan başlıyor.

Naturalm Çiftlik Evleri projesi!

ALM İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Zuhal Alım'ın, bayanların gözüyle ürettiği villa ve çiftlik evi gibi projeleri adeta yok satıyor

Naturalm Çiftlik Evleri yemyeşil bir hayat vaat ediyor!

ALM İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Zuhal Alım'ın, bayanların gözüyle ürettiği villa ve çiftlik evi gibi projeleri adeta yok satıyor.

naturalm çiftlik evleri karamürsel nerede Haberi

naturalm çiftlik evleri karamürsel nerede

En küçüğü 400 metrekare büyüklüğündeki bahçeli villalardan oluşan projede 45 müstakil villa yer alıyor. 

Çiftlik hayatı sunan Naturalm Çiftlik Evleri'nde 3+1, 4+1 ve 5+1 villa seçenekleri bulunuyor. 

Satışa sunulan villların tamamında balkon ve veranda bulunuyor. İkinci etabının bu yılın Eylül ayında teslim edileceği belirtilen proje; İstanbul'a 1 saat, Bursa'ya 30 dakika, Kocaeli'ye 30 dakika, Sakarya'ya 1 saat, İzmir'e ise 3 saat mesafede yer alıyor. Çalışmaları devam eden Körfez Köprüsü'yle İstanbul'a 60 km uzaklıkta bulunan Naturalm Çiftlik Evleri'ne Topçular veya Yalova üzerinden Feribot'la ulaşılabiliyor. 

Naturalm Çiftlik Evleri'nin ilk etabında yaşam başlarken, tercih edenler arasında ağırlıklı olarak çocuklu aileler yer alıyor. Çocuklarının toprağa basarak büyümesini isteyen aileler Naturalm Çiftlik Evleri'ni dört mevsim yaşanacak benzersiz bir proje olarak...